ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Owner > My Vehicle > Transit EcoBlue Engine Software Update
Ford engineer speaking to a customer

Ενημέρωση λογισμικού κινητήρα Transit EcoBlue

Ενημέρωση λογισμικού κινητήρα Transit EcoBlue - Εξοικονομεί χρόνο και σας παρέχει το έξυπνο σύστημα παρακολούθησης της ζωής του λαδιού.

Ο Εξουσιοδοτημένος σας Επισκευαστής Ford σας προσφέρει τώρα μια σύντομη ενημέρωση του λογισμικού για το Intelligent Oil Life Monitor (IOLM), το οποίο σας ενημερώνει καλύτερα για τα υπολειπόμενα χιλιόμετρα, μέχρι την επόμενη αλλαγή λαδιών.

Κλείνοντας ένα ραντεβού για την δωρεάν ενημέρωση λογισμικού, μπορείτε να εξασφαλίσετε τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης των λαδιών του κινητήρα σας και να τον προστατεύσετε από πρόωρη φθορά.

Προστατεύστε τον κινητήρα σας - αποκτήστε την ενημέρωσή σας σε 30 λεπτά.

Το όχημα σας διαθέτει ήδη πολλά συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για να σας ειδοποιούν όταν απαιτείται μια αλλαγή λαδιών. Υπολογίζουν διαρκώς την ποιότητα του λαδιού προκειμένου να διασφαλίσουν ότι ο κινητήρας σας παραμένει προστατευμένος. Όταν το λάδι αραιωθεί σε υπερβολικό βαθμό, γίνεται λιγότερο αποτελεσματικό για τη λίπανση του κινητήρα. Σε αυτό το στάδιο, ο πίνακας οργάνων σας, θα σας ειδοποιήσει για το πότε θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αλλαγή λαδιών.

Μια γρήγορη ενημέρωση του λογισμικού θα παρέχει περισσότερο κατανοητές ειδοποιήσεις αναφορικά με τα χιλιόμετρα που μπορείτε να κάνετε μέχρι την επόμενη αλλαγή λαδιών. Απαιτούνται περίπου 30 λεπτά για την ολοκλήρωση της ενημέρωσης.

Κλείστε ένα ραντεβού

Παρακάτω, απαντούμε, σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις. Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford της περιοχής σας

 • Οι πρόσφατες αλλαγές στους κανονισμούς και τους ελέγχους εκπομπών ρύπων (Euro 6), με την παγκόσμια εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμών ελαφρών οχημάτων γνωστές ως Worldwide Harmonised Light-Duty Vehicles Test Procedures (WLPT), οδήγησαν στην εξέλιξη της τεχνολογίας επεξεργασίας των καυσαερίων για όλους τους κατασκευαστές οχημάτων. Ανάλογα με τον κύκλο και τον τρόπο οδήγησης, αυτό μπορεί να επιβάλει αλλαγή λαδιού του κινητήρα ανάμεσα στις προγραμματισμένες συντηρήσεις.

  • Κινητήρες Ford Transit EcoBlue
  • Κινητήρες Ford Transit Custom EcoBlue
 • Ως μέρος της ενημέρωσης που πραγματοποιείται στο Transit σας, οι απαιτήσεις αλλαγής λαδιών υποδεικνύονται πλέον σε τρεις φάσεις σύμφωνα με τον τρόπο χρήσης του οχήματός σας.

  Η ενημέρωση του λογισμικού περιλαμβάνει:

  • Μια ενημερωμένη βαθμονόμηση της μονάδας ελέγχου του συστήματος μετάδοσης για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής του λαδιού για κάθε κύκλο οδήγησης
  • Περισσότερο κατανοητά μηνύματα στο Intelligent Oil Life Monitor (IOLM)
 • Ford EcoBlue Diesel Change Engine Oil
  Αλλάξτε σύντομα λάδι κινητήρα¬

  Όταν το λάδι κινητήρα πλησιάζει στο τέλος της διάρκειας ζωής του, θα εμφανιστεί το μήνυμα "Change engine oil soon" στοn πίνακα οργάνων σας και θα εμφανίζεται πάλι κάθε φορά που θα εκκινείτε τον κινητήρα. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford για αλλαγή λαδιού ή σέρβις.

  Ford EcoBlue Diesel Change Engine Oil Required
  Απαιτείται αλλαγή λαδιού κινητήρα

  Αν αγνοήσετε  το 1ο  μήνυμα, θα λάβετε το 2ο μήνυμα  "Oil change Required" μετά από επιπλέον 800-1.600 χλμ..

  Ford EcoBlue Diesel Change Engine Oil Required
  Απαιτείται αλλαγή λαδιού κινητήρα

  Αν το λάδι δεν αντικατασταθεί μετά από περίπου 2.400 χλμ. Ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης και χρήσης, η προειδοποιητική λυχνία κλειδιού θα ανάψει και η ισχύς του κινητήρα θα μειωθεί ως μια επιπλέον προτροπή αλλαγής του λαδιού. Η παράβλεψη αυτών των μηνυμάτων μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στον κινητήρα σας και να ακυρώσει την εγγύησή του.

  Η παράβλεψη αυτών των μηνυμάτων μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στον κινητήρα σας και να ακυρώσει την εγγύησή του.
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top