ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Experience Ford > About Ford > Market Initiatives
Ford We are here billboard with various car lines in background
Ford service person inspecting car

Ανέπαφο σέρβις αυτοκινήτου

Με το ανέπαφο σέρβις αυτοκινήτου, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού online και ο Επίσημος Έμπορος / Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα παραλάβει το αυτοκίνητό σας από το σπίτι σας. Αφού λάβουμε την ανέπαφη πληρωμή σας, θα σας επιστρέψουμε το αυτοκίνητο, αφού έχει γίνει σέρβις και απολύμανση, ακριβώς στην πόρτα σας. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να παραμείνετε ασφαλείς και να διατηρήσετε, παράλληλα, το Ford σας σε καλή κατάσταση.

Αγορά online

Σύντομα, θα μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο Ford διαδικτυακά, χωρίς να επισκεφθείτε ποτέ τον Επίσημο Έμπορο. Επιλέξτε μοντέλο, χρώμα, αξεσουάρ και άλλα, και στη συνέχεια κάντε ένα εικονικό test drive πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Ξεκινώντας με την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, η επιλογή της αγοράς online θα επεκταθεί σε όλα μας τα αυτοκίνητα εντός του έτους.

Ford Mach-E driving in mountains
Ford Puma in sun drenched street

Εικονική περιήγηση

Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε το επόμενο Ford σας από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας. Βίντεο εικονικής περιήγησης σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τα αυτοκίνητά μας από κάθε γωνία, εσωτερικά και εξωτερικά. Σας παρέχουν, επίσης, λεπτομέρειες για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τεχνολογίες και άλλα. Έτσι, δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο για να επιλέξετε ένα καινούργιο Ford.

Top