ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TRANSIT COURIER

Μεγαλύτερο όχημα. Πιο τολμηρή σχεδίαση. Καλύτερο μοντέλο. Το Ford Transit Courier έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για να ξεπερνάει όλα τα όρια. Με μεγαλύτερη χωρητικότητα φορτίου, εσωτερικό με προηγμένη τεχνολογία και βελτιωμένο στυλ, είναι έτοιμο για εργασία.

Ford Transit Courier parked in nature

ΧΡΗΣΤΙΚOΤΗΤΑ

Ford Transit Courier loadspace

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Ανασχεδιασμένος χώρος φόρτωσης για μεγιστοποίηση χωρητικότητας φορτίου. Με πλάτος πάνω από 1,2 μέτρα μεταξύ των θόλων των τροχών, το νέο Transit Courier μπορεί πλέον να χωρέσει δύο ευρωπαλέτες στο επίπεδο του δαπέδου. Ενώ οι λαμπτήρες LED του χώρου φόρτωσης προσφέρουν σαφή ορατότητα του χώρου.

ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΘΥΡΙΔΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Μια χρήσιμη, προαιρετική, θυρίδα αποθήκευσης στο διαχωριστικό του χώρου φόρτωσης χρησιμοποιεί τον χώρο κάτω από το εμπρός κάθισμα συνοδηγού, δίνοντας στο νέο Ford Transit Courier μέγιστο μήκος φορτίου 2,6 μέτρα. Δημιουργεί έτσι μεγαλύτερο χώρο για να τοποθετήσετε ειδικό φορτίο με μήκος που μπορεί περιστασιακά να χρειαστεί να μεταφέρετε.

Ford Transit Courier loadspace bulkhead
Fort Transit Courier security locks

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διατίθεται με μια σειρά από εγκεκριμένες εργοστασιακές λύσεις ασφαλείας της Ford. Με έναν περιμετρικό και ογκομετρικό συναγερμό, και αντικλεπτικές κλειδαριές, λαμβάνουμε την ασφάλεια τόσο σοβαρά όσο κι εσείς.

Transit Courier Interior Side Cockpit

AΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛIΑ

Ford Transit Courier touchscreen

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ford SYNC 4 touchsreen

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 8”

Η κεντρική οθόνη αφής 8" και η εφαρμογή συνδεσιμότητας Ford SYNC 4 σάς κρατούν πάντα συνδεδεμένους. Με προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού, υποστήριξη για Apple CarPlay και Android Auto, και φωνητικές εντολές για κλήσεις hands-free Use voice-operated systems when possible..

FORD PRO TELEMATICS

Διαχειρίζεστε στόλο με περισσότερα από 5 οχήματα; Η εφαρμογή Ford Telematics μπορεί να βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας του οχήματος. Πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα του οχήματος σάς επιτρέπουν να κατανοήσετε τις καθημερινές λειτουργίες των οχημάτων του στόλου σας. Μπορείτε να δείτε γρήγορα την κατάσταση υγείας του οχήματος και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα επιλύοντας έγκαιρα τυχόν εντοπισμένα προβλήματα που απαιτούν προσοχήFord Telematics is available for Ford vehicles with a FordPass Connec.

Ford Transit Courier Ford Pro Telematics
Person using FordPass app

FORDPASS PRO

Είτε εργάζεστε με ένα όχημα είτε διαχειρίζεστε έως και πέντε, η εφαρμογή FordPass Pro σάς παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να διατηρείτε υγιή, ασφαλή και ομαλά τα οχήματά σας. Η δωρεάν εφαρμογή σάς επιτρέπει να βλέπετε την τοποθεσία και την κατάσταση της υγείας του οχήματός σας, να κλειδώνετε ή να ξεκλειδώνετε εξ αποστάσεως τις πόρτες, να διαχειρίζεστε τα προγράμματα επαναφόρτισης και πολλά άλλαFordPass Connect, the FordPass App and Compli.

Ανακαλύψτε FordPass Pro

Ford Transit Courier on the road

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡIΑ

Ford Transit Courier in red

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Η αποδοτικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο των κινητήρων μας. Η λειτουργία Auto Start-Stop σβήνει τον κινητήρα όταν είναι ακινητοποιημένος και ενεργοποιείται ξανά όταν απαιτείται. Όλα αυτά, διατηρώντας παράλληλα την παροχή ρεύματος σε βασικές λειτουργίες, όπως οι προβολείς, το air condition, το ραδιόφωνο και το σύστημα διασύνδεσης Ford SYNC 4.

ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ

Η ψηφιακή κάμερα οπισθοπορείας προσφέρει προβολή πίσω από το όχημα για βέλτιστη ορατότητα μέρα και νύχτα, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό άλλων οχημάτων, ποδηλατών και πεζών, ακόμα κι όταν υπάρχουν αντικείμενα στη μέση.

Rear view camera
Rear view camera

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ PLATINUM

Τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) του νέου Ford Transit Courier έχουν αναγνωριστεί με την υψηλότερη βαθμολογία ασφάλειας 'Platinum' από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας Euro NCAP. Το νέο Ford Transit Courier προσφέρει τρία πακέτα ADAS, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το σωστό επίπεδο τεχνολογίας υποβοήθησης οδήγησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

Χρησιμοποιήστε τους χρήσιμους συνδέσμους παρακάτω για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες