Νέα Ford Mustang®

Εμβληματικό μοντέλο

Σας παρουσιάζουμε το σπορ αυτοκίνητο 7ης γενιάς Ford Mustang®. Διαθέτει κινητήρα V8 5,0 λίτρων και εμβληματικό ήχο. Εξαιρετικά μοντέρνο εσωτερικό με πλήρως ψηφιακό εσωτερικό με δυνατότητα πλήρως εξατομίκευσης. Μια αξέχαστη διαδρομή, δύο θρυλικά στιλ αμαξώματος: Ford Mustang Convertible και Fastback.

0-100 χλμ./ώραPerformance Statistics S650

0 δευτ.

Μέγιστη ιπποδύναμηPerformance Statistics S650

0 PS

Μέγιστη ροπήPerformance Statistics S650

0 Nm

Κάντε μια βόλτα

Δείτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του στο διαδραστικό βίντεο παρουσίασης 360 μοιρών.

 

Παρακολουθήστε τώρα

Εμπνευσμένο από την Mustang® πρώτης γενιάς, διαθέτει κομψές γραμμές και μυώδες σχεδίαση. Χαρακτηριστική πρόσοψη με το εμβληματικό σήμα της Mustang στη μάσκα και χαρακτηριστικούς προβολείς πλήρως LED. Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και βαμμένες δαγκάνες φρένων.

Mustang® με εσωτερικό κορυφαίας ποιότητας

Αγωνιστικό τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα (Flat-bottom) για χειρισμό υψηλών επιδόσεων. Πολυτελή δερμάτινα καθίσματα με απαλή επένδυση. Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι.

Ειδική έκδοση
Mustang® Dark HorseTM

*Οδήγηση σε κλειστή πίστα με επαγγελματία οδηγό. Οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές μπορεί να διαφέρουν.

Επιδοσεις

Οδήγηση σε κλειστή πίστα με επαγγελματία οδηγό. Μην το επιχειρήσετε. Το εικονιζόμενο μοντέλο διαθέτει αεροτομή στο πίσω μέρος, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο.

Ισχυρός κινητήρας 4ης γενιάς Ti-VCT V8 Coyote 5,0 λίτρων, ιπποδύναμη 453 PS, ροπή 540 Nm και πάρα πολλές έξυπνες τεχνολογικές δυνατότητες. Επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπταPerformance Statistics S650

 

Δείτε το εν δράσει

 

 

 

Τα ενισχυμένα φρένα Brembo™ υψηλής απόδοσης με δαγκάνες 19 ιντσών προσφέρουν εξαιρετική ισχύ πέδησης. Διατίθεται επιπλέον διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για καλύτερη επιτάχυνση και έλεγχο ταχύτητας στις στροφές της πίστας. Το Active Valve Exhaust (Ενεργή εξάτμιση με βαλβίδα ρύθμισης θορύβου) σας επιτρέπει να ελέγχετε τον βρυχηθμό του κινητήρα επιλέγοντας μία από τις εξής ρυθμίσεις: Quiet, Normal, Sport ή Track.

Τεχνολογία

All-New Ford Mustang using active pothole mitigation

Active Pothole Mitigation

Το όχημα παρακολουθεί την επιφάνεια του δρόμου και όταν ανιχνευτεί μία λακκούβα κατά την οδήγηση, προσαρμόζει τις αναρτήσεις στην πιο άκαμπτη θέση, ώστε ο τροχός να μην πέσει βαθιά στην λακκούβα γλιτώνοντας έτσι πιθανές κοστοβόρες ζημιέςDriver-assist features are supplemental 4.

Person driving an All-New Ford Mustang convertible

Μπείτε σε προτεραιότητα.

Ζήστε από κοντά την πιο εμβληματική εμπειρία.

Δίκτυο Ford

Mustang® Εκδόσεις και Χαρακτηριστικά

Εξατομίκευση

  

  

Διαμορφώστε τον δικό σας θρύλο

Ford Mustang driving into the sunset


© 2024 Ford Motor Company. Οι επωνυμίες Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift και FordPass είναι εμπορικά σήματα της Ford ή των θυγατρικών της εταιρειών. Η επωνυμία Brembo είναι εμπορικό σήμα της Brembo SpA που χρησιμοποιείται με άδεια. Το MagneRide είναι εμπορικό σήμα της BMI Group που χρησιμοποιείται με άδεια. Η επωνυμία B&O είναι εμπορικό σήμα της Bang & Olufsen Group που χρησιμοποιείται με άδεια. Η επωνυμία TREMEC είναι εμπορικό σήμα της KUO Group που χρησιμοποιείται με άδεια.