ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Owner > Service & Maintenance > Οδική βοήθεια Ford Assistance
Breakdown support at any time

Οδική βοήθεια Ford: Υποστήριξη βλάβης οποιαδήποτε στιγμή

Το Ford Assistance αποτελεί πρόγραμμα οδικής βοήθειας, επισκευής ή/και περισυλλογής, που σας βοηθά εντός ή και εκτός Ελλάδας (ισχύουν περιορισμοί) 24 ώρες την ημέρα,7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Σε κάθε καινούργιο Επιβατικό και Επαγγελματικό όχημα Ford παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια διάρκειας μέχρι το πρώτο προγραμματισμένο σέρβις (όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή).

Τρόπος λειτουργίας

Σε περίπτωση που το όχημά σας ακινητοποιηθεί, απλώς τηλεφωνήστε στην οδική βοήθεια Ford, η οποία θα στείλει κάποιον στο σημείο που βρίσκεστε, το συντομότερο δυνατόν.

Εάν δεν μπορεί να επιδιορθωθεί το πρόβλημα επί τόπου θα σας βοηθήσουμε με άλλους τρόπους, όπως προσφέροντας όχημα αντικατάστασης, οργανώνοντας εναλλακτικό τρόπος μετάβασης στον προορισμό σας, ή ακόμη και καλύπτοντας τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχείο για εσάς και τους συνεπιβάτες σας (ισχύουν περιορισμοί).

Η οδική βοήθεια Ford είναι διαθέσιμη για όλα τα νέα οχήματα Ford από την ημερομηνία της πρώτης κυκλοφορίας έως το επόμενο προγραμματισμένο σέρβις. (Για πληροφορίες σχετικά με τα διαστήματα σέρβις του οχήματός σας, ανατρέξτε στον Ford λογαριασμό σας, στη σελίδα μας με τα διαστήματα συντήρησης  ή απευθυνθείτε στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της επιλογής σας)

Για οδική βοήθεια παρακαλούμε καλέστε: 216 900 88 99

European Roadside Assistance

Οδική βοήθεια μετά το σέρβις

Δωρεάν ευρωπαϊκή οδική βοήθεια με κάθε προγραμματισμένο σέρβις (ισχύουν περιορισμοί)

Τώρα με κάθε προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματός σας (αφορά στο Βασικό και Πλήρες πακέτο συντήρησης και όχι στο Motorcraft) σας παρέχεται δωρεάν Οδική Βοήθεια Πανευρωπαϊκής κάλυψης (ισχύει σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και ισχύουν περιορισμοί). Με το πρόγραμμα της οδικής βοήθειας (Ford Assistance) μπορείτε να αισθάνεστε ηρεμία και σιγουριά σε κάθε μετακίνησή σας στο εσωτερικό ή το εξωτερικό. Αφορά σε όλα τα Επιβατικά και Επαγγελματικά Οχήματα Ford ανεξαρτήτως ηλικίας και χιλιομέτρων και σας εξασφαλίζει, ότι εάν ακινητοποιηθεί το όχημά σας, είτε θα επισκευαστεί επί τόπου, είτε θα μεταφερθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 216 900 88 99

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top