Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CHASSIS CAB

Πρακτικό, ανθεκτικό, αποδοτικό

Ford Transit Chassis Cab side view

Λιγότερο κουραστικές και πιο οικονομικές διαδρομές

Το σύστημα ελέγχου ταχύτητας με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας σάς βοηθά να παραμείνετε στο όριο ταχύτητας που έχετε επιλέξει αρχικά. Μπορεί να εξοικονομήσει καύσιμο, να ελαχιστοποιήσει την περίπτωση επιτάχυνσης και, όπως όλα τα συστήματα ελέγχου ταχύτητας, να σας επιτρέψει να διατηρήσετε την ταχύτητα που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε συνέχεια το πόδι σας στο γκάζι.

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιώντας φυσικές φωνητικές εντολές. Μπορεί να σας διαβάζει τα γραπτά μηνύματα που λαμβάνετε. Η έγχρωμη οθόνη αφής η οποία υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως “σάρωση” ή “τσίμπημα και τέντωμα” για ζουμ. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Applink.Tooltip

Ο φωνητικός έλεγχος και η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Κινητήρες Ford EcoBlue TDCi

Οι νέοι κινητήρες Ford EcoBlue 2.0L TDCi του Transit Chassis συνδυάζουν εξαιρετικές επιδόσεις και ισχύ με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Για να μειωθεί περαιτέρω το κόστος χρήσης, τα διαστήματα συντήρησης είναι τώρα έως 36.000 μίλια ή 2 χρόνια, όποιο από τα δύο έρθει πρώτο. Καθώς είναι διαθέσιμο σε τρεις ιπποδυνάμεις 105 PS / 360 Nm, 130 PS / 385 Nm και 170 PS / 405 Nm, σίγουρα υπάρχει μια επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Διατηρήστε τον έλεγχο σε κάθε κατάσταση

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας παρακολουθεί διαρκώς την πρόοδο του οχήματός σας. Το σύστημα ανιχνεύει οποιαδήποτε παρέκκλιση από τη λωρίδα σας, όπως οι πλαγιολισθήσεις, και διορθώνει αυτόματα τη θέση του οχήματος στον δρόμο, βοηθώντας σας να διατηρείτε τον έλεγχό του.

ESC helps you stay in control, whatever the conditions
Ford Transit Chassis Cab detail of Frame

Μέγιστη ευελιξία

Το Ford Transit Chassis Cab έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για σκληρή δουλειά. Το στιβαρό και ανθεκτικό του πλαίσιο αποτελεί μια εξαιρετική βάση για την τοποθέτηση εξειδικευμένων υπερκατασκευών. Για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών που χρειάζονται μια γρήγορη και απλή λύση, οι εργοστασιακά κατασκευασμένες καρότσες μας διατίθενται έτοιμες για εργασία, σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έγκριση τύπου οχημάτων WVTA (Whole Vehicle Type Approval).

Αμαξώματα και χωρητικότητα έως 7 άτομα

Single και Double Cab - L1 έως L5 (Κοντό, Μεσαίο, Μακρύ, Εκτεταμένο Πλαίσιο και Πολύ Μακρύ). Χώρος για έως επτά άτομα στο Double Cab. Επιλέξτε ένα Transit Chassis Cab που θα μπορείτε να το διαμορφώσετε σαν να έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επιχείρησή σας.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Top