ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Owner > Service & Maintenance > Service and Repair > Tyres > Types of Tyres
Types of Tyres

Τύποι ελαστικών

Μείνετε σε επαφή με τον δρόμο

Τα ελαστικά που θα επιλέξετε επηρεάζουν τις επιδόσεις και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Συμβουλευθείτε τον Επίσημο Έμπορο της Ford ή το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου για τα ελαστικά που είναι κατάλληλα για το Ford σας.

 • Snowflake

  Παραμείνετε ήρεμοι και διατηρήστε τον έλεγχο. Ειδικά όταν ο καιρός είναι κρύος.

  Προτείνουμε τη χρήση χειμερινών ελαστικών όταν οι θερμοκρασία πέφτει στους 7º C ή πιο κάτω, επειδή τα χειμερινά ελαστικά περιέχουν ένα ειδικό μίγμα που δεν γίνεται άκαμπτο όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν. Σε ορισμένες χώρες αυτό αποτελεί επίσης νομική απαίτηση. Σημειώστε ότι οι επιδόσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι εγγυημένες μόνο με ελαστικά, στα πλαϊνά των οποίων αναγράφεται το σύμβολο της χιονονιφάδας.

   

 •  

  Για λάσπη, χιόνι και όλα τα ενδιάμεσα.

   

  Τα ελαστικά για λάσπη και χιόνι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οδήγηση στη λάσπη και το χιόνι και έχουν ιδιαίτερα σκληρό προφίλ, για να αντιμετωπίζουν αυτές τις συνθήκες. Η λάσπη και το χιόνι δεν υποδεικνύουν συγκεκριμένες χειμερινές επιδόσεις, εκτός εάν στο ελαστικό αναγράφεται επίσης το σύμβολο της χιονονιφάδας.

  Mud and Snow
 • All Season

   

  Ευελιξία για όλα όσα έχει να προσφέρει κάθε εποχή.

   

  Τα "ελαστικά παντός καιρού" μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και στο πλαϊνό τους αναγράφεται το σύμβολο ήλιου, σταγόνας βροχής ή φύλλου. Ωστόσο, οι δοκιμές υποδεικνύουν ότι τα ελαστικά παντός καιρού δεν μπορούν ακόμη να επιτύχουν τις συγκεκριμένες επιδόσεις ενός χειμερινού ή θερινού ελαστικού.

 •  

  Συνεχίστε να κινείστε με ασφάλεια, ακόμη και με απώλεια αέρα, με run-flat ελαστικά.

   

  Τα run-flat ελαστικά σάς βοηθούν να συνεχίσετε να κινείστε όταν τα ελαστικά σας χάνουν πίεση. Σας επιτρέπουν να συνεχίσετε με ασφάλεια την οδήγηση με συγκεκριμένη μέγιστη ταχύτητα, για συγκεκριμένη απόσταση.

  Time
 • Tyres

   

  Γνωρίστε τα ελαστικά σας.

   

  Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο πλαϊνό του ελαστικού σας και θα δείτε έναν αριθμό από σημάνσεις και σύμβολα. Για να μάθετε τι σημαίνουν απευθυνθείτε σε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή μας.

   

Top