ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ FORD

Η ιστοσελίδα της Ford είναι ένα συναρπαστικό μέρος με πολλές ιστορίες. Εξερευνήστε τη συλλογή μας με τα πιο πρόσφατα και καλύτερα άρθρα, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων, συμβάντων και εκδηλώσεων.

Mustang 60th anniversary

Γιορτάζουμε τα 60 χρόνια της Ford Mustang®

17/04/2024

Ελάτε μαζί μας για να γιορτάσουμε τα 60 χρόνια της Mustang®.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ford Pro κάνει το νταμπλ με την κατάκτηση των βραβείων «International Van οf the Year 2024» & «International Pick-up Award 2024»

Διπλή διάκριση πέτυχε η Ford Pro.

23/11/2023

Η Ford Pro κάνει το νταμπλ στην αγορά της Ευρώπης με την κατάκτηση των περίοπτων βραβείων «International Van οf the Year 2024» & «International Pick-up Award 2024»

Διαβάστε περισσότερα

Η παραγωγή των Ford Transit Courier και Ford Tourneo Courier ξεκίνησε

Η παραγωγή των Ford Transit Courier και Ford Tourneo Courier ξεκίνησε.

25/10/2023

Τα πρώτα ολοκαίνουργια Transit Courier και Tourneo Courier της Ford βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής διευρύνοντας τις επιλογές για επαγγελματίες και οικογένειες.

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπωσιακή παρουσία για τη Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023»

Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer στην έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023»

22/9/2023

Η Ford ξεναγεί τους επισκέπτες στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτρικής κινητικότητας με επίκεντρο το νέο Explorer, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του προηγμένου ΕV της εταιρείας στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ford συμμετέχει με πληθώρα μοντέλων στην 4η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων - Transport Show

Πληθωρική παρουσία της Ford στην 4η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων - Transport Show

22/9/2023

Οι επισκέπτες της «Transport Show» θα δουν από κοντά τα σημαντικότερα μοντέλα της γκάμας επαγγελματικών οχημάτων Ford, όπως τις κορυφαίες εκδόσεις Wildtrak, Platinum και Raptor του νέου Ranger, το αμιγώς ηλεκτρικό Ε-Transit, καθώς και το Transit Connect.

Διαβάστε περισσότερα

Lexie Limitless and the new all-electric Ford Explorer near pyramids

Η Lexie Limitless και το Νέο Αμιγώς Ηλεκτρικό Explorer®, στο Charge Around The Globe

31/8/2023

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2023, η Lexie Alford, γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους ως @LexieLimitless, ξεκινά ένα επικό, πρωτοποριακό, ηλεκτρικό οδικό ταξίδι. Οδηγώντας το νέο Αμιγώς Ηλεκτρικό Ford Explorer®, η Lexie θα κάνει τον γύρο του κόσμου με στόχο να πετύχει μια παγκόσμια πρωτιά. #ChargeAroundTheGlobe

Διαβάστε περισσότερα

Mustang on a road

Ντεμπούτο για τη νέα Ford Mustang Dark Horse R

28/7/2023

Η Ford Performance αποκαλύπτει σήμερα την ολοκαίνουργια Mustang Dark Horse R με στόχο να προσφέρει στους πιο απαιτητικούς λάτρεις της πίστας ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο έτοιμο να λάβει μέρος στη νέα σειρά αγώνων ενιαίου τύπου Mustang Challenge.

Διαβάστε περισσότερα

Internal view Ford Transit

Νέα ψηφιακά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες για τα Ford Transit και E-Transit του 2024

18/7/2023

Η Ford εισάγει μια σειρά νέων ψηφιακών χαρακτηριστικών και τεχνολογιών για τα μοντέλα Transit και E-Transit, που θα παραδοθούν στους πελάτες το 2024.

Διαβάστε περισσότερα

Internal view

Η Ford φέρνει στους πελάτες της Ευρώπης το Amazon Alexa Built-in μέσω της ενημέρωσης λογισμικού Software Update

26/7/2023

H Ford ανακοινώνει σήμερα ότι ευρωπαίοι πελάτες της μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο Amazon Alexa μέσω του Alexa Built-in.

Διαβάστε περισσότερα

Ranger Dakar car is driving on the road

Η Ford Performance ετοιμάζεται να αγωνιστεί με το απόλυτο 'Bad-Ass' Ranger Raptor T1+ στο Ράλι Ντακάρ

14/6/2023

Η Ford Performance ετοιμάζεται να επεκτείνει τα φιλόδοξα σχέδιά της στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό αποδεχόμενη την τρομακτική πρόκληση του θρυλικού Ράλι Ντακάρ, που θεωρείται ένας από τους σκληρότερους off-road αγώνες του πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα

Electric Explorer is driving on the road

Ford Explorer και Indiana Jones

13/6/2023

Το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer ξεκινά μία νέα συναρπαστική αποστολή με την ταινία ‘Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου’.

Διαβάστε περισσότερα

Factory

Η Ford εγκαινίασε το Κέντρο Ηλεκτρικών Οχημάτων της Κολωνίας, στο οποίο η εταιρεία θα κατασκευάζει μια νέα γενιά ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων για τις αγορές της Ευρώπης.

12/6/2023

Το Κέντρο Ηλεκτρικών Οχημάτων της Ford στην Κολωνία θα είναι το πρώτο στον κόσμο εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων της μάρκας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, γεγονός που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στο σχέδιο «Road to Better».

Η ετήσια ικανότητα παραγωγής της μονάδας ξεπερνά τα 250.000 EVs, υποστηρίζοντας ιδανικά τα παγκόσμια σχέδια της Ford για παραγωγή δύο εκατομμυρίων ηλεκτρικών οχημάτων τον χρόνο μέχρι το τέλος του 2026.

Διαβάστε περισσότερα

Ford Mustang GT3

Η Ford παρουσιάζει επίσημα την Mustang GT3 στο Le Mans

9/6/2023

Το πιο γνωστό σπορ αυτοκίνητο θα συμμετάσχει στον πιο εμβληματικό αγώνα αντοχής στον κόσμο, με τη Ford Mustang GT3 να αντιμετωπίζει την πρόκληση των 24 ωρών του Le Mans τον Ιούνιο του 2024.

Διαβάστε περισσότερα

Clean Ocean

Η Ford Motor Ελλάς ήταν και φέτος ο μεγάλος χορηγός της περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας κοινωνικής ευθύνης «Clean Ocean – Συνεισφέρουμε σ’ ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

25/5/2023

Στόχος της φιλόδοξης αυτής πρωτοβουλίας είναι ο εντοπισμός της θέσης των ελαστικών οχημάτων που βρίσκονται στο βυθό της ελληνικών θαλασσών και εν συνεχεία η σταδιακή ανέλκυση, απομάκρυνση και διαχείρισή τους με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Πρεμιέρα για το νέο Ford E-Tourneo Courier

Πρεμιέρα για το νέο Ford E-Tourneo Courier

16/5/2023

Το ολοκαίνουργιο E-Tourneo Courier σηματοδοτεί το επόμενο σημαντικό ορόσημο στην αποστολή της Ford να επιτύχει μηδενικές εκπομπών ρύπων σε όλες τις πωλήσεις οχημάτων της στην Ευρώπη έως το 2035.

Διαβάστε περισσότερα

Bring On Tomorrow

Από τη διερεύνηση των δυνατοτήτων μέχρι και τη συντήρηση ενός οχήματος, η Ford προάγει τώρα τις εμπειρίες των πελατών σε νέα επίπεδα.

15/5/2023

Ένα ψηφιακά προσβάσιμο ταξίδι στην ιδιοκτησία ενός οχήματος αλλά και πέρα από αυτή εξελίχθηκε από την Ford, το οποίο θα βοηθήσει μια νέα γενιά προοδευτικών αγοραστών αυτοκινήτων να απολαμβάνουν πρόσβαση σε προϊόντα αιχμής με ένα κλικ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ford φέρνει την τεχνολογία hands-free οδήγησης

Η Ford φέρνει την τεχνολογία hands-free οδήγησης στους αυτοκινητόδρομους της Μ. Βρετανίας.

15/5/2023

Η Ford γίνεται η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που εισάγει την προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδηγού «hands-off, eyes-on» που είναι εγκεκριμένη για χαρτογραφημένους εκ των προτέρων αυτοκινητόδρομους στη Μεγάλη Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα

Aloha Wanderwell

Μια νέα εποχή στην εξερεύνηση εμπνευσμένη από το παρελθόν.

21/3/2023

Στη δεκαετία του 1920, η Aloha Wanderwell πρωτοπόρησε και επαναπροσδιόρισε την εξερεύνηση για τις γυναίκες ταξιδιώτες.  

Σήμερα, 100 χρόνια αργότερα, συνεργαζόμαστε με τη Lexie Alford (γνωστή και ως «Lexie Limitless») για να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης - με το Νέο Αμιγώς Ηλεκτρικό Ford Explorer, που δίνει νέο νόημα στην έννοια της εξερεύνησης.   

Διαβάστε περισσότερα

Oracle Red Bull racing

Η Ford επιστρέφει στη Formula 1 ως στρατηγικός συνεργάτης της Oracle Red Bull Racing από τη σεζόν του 2026 και μετά

28/2/2023

Η Red Bull Powertrains και η Ford θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη της υβριδικής μονάδας ισχύος επόμενης γενιάς για τις ομάδες Oracle Red Bull Racing και Scuderia AlphaTauri από το 2026 έως τουλάχιστον το 2030.   

Διαβάστε περισσότερα

Solar panels

Nέα μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ηλιακά πάνελ

28/2/2023

Η Ford ανακοινώνει τη δημιουργία μιας νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ηλιακά πάνελ ως ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων βιωσιμότητας.   

Διαβάστε περισσότερα

Ford Puma Rally1

H M-Sport Ford World Rally Team αποκαλύπτει σήμερα τα νέα, εντυπωσιακά χρώματα του Ford Puma Rally1 για το 2023

16/1/2023

Εμπνευσμένοι από την ηλεκτρονική μουσική synthwave και διατηρώντας την «ηλεκτρισμένη» τους εμφάνιση ως παραπομπή στην υβριδική εποχή, οι νέοι και ιδιαίτερα ζωντανοί χρωματισμοί του Ford Puma Rally1 ξεχωρίζουν για τους χαρακτηριστικούς κεραυνούς σε έντονο ροζ και μπλε νέον χρώμα που βρίσκονται τοποθετημένοι πάνω σε έναν μοναδικό καμβά που έχει ως βάση το εμβληματικό μπλε της Ford.

Διαβάστε περισσότερα

Ford GT

Ακραίες επιδόσεις και συμπεριφορά αποκλειστικά για χρήση σε πίστα με το περιορισμένης παραγωγής Ford GT Mk IV

14/12/2022

Ως το τελευταίο μοντέλο αποκλειστικά για χρήση σε πίστα, το Ford GT Mk IV 2023 προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμπεριφοράς και προηγμένης τεχνολογίας, χάρη στην προηγμένη αεροδυναμική σχεδίαση, το κορυφαίο πλαίσιο με μακρύτερο μεταξόνιο αλλά και τις μοναδικές επιλογές σε κινητήρα και μετάδοση

Διαβάστε περισσότερα