ΝEΟ FORD TRANSIT CHASSIS CAB

Το Ford Transit Chassis αποτελεί την απόλυτη ευελιξία στα οχήματα Transit. Ιδανικό όχημα για μετασκευές, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας. Τώρα διαθέσιμο και σε οχήματα μικτού βάρους 5 τόννων. Γνωρίστε το πιο αξιόπιστο Transit Chassis Cab.Tooltip

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΜΑΞΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

New Ford Ranger Chassis Cab in a factory hall

ΝΕΟ FORD RANGER CHASSIS CAB

Για τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε ανθεκτικά και αξιόπιστα οχήματα, το Ford Ranger Chassis Cab προσφέρει μια εναλλακτική πλατφόρμα μετασκευών. Το Ford Ranger είναι το best-seller pick-up της Ευρώπης και ο νικητής του βραβείου International Pick-up Award 2020. Η ανθεκτική κατασκευή αμαξώματος σε πλαίσιο παρέχει μια σταθερή βάση για εξειδικευμένες μετασκευές έως 3.270 kg μικτού βάρους, με ικανότητα ρυμούλκησης έως 3.500 kg. Έχοντας τη δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης, το Chassis Cab προσφέρει εξαιρετικές ικανότητες εκτός δρόμου. Ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, το Ford Ranger Chassis Cab μπορεί να αποτελέσει την πιο έξυπνη επιλογή οχήματος μετασκευής.

Κατασκευάστε το δικό σας Ranger Chassis Cab

Car park with various Ford Transit Chassis Cabs

ΜΕΤΑΣΚΕΥΕΣ

Δημιουργήστε το τέλειο Ford Transit για την επιχείρησή σας. Ενημερωθείτε για τις μετασκευές από τη Ford και τους Συνεργάτες μας εδώ, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Χρησιμοποιήστε τους χρήσιμους συνδέσμους παρακάτω για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες