ΝEΟ FORD TRANSIT CHASSIS CAB

Το Ford Transit Chassis αποτελεί την απόλυτη ευελιξία στα οχήματα Transit. Ιδανικό όχημα για μετασκευές, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας. Τώρα διαθέσιμο και σε οχήματα μικτού βάρους 5 τόννων. Γνωρίστε το πιο αξιόπιστο Transit Chassis Cab.Tooltip

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΜΑΞΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

New Ford Ranger Chassis Cab in a factory hall

ΝΕΟ FORD RANGER CHASSIS CAB

Το Ranger είναι το pickup με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη από το 2015. Για βιομηχανίες που βασίζονται σε στιβαρά, αξιόπιστα οχήματα που πηγαίνουν παντού, το Ford Chassis Cab προσφέρει μια εναλλακτική πλατφόρμα μετατροπής. Η σκληρή κατασκευή του πλαισίου του αμαξώματος παρέχει μια σταθερή βάση για εξειδικευμένες μετατροπές έως και 3.190 kg μικτής μάζας οχήματος, με ικανότητα ρυμούλκησης έως 3.500 kg. Η τετρακίνηση που διαθέτει παρέχει πρόσθετη πρόσφυση όταν οι συνθήκες γίνονται πιο δύσκολες. Το νέο Ranger Chassis Cab θα μπορούσε να είναι η πιο έξυπνη επιλογή για τις μετατροπές σας.

Car park with various Ford Transit Chassis Cabs

ΜΕΤΑΣΚΕΥΕΣ

Δημιουργήστε το τέλειο Ford Transit για την επιχείρησή σας. Ενημερωθείτε για τις μετασκευές από τη Ford και τους Συνεργάτες μας εδώ, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Χρησιμοποιήστε τους χρήσιμους συνδέσμους παρακάτω για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες