Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > ΝΕΑ MUSTANG

Περισσότερη ισχύς. Περισσότερη κομψότητα. Περισσότερο Mustang.

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή χρώματος και αμαξώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το GT

Διαμόρφωση Mustang

Χειρισμός απόλυτης ακριβείας

Αμέσως μόλις βάλετε μπροστά το νέο Ford Mustang, θα θέσετε σε λειτουργία μια σειρά από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία σας με κάθε τρόπο.

Για παράδειγμα, το νέο ψηφιακό ταμπλό 12 ιντσών παρέχει πολύτιμες πληροφορίες ανάλογα με την εκάστοτε λειτουργία οδήγησης: Normal, Sport+, Snow/Wet, Track και Drag Strip. Το ταμπλό αλλάζει και εμφάνιση ώστε να ταιριάζει με τη λειτουργία.

Η νέα Mustang προσφέρεται επίσης με σύστημα απόσβεσης MagneRide™, μια προηγμένη νέα ανάρτηση που παρέχει εξαιρετικό έλεγχο στην πίστα και άνεση στο δρόμο.

Ενώ με το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (ACC) μπορείτε να επιλέγετε την επιθυμητή ταχύτητα οδήγησής σας. Το σύστημα τότε φρενάρει ή επιταχύνει αυτόματα για να τη διατηρήσετε.

Ένταση κατά βούληση

Έχουμε προσθέσει άμεσο ψεκασμό υψηλής πίεσης και διπλού καυσίμου στον περίφημο κινητήρα 5 λίτρων V8 της Mustang, ώστε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις της ακόμα περισσότερο. Έχουμε ενισχύσει επίσης το overboost στον κινητήρα EcoBoost 2,3 λίτρων για να πετύχουμε το ίδιο, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές.

Όποιον κινητήρα και να επιλέξετε, θα απολαύσετε είτε ένα στρωτό και γρήγορο 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε ένα εκλεπτυσμένο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με την ενεργή βαλβίδα εξάτμισης μπορείτε ακόμα και να ελέγξετε τον ήχο που κάνει η νέα Mustang. Για παράδειγμα, επιλέξτε λειτουργία Race Track για να αυξήσετε το βρυχηθμό και τη βοή του κινητήρα. Ή επιλέξτε λειτουργία Quiet για περισσότερη ηρεμία.

New Ford Mustang SYNC 3 display

Ασύρματη τεχνολογία με το Ford SYNC 3

Το SYNC 3 βρίσκεται στην πιο προηγμένη έκδοσή του. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο και διαθέτει βελτιωμένες φωνητικές εντολές και ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Το νέο εσωτερικό περιβάλλον διαθέτει μεγαλύτερα πλήκτρα για καλύτερη χρηστικότητα, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών πλέον διαθέτει κινήσεις για μεγέθυνση και σάρωση, όπως στα smartphone και τα tablet, ώστε η πλοήγηση να είναι ακόμα πιο εύχρηστη. Το SYNC 3 διαθέτει επίσης AppLink, και το CarPlay της Apple, ώστε να εμφανίζει τις πληροφορίες του smartphone σας στην οθόνη αφής.

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ και κάμερας για να ανιχνεύει οχήματα στο δρόμο μπροστά σας. Σε περίπτωση ανίχνευσης κινδύνου σύγκρουσης με όχημα ή πεζό, θα λάβετε μια προειδοποίηση. Εάν δεν αντιδράσετε εγκαίρως, το σύστημα μπορεί να ασκήσει έως και πλήρη ισχύ φρεναρίσματος για να βοηθήσει να περιοριστεί η σοβαρότητα ή να αποφευχθούν ορισμένες μετωπικές συγκρούσεις.

Όλες οι εκδόσεις της ΝΕΑΣ MUSTANG

Σύγκριση μοντέλων (PDF 2.5MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Top