All-New Ford Mustang Mach-E interior with the steering wheel and Next Generation SYNC screen

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ MUSTANG MACH-E

Από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, έως χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας επόμενου επιπέδου και καινοτόμες λεπτομέρειες σχεδιασμού: Η MUSTANG Mach-E προσφέρει μια αβίαστα απολαυστική οδηγική εμπειρία με επίκεντρο εσένα. Μπες στην κομψή, εκλεπτυσμένη καμπίνα χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και σύστημα E-Latch. Μόλις βρεθείς στο εσωτερικό, θα βρεις μια σειρά προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων που θα βελτιώσουν την πλήρως ηλεκτρική οδηγική εμπειρία σου όπως το έξυπνο σύστημα One Pedal Drive για ομαλή, εύκολη οδήγηση και τρεις επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης οι οποίες προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις επιδόσεων του οχήματος. Ταυτόχρονα, τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας επόμενης γενιάς, όπως το FordPass Connect και το Ford SYNC 4A, σού επιτρέπουν να αλληλεπιδράς με το ηλεκτρικό SUV σου όπως ποτέ άλλοτε.

All-New Ford Mustang Mach-E driving past modern illuminated building at night

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η Mustang Mach-E σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την οδηγική σας εμπειρία στο στιλ που προτιμάτε. Τρία διαφορετικά προφίλ οδήγησης, τα Active, Whisper και Untamed, αλλάζουν τους ήχους του κινητήρα, τον εσωτερικό φωτισμό, ακόμα και την απόκριση του ηλεκτρικού SUV σας για να ταιριάζει απόλυτα με τη διάθεσή σας. Αποκλειστικά στην έκδοση Mach-E GT, το προφίλ Untamed Plus ενισχύει το προφίλ οδήγησης Untamed Drive του Mach-E. Σχεδιασμένο για την πίστα, ενθουσιάζει ακόμη περισσότερο, χαρίζοντας συγκινήσεις μεγάλης διάρκειας.

Ford Mustang Mach-E GT Magneride suspension graphic

ΕΝΕΡΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ MAGNERIDE®

Προσαρμοζόμενη 1.000 φορές ανά δευτερόλεπτο, η ενεργή ανάρτηση MagneRide® βοηθά ώστε να διατηρείται το Mach-E GT σταθερά προσκολλημένο στην άσφαλτο. Οι αποσβεστήρες MagneRide® γεμίζουν με ένα έξυπνο μαγνητικό υγρό, επιτρέποντάς τους να προσαρμόζονται γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της επιφάνειας. Το αποτέλεσμα είναι μια ομαλή οδήγηση που εμπνέει σιγουριά. 

ONE PEDAL DRIVE

Η MUSTANG Mach-E διαθέτει το προηγμένο σύστημα One Pedal Drive. Ανασήκωσε το πόδι σου από το γκάζι και το αυτοκίνητο θα επιβραδύνει αυτόματα και ομαλά. Η ενέργεια που συνήθως χάνεται μέσω της επιβράδυνσης ανακτάται και χρησιμοποιείται για την επέκταση της ηλεκτρικής αυτονομίας του οχήματός σου. Με αυτό το σύστημα μπορείς να οδηγείς χρησιμοποιώντας το ένα πεντάλ για το μεγαλύτερο διάστημα. Θα πατήσεις το φρένο μόνο αν χρειαστεί να φρενάρεις πιο απότομα.

All-New Ford Mustang Mach-E driving behind a car using the Adaptive Cruise Control to maintain a pre-set distance

ΈΞΥΠΝΟ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΌΜΕΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΛΈΓΧΟΥ ΓΚΑΖΙΟΎ

Το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού με δυνατότητα πλήρους ακινητοποίησης και επανεκκίνησης ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητά σας ανάλογα με την ροή της κίνηση.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a pedestrian with the Pre-Collision Assist feature

ΣΥΣΤΗΜΑ PRE-COLLISION ASSIST

Το σύστημα Pre-Collision Assist χρησιμοποιεί μια κάμερα (ραντάρ) για τη σάρωση του δρόμου μπροστά σου και σε προειδοποιεί σε περίπτωση ανίχνευσης πιθανής σύγκρουσης με όχημα, πεζό ή ποδήλατο. Εάν δεν αντιδράσεις εγκαίρως στην προειδοποίηση, το σύστημα μπορεί να ασκήσει αυτόματα έως και πλήρη ισχύ φρεναρίσματος βοηθώντας στο να περιοριστεί η σοβαρότητα ή να αποφευχθούν ορισμένες μετωπικές συγκρούσεις.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ (BLISS) ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (Cross Traffic Alert)

Σου δίνει ένα επιπλέον ζευγάρι μάτια. Το σύστημα Cross Traffic Alert σε προειδοποιεί όταν βγαίνεις από έναν χώρο στάθμευσης με όπισθεν, εάν ανιχνεύσει οχήματα που πλησιάζουν από οποιαδήποτε πλευρά.

Ομοίως, το σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων ελέγχει για οχήματα που είναι κρυμμένα στα "τυφλά σημεία" σας κατά την οδήγηση. Το σύστημα σε προειδοποιεί μέσω προειδοποιητικών λυχνιών στους δύο πλαϊνούς καθρέπτες σε περίπτωση που εντοπιστεί κίνδυνος.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a vehicle in front of it while swerving using the Evasive Steering Assist feature

ΣΥΣΤΗΜΑ 'EVASIVE STEERING WHEEL'

Η MUSTANG Mach-E περιλαμβάνει το σύστημα Evasive Steering Assist ως μέρος του ευρύτερου συστήματος Pre-Collision Assist. Η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει τις περιπτώσεις που πραγματοποιείς ελιγμούς για να αποφύγεις ένα εμπόδιο και στη συνέχεια να παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στο τιμόνι για να σε βοηθήσει να προσπεράσεις το αντικείμενο στη διαδρομή σου.

All-New Ford Mustang Mach-E driving in the dark with the Auto High Beam on

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (AUTO HIGH BEAM)

Η MUSTANG Mach-E σας μπορεί να χαμηλώσει αυτόματα τους προβολείς αν ανιχνεύσει ότι πλησιάζεις σε διερχόμενη οδική κυκλοφορία. Στη συνέχεια, το σύστημα Αυτόματης Μεγάλης Σκάλας μπορεί να επιστρέψει αυτόματα σε πλήρη φωτισμό μόλις ο δρόμος μπροστά σου αδειάσει.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ EURO NCAP

Ως απόδειξη της ικανότητάς του να προστατεύει εσάς, τους επιβάτες σας και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, το Ford Mustang Mach-E συγκέντρωσε την κορυφαία βαθμολογία πέντε αστέρων του Ευρωπαϊκού προγράμματος αξιολόγησης της ασφάλειας των νέων μοντέλων αυτοκινήτων EURO NCAP. Ο οργανισμός Euro NCAP αποτελεί τον κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας στην Ευρώπη, ο οποίος αξιολογεί την ασφάλεια κάθε νέου οχήματος χρησιμοποιώντας μια σειρά από αυστηρά κριτήρια. Το Mach-E απέσπασε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία στις δοκιμές καθαρού αέρα και αερίων θερμοκηπίου κατά τη διάρκεια αξιολογήσεων του Green NCAP.

Ford Mustang Mach-e with Euro NCAP logo
A smartphone charging in a Ford vehicle

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

SYNC 4A

Το Ford SYNC 4A είναι ένα σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας εντός του αυτοκινήτου συνδεδεμένο με Cloud. Η συνδεσιμότητα στο Cloud επιτρέπει τον προηγμένο σχεδιασμό διαδρομών και τη συνομιλιακή αναγνώριση φωνής. Mε την ασύρματη σύνδεση του smartphone, τη διαχείριση φόρτισης του οχήματος, μια διαισθητική οθόνη αφής 15,5”και πολλά άλλα, θα ζήσεις ένα νέο κόσμο συνδεσιμότητας μέσω του αυτοκινήτου σου.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ SYNC 4A

ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ (Over-the-air updates)

Η MUSTANG Mach-E έχει σχεδιαστεί για να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Οι ασφαλείς ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air updates) προσφέρουν βελτιώσεις: από την ενημέρωση του λογισμικού SYNC® 4A μέχρι αναβαθμίσεις που βελτιώνουν την ποιότητα, την ικανότητα και την διαχείρηση του οχήματός σου. Οι περισσότερες από αυτές τις ενημερώσεις εγκαθίστανται αυτόματα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία που συνδέεται στο Cloud. Μεγαλύτερες ενημερώσεις μπορούν να εγκατασταθούν μέσω Wi-Fi σε έναν χώρο και χρόνο που σε βολεύει.

Man using FordPass App on phone

ΕΦΑΡΜΟΓΗ FORDPASS

Σύνδεσε τη Mach-E σου με την εφαρμογή FordPass στο smartphone σου, για να ξεκλειδώσεις ακόμα περισσότερο την έξυπνη πλευρά του. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου για να εντοπίσεις το αυτοκίνητό σου, να το κλειδώσεις ή να το ξεκλειδώσεις από μακριά, να παρακολουθείς την πίεση των ελαστικών και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για την υγεία του οχήματος. Μπορείς να προγραμματίζεις διαδρομές με το τηλέφωνό σου και στη συνέχεια να τους μοιράζεσαι με το όχημά σου. Επιπλέον μπορείς να σχεδιάζεις αυτόματα τη φόρτιση κατά τη διάρκεια της διαδρομής, σε περίπτωση που τη χρειαστείς. Ειδικά για την Mach-E, η λειτουργία «Intelligent Range» εμφανίζει τα επίπεδα φόρτισης, την υπολειπόμενη απόσταση οδήγησης καθώς επίσης και τους δημόσιους σταθμούς φόρτισης καθ' οδόν.

Απόλαυσε επίσης δωρεάν πρόσβαση στο FordPass Charging Network, με εκπτώσεις στους σταθμούς φόρτισης NewMotion και IONITY.

A man leaning against an All-New Ford Mustang Mach-E at sunset

ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Όταν συνδέεις το smartphone σου με το FordPass, η MUSTANG Mach-E προσαρμόζει διάφορες ρυθμίσεις στις προεπιλεγμένες προτιμήσεις σου. Αυτές περιλαμβάνουν την προσαρμογή των καθισμάτων και των καθρεφτών, τον συντονισμό με τον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό, ακόμα και τη ρύθμιση του κρυφού φωτισμού και του πίνακα οργάνων σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό προφίλ για μια πιο προσωπική πινελιά.

A red All-New Ford Mustang Mach-E driving on the road in the mountains

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Ο Προγραμματιστής διαδρομής ηλεκτρικού οχήματος (EV) σου προσφέρει απόλυτη σιγουριά στον δρόμο. Όρισε τον προορισμό σου και το σύστημα θα προσαρμόσει μια διαδρομή με βάση το επίπεδο της μπαταρίας σου και τους διαθέσιμους δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Μπορείς επίσης να σχεδιάσεις τη διαδρομή σου εκ των προτέρων. Απλά ρυθμίστε τον προορισμό σου και βρες σημεία φόρτισης με την εφαρμογή FordPass και στη συνέχεια στείλε τη διαδρομή κατευθείαν στο σύστημα SYNC 4A του οχήματός σου.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Με τις λειτουργίες τηλεχειρισμού στο FordPass μπορείς να κλειδώνεις και να ξεκλειδώνεις την MUSTANG Mach-E, να εκκινείς ή να σταματάς τον κινητήρα και να παρακολουθείς την κατάσταση φόρτισης από οπουδήποτε. Μπορείς επίσης να ορίσεις ένα χρονοδιάγραμμα εκκίνησης, έτσι ώστε οι ρυθμίσεις του οχήματός σου να είναι ακριβώς όπως σου αρέσουν πριν καθίσεις πίσω από το τιμόνι.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Μείνε συνδεδεμένος στην MUSTANG Mach-E σου. Με την ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου διαθέσιμη ως βασικός εξοπλισμός, μπορείς να φορτίσεις με ευκολία το συμβατό smartphone σου χωρίς την χρήση ενός καλωδίου φόρτισης. Απλώς τοποθέτησε τη συσκευή σου στη βάση φόρτισης του οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο, το κομψό εσωτερικό διατηρείται καθαρό και τακτοποιημένο, ενώ διασφαλίζεται ότι οι συσκευές σου παραμένουν φορτισμένες και έτοιμες για χρήση.

Ford Mustang Mach-E interior view of wireless charging
Ford Mustang Mach-E rear three quarter view

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Mustang Mach-E side view in snow conditions

ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ

Η προηγμένη ηλεκτρική τετρακίνηση διπλού κινητήρα (AWD) ανεβάζει την αδρεναλίνη. Ένας ηλεκτρικός κινητήρας στον μπροστινό και ένας στον πίσω άξονα βελτιώνει τις επιδόσεις και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες οδηγικές συνθήκες.CX727 AWD Availability

 

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Η MUSTANG Mach-E διατίθεται με δύο επιλογές μπαταρίας, και δύο διαθέσιμες  εκδόσεις πίσω κίνησης ή τετρακίνησης. Η μπαταρία Mach-E τυπικού εύρους (75 kWh) προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 440 χλμ. ενώ η μπαταρία εκτεταμένου εύρους (98 kWh) παρέχει έως 600 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

Mustang Mach-E front view

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Αν σου εξαντληθεί η μπαταρία ενώ βρίσκεσαι στον δρόμο, το All-Electric Roadside Assistance από τη Ford θα σε ρυμουλκήσει όπου θέλεις, σε ακτίνα 56 χλμ. από το σπίτι σου, στον πλησιέστερο σταθμό δημόσιας φόρτισης ή σε μια αντιπροσωπεία Ford με πιστοποίηση EV.

All-New Ford Mustang Mach-E interior dashboard

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ZERO–EMISSIONS TOWING

Θέλετε να απολαύσετε μια ρυμούλκηση μηδενικών εκπομπών ρύπων με μεγαλύτερη ελκτική δύναμη; Η Mach-E έχει νέα αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης έως και 1.000 kgMustang zero (τρέιλερ με φρένa). Αυτό είναι ικανό να ρυμουλκήσει ένα μικρό τροχόσπιτο ή ταχύπλοο. Η ονειρεμένη σας απόδραση το Σαββατοκύριακο μόλις έγινε ηλεκτρική.

Mustang Mach-E Tow Bar close-up
All-New Ford Mustang Mach-E close up on secure door opening

ΣΥΣΤΗΜΑ 'E-LATCH'

Αφαιρέσαμε τα χερούλια της πόρτας στην MUSTANG Mach-E για να δημιουργήσουμε μια κομψή και αεροδυναμική σχεδίαση. Πλέον, όταν πλησιάζεις το όχημά σου, το σύστημα θα αναγνωρίζει το τηλέφωνο ή το κλειδι του οχήματος και θα ανάβει ένα κουμπί στην κεντρική κολώνα του παραθύρου της πόρτας. Άγγιξε το κουμπί για να ανοίξεις την πόρτα. Όταν φεύγεις, το σύστημα θα κλειδώνει αυτόματα επίσης.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ/ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΟΡΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Η ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών διευκολύνει την πρόσβαση στον χώρο αποσκευών του Mustang Mach-E σου, ακόμα και όταν τα χέρια σου δεν είναι ελεύθερα. Μόλις το σύστημα ανιχνεύσει ότι το κλειδί ή το συνδεδεμένο smartphone σου είναι εντός εμβέλειας, απλώς κούνησε απαλά το πόδι σου κάτω από το κέντρο του πίσω προφυλακτήρα και η πόρτα του χώρου αποσκευών σου θα ανοίξει χωρίς εσύ να χρειαστεί να αγγίξεις τίποτα. Μπορείς επίσης να την ανοίξεις και να την κλείσεις από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Mustang Mach-E showing hands free tailgate
Ford Mustang Mach-E rear view of loadspace

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΣΗ

Είτε ετοιμάζεις τις αποσκευές σου για μια περιπέτεια είτε πηγαίνεις για ψώνια, ο πρακτικός χώρος φόρτωσης τόσο στο πίσω μέρος όσο και μπροστά στο όχημα σου προσφέρει ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο για όλα τα είδη διαδρομών.

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες