Νέα Ford Mustang®

Εμβληματικό μοντέλο

Σας παρουσιάζουμε το σπορ αυτοκίνητο της 7ης γενιάς Ford Mustang®. Ιδιαίτερος σχεδιασμός. Εμβληματική ισχύς και ήχος κινητήρα V8 5 λίτρων. Οδηγοκεντρικό, πλήρως ψηφιακό cockpit.

0-100 χλμ./ώραPerformance Statistics S650

0

δευτ.

Μέγιστη ιπποδύναμηPerformance Statistics S650

0

PS

Μέγιστη ροπήPerformance Statistics S650

0

Nm

Κάντε μια βόλτα

Δείτε τι κάνει την Ford Mustang® να ξεχωρίζει με τη διαδραστική μας παρουσίαση 360 μοιρών.New Mustang - Recaro seats optional

 

Παρακολουθήστε τώρα

Ειδικές εκδόσεις

Mustang® Dark HorseTM

Σας παρουσιάζουμε τη νέα Ford Mustang υψηλών επιδόσεων μετά από 21 χρόνια. Αμάξωμα με μοναδική αισθητική. Βελτιωμένη αεροδυναμική, ρύθμιση σασί και κινητήρα, ιπποδύναμη 453 ίππων και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε 4,4 δευτερόλεπταMustang S650 Power.

Εξερευνήστε τις Dark Horse

Οδήγηση σε κλειστή πίστα με επαγγελματία οδηγό. Μην το επιχειρήσετε. Το εικονιζόμενο μοντέλο διαθέτει αεροτομή στο πίσω μέρος, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο.

Ισχυρός κινητήρας 4ης γενιάς Ti-VCT V8 Coyote 5,0 λίτρων, ιπποδύναμη 453 PS, ροπή 540 Nm και πάρα πολλές έξυπνες τεχνολογικές δυνατότητες. Επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπταPerformance Statistics S650

 

Δείτε το εν δράσει

 

 

 

Mustang® με εσωτερικό κορυφαίας ποιότητας

Εξερευνήστε τις εσωτερικο

Ford Mustang interior

Τεχνολογικά προηγμένο

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,4 ιντσών και η οθόνη αφής Ford SYNC™ 4SYNC 4: Don’t drive while distracted 13,2 ιντσών συνδυάζονται σε μία ενιαία οθόνη γύρω από τον οδηγό.

Mustang® Εκδόσεις και Χαρακτηριστικά

Νιώστε τη δύναμη

Ζήστε την εμπειρία της Ford Mustang® από πρώτο χέρι.

 

Δίκτυο Ford

  

  

Διαμορφώστε τον δικό σας θρύλο

Ford Mustang driving into the sunset


© 2024 Ford Motor Company. Οι επωνυμίες Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift και FordPass είναι εμπορικά σήματα της Ford ή των θυγατρικών της εταιρειών. Η επωνυμία Brembo είναι εμπορικό σήμα της Brembo SpA που χρησιμοποιείται με άδεια. Το MagneRide είναι εμπορικό σήμα της BMI Group που χρησιμοποιείται με άδεια. Η επωνυμία B&O είναι εμπορικό σήμα της Bang & Olufsen Group που χρησιμοποιείται με άδεια. Η επωνυμία TREMEC είναι εμπορικό σήμα της KUO Group που χρησιμοποιείται με άδεια.