ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Owner > Service & Maintenance > Service and Repair > Repair Quality
Why a Ford Dealer should service your vehicle

Ποιότητα επισκευής

Το σωστό μέρος που μπορείτε να επισκεφθείτε για όλη την εξυπηρέτηση που χρειάζεστε

Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισσκευαστές Ford προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση όταν χρειάζεστε φανοβαφείου Οι τεχνικοί είναι άρτια εκπαιδευμένοι, ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζει άψογα αποτελέσματα, τα γνήσια ανταλλακτικά Ford είναι πάντα διαθέσιμα και όλες οι επισκευές συνοδεύονται από εγγύηση. Προσφέρουμε τις σωστές λύσεις υπηρεσιών για οχήματα όλων των ηλικιών και θα έρθουμε εμείς σε επαφή με την ασφαλιστική εταιρία σας, εάν χρειαστεί.

Διατηρήστε το Ford σας σε ασφαλή λειτουργική κατάσταση με γνήσια ανταλλακτικά Ford

Τα ανταλλακτικά μας κατασκευάζονται με τα ίδια υψηλά πρότυπα όπως τα αυτοκίνητά μας. Επιλέξτε γνήσια ανταλλακτικά Ford για τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις, ασφάλεια και ανθεκτικότητα. Τα υψηλά επίπεδα των γνήσιων ανταλλακτικών Ford μας διασφαλίζουν άριστη εφαρμογή και φινίρισμα, αξιοπιστία και επιδόσεις. Χρησιμοποιήστε γνήσια ανταλλακτικά Ford και διατηρήστε την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας, καθώς έτσι οι πιθανοί αγοραστές θα μπορούσαν να πληρώσουν περισσότερα χρήματα για το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα γνήσιο ανταλλακτικό Ford από το εύκολα αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα μας, το οποίο βρίσκεται σε εμφανή θέση.

alt
alt

Ολοκληρωμένη προστασία για εσάς και όλους γύρω σας.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η ασφάλεια. Και το Ford σας παρέχει άριστη ασφάλεια επιβαινόντων και πεζών, η οποία οφείλεται και στη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Ford. Ανεξάρτητοι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από την Ένωση Ερευνών της Αυτοκινητοβιομηχανίας (MIRA) υποδεικνύουν πως ο κίνδυνος ατυχήματος σε περίπτωση σύγκρουσης με πεζούς είναι έως 17% μεγαλύτερος με ένα από τα μη αυθεντικά καπό που ελέγχθηκαν.

alt

Υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα που διατηρούν το παρμπρίζ σας άθικτο και ασφαλές, σαν καινούριο.

alt

Η αφαίρεση βαθουλωμάτων χωρίς βαφή είναι μια μοναδική τεχνολογία

Top