ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Owner > Owner Services > FORD BlueService

Η υπηρεσία Ford BlueService έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το Ford σας σε άριστη κατάσταση και να σας βοηθάει να εκμεταλλεύεστε το αυτοκίνητο σας στο έπακρο... καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Όμως υπάρχει και κάτι ακόμη. Το ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, σας απελευθερώνει και σας επιτρέπει να κάνετε τα πράγματα που θέλετε. Ενώ θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας όπου και αν βρίσκεστε.

Δείτε τις υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε ως ιδιοκτήτης ενός Ford: είναι λίγοι μόνο από τους τρόπους που μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πάτε πιο μακριά.

Ένας αριθμός One Call για κάθε υπηρεσία Ford
Ένας και μόνο αριθμός για κάθε υπηρεσία της Ford Καλέστε Ford One Call 216 900 88 99 για:
  • Οδική Βοήθεια Ford Assistance 
  • Πληροφορίες για το εξουσιοδοτημένο δίκτυo 
  • Τεχνικές πληροφορίες και ανταλλακτικά 
  • Υποστήριξη πελατών
Απλές, διαφανείς τιμές
Δωρεάν ηλεκτρονικός έλεγχος οχήματος
One Call

One Call

Είτε πρόκειται για την οδική βοήθεια της Ford, υποστήριξη σε περίπτωση ατυχήματος, φυλλαδίων, test drive, τοποθεσίας εμπόρων, ραντεβού για σέρβις, επισκευές οχημάτων... η υπηρεσία One Call σας συνδέει με όλες τις υπηρεσίες Ford.

Οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τον αριθμό στις "επαφές " σας: 

One Call:
216 900 88 99 

Free Roadside Assistance

Δωρεάν οδική βοήθεια

Με κάθε σέρβις Ford έχετε επιπλέον σιγουριά, γιατί αν το όχημά σας παρουσιάσει βλάβη εσείς θα έχετε εξειδικευμένη οδική υποστήριξη: όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη.

Η οδική βοήθεια Ford που ενεργοποιείται με σέρβις είναι δωρεάν και σας καλύπτει για έναν ολόκληρο χρόνο μετά το προγραμματισμένο σέρβις σας.

Και αν δεν μπορέσουμε να επισκευάσουμε το όχημά σας επί τόπου, θα σας βοηθήσουμε να συνεχίσετε το ταξίδι σας όσο πιο σύντομα γίνεται, με εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, ή θα φροντίσουμε για τη διανυκτέρευσή σας, εάν χρειάζεται.

Ford accident management with courtesy car

Ξεκάθαρες τιμές, αξιόπιστη εξυπηρέτηση

Συμφέρει να συντηρείτε το αυτοκίνητό σας στους ανθρώπους που το ξέρουν καλύτερα: προσωπικό και τεχνικοί εκπαιδευμένοι από τη Ford.

Εκτός του ότι ξέρετε πως θα χρησιμοποιήσουν ποιοτικά ανταλλακτικά Ford, θα έχετε επίσης τη σιγουριά μιας λεπτομερούς εκτίμησης κόστους, ενώ θα επωφελείστε από ξεκάθαρες, διάφανες και ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι, δεν θα υπάρχουν άσχημες εκπλήξεις και κρυφές χρεώσεις.

Με προσφορές σε εξαιρετική τιμή στα σέρβις και τις επισκευές, δεν χρειάζεται να ψάξετε πιο μακριά από τον τοπικό σας Έμπορο Ford.

Ford trained staff & clear pricing

Θα σας οδηγήσουμε εκεί

Εάν φέρετε το όχημά σας για σέρβις, θα προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε πάντα ένα εναλλακτικό μέσο μεταφοράς εάν το χρειάζεστε, όπως δωρεάν αυτοκίνητο. Εάν όμως για κάποιον λόγο δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό, θα προσπαθήσουμε να φτάσετε στον προορισμό σας με κάποιον εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς.

Δωρεάν ηλεκτρονικός έλεγχος οχήματος

Ο δωρεάν ηλεκτρονικός έλεγχος οχήματος συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τις δεξιότητες των εκπαιδευμένων τεχνικών της Ford, ώστε να σας παρέχεται πρόσβαση σε πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματός σας: από το πέλμα των ελαστικών έως το τιμόνι και την ανάρτηση κι από τα ηλεκτρικά συστήματα έως το λογισμικό.

Ο σύμβουλος σέρβις σας, ολοκληρώνει τον έλεγχο σε ένα εξειδικευμένο tablet όσο εσείς περπατάτε μαζί του, βλέποντας αμέσως μια λεπτομερή αναφορά για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Και σε περίπτωση που κάτι χρειάζεται άμεση επισκευή, η αναφορά δείχνει ακριβώς τι θα κάνουμε και πόσο θα κοστίσει η υπηρεσία - πριν ξεκινήσουμε την επισκευή.

Η αναφορά επισημαίνει επίσης εργασίες που μπορεί να χρειαστούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ώστε να μπορείτε να τις προγραμματίσετε.

Electronic Vehicle Check
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top