ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Owner > Service & Maintenance > Ford Services
Family at home waving  at Ford employee

ΑΝΕΠΑΦΑ. ΨΗΦΙΑΚΑ. ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μια νέα εποχή για το Ford Service

Κλείστε ραντεβού στο συνεργείο

Καθώς η ζωή μας επιστρέφει στο φυσιολογικό, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Καθώς η ζωή επιστρέφει σταδιακά στο φυσιολογικό, παρουσιάζουμε μια σειρά υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, όσο εμείς εργαζόμαστε για να μπορέσετε να μετακινηθείτε ξανά. Από ψηφιακές υπηρεσίες και διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο, μέχρι ανέπαφη παραλαβή και παράδοση του απολυμασμένου αυτοκινήτου σας με ασφάλεια – είμαστε εδώ για να κάνουμε την συντήρηση του Ford σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και πιο εύκολη. 

man sitting in car with face mask

Παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας

Με την υπηρεσία “παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας”, μπορούμε να συντηρήσουμε το όχημά σας με ελάχιστη προσωπική επαφή, ενώ εσείς μένετε με ασφάλεια στο σπίτι. Θα κανονίσουμε μια ώρα που σας εξυπηρετεί και στην συνέχεια θα παραλάβουμε το όχημά σας από τον χώρο σας και θα σας το επιστρέψουμε απολυμασμένο, έχοντας ολοκληρώσει την συντήρησή του. 

Διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο

Η διαδικτυακή υπηρεσία καταχώρησης ραντεβού είναι ο ευκολότερος τρόπος για να οργανώσετε την επόμενη συντήρηση του οχήματός σας. Απλώς συνδεθείτε στον Ford λογαριασμό σας και χρησιμοποιήστε την υπηρεσία διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο. Επιλέξτε τον τύπο της υπηρεσίας που χρειάζεστε, μαζί με την ημερομηνία, την ώρα και τον προτιμώμενο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Ford.

Man booking an online service booking on his laptop
MicronAir® Protect Air Filter 

Φίλτρο Καμπίνας MicronAir® Protect 

Σας προσδίδει προστιθέμενη ηρεμία, ότι ο αέρας που αναπνέετε μέσα στο αυτοκίνητό σας είναι ασφαλής και καθαρός. Διαθέσιμο για μια γκάμα μοντέλων Ford που διαρκώς εμπλουτίζεται, το φίλτρο καμπίνας micronAir® proTect όχι μόνο προστατεύει από τις δυσάρεστες οσμές, αλλά και από επιβλαβείς ουσίες. Ακόμη παρέχει έως και 99,9% προστασία από ιούς Tooltip.  

ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ FORD

Είτε πρόκειται να πραγματοποιήσετε το σέρβις του Ford σας, είτε θέλετε να αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο, εμείς είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τις μετακινήσεις σας με όσο το δυνατόν πιο ασφαλή τρόπο. Έτσι, υιοθετήσαμε το Ford Care Code – έναν κώδικα που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από μέτρα, όπως η κοινωνική απόσταση σε Επίσημους Εμπόρους / Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές, το ανέπαφο test drive, το ανέπαφο σέρβις και άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ford Care Code
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top