ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Useful Information > COVID-19 Coronavirus Advice
Three Fords parked by a lake

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Είμαστε εδώ για οτιδήποτε μπορεί να σας απασχολεί. Επικοινωνήστε χρησιμοποιώντας τα παρακάτω κουμπιά ή διαβάστε στη συνέχεια για να δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε το αυτοκίνητό σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η υγεία του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του COVID-19

Η υγεία του αυτοκινήτου εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.  Είναι, επομένως, σημαντικό για τους ιδιοκτήτες να τηρούν τα διαστήματα σέρβις σύμφωνα με τις οδηγίες.  Η Ford αναγνωρίζει τις άνευ προηγουμένου συνθήκες που επικρατούν και δίνει στους πελάτες που πρέπει να κάνουν σέρβις τις παρακάτω οδηγίες, προσφέροντας, παράλληλα, υποστήριξη από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford:

Αν ξεπεράσω το διάστημα σέρβις του αυτοκινήτου μου, ακυρώνεται η εγγύησή μου; 

Αν ξεπεράσετε το διάστημα σέρβις χωρίς να ενημερώσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών ή το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford, η εγγύησή σας μπορεί να ακυρωθεί. Αν, όμως, δεν έχουν ξεπεραστεί τα χιλιόμετρα του διαστήματος σέρβις αλλά υπάρχει μόνο καθυστέρηση στον χρόνο του σέρβις λόγω των μέτρων για τον COVID-19, η εγγύησή σας δεν θα ακυρωθεί.  Παρακαλούμε, επικοινωνήστε με το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford για να προγραμματίσετε σέρβις στον πλησιέστερο εύλογο χρόνο. 

Το αυτοκίνητο έχει παρουσιάσει πρόβλημα, αλλά η εγγύηση θα λήξει πριν μπορέσει να εξεταστεί το πρόβλημα στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford

Παρακαλούμε να αναφέρετε το πρόβλημα στον Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford όσο το αυτοκίνητο είναι εντός εγγύησης. Η διερεύνηση και η επισκευή μπορούν να ολοκληρωθούν σε εύλογο χρόνο μετά τη λήξη της καραντίνας, στα πλαίσια της υπάρχουσας εγγύησης.  Αν ο Επίσημος Έμπορος / Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Ford που χρησιμοποιείτε είναι κλειστός, παρακαλούμε καταγράψτε το πρόβλημα, με τα στοιχεία του αυτοκινήτου, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Ford εντός της περιόδου της εγγύησης.

Χώρισμα Προστασίας

Οι αβέβαιες στιγμές χρειάζονται ευέλικτες λύσεις – για αυτό σας προσφέρουμε τις νέες προστατευτικές ασπίδες, ειδικά κατασκευασμένες για τα επαγγελματικά οχήματα της Ford και σχεδιασμένες να βοηθούν τους πελάτες μας να συνεχίζουν να λειτουργούν και να πληρούν τις απαιτήσεις κοινωνικής απόστασης. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο προσφέρεται στους οδηγούς και στους επιβάτες επιπλέον ηρεμία ενώ εργάζονται και ταξιδεύουν.

Αγοράστε τώρα / Ανακαλύψτε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ FORD

Είτε πρέπει να περάσετε το Ford σας από σέρβις, είτε θέλετε να αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο, εμείς είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τις μετακινήσεις σας με όσο το δυνατόν πιο ασφαλή τρόπο. Έτσι, υιοθετήσαμε το Ford Care Code – έναν κώδικα που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από μέτρα, όπως η κοινωνική απόσταση σε Επίσημους Εμπόρους / Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές, το ανέπαφο test drive, το ανέπαφο σέρβις και άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες

ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ FORD
Man with phone in his hand

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνία και Σύμβουλος

Είτε έχετε απορίες για τη συντήρηση ή για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα σχετικά με το Ford σας, είτε θέλετε να ζητήσετε test drive ή να μάθετε πώς να πάρετε χρηματοδότηση, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Μπορείτε να μας καλέσετε τώρα στο 216 900 88 99 (για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε 'Επικοινωνήστε μαζί μας'). Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε γραπτή διαδικτυακή συνομιλία σε πραγματικό χρόνο, επιλέγοντας 'Συνομιλία τώρα'.

Περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε με έναν Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford

Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυό μας είναι τώρα ανοικτό και έτοιμο να βοηθήσει.

Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε συντήρηση ή επισκευή, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα ραντεβού και ο Επίσημος Έμπορος / Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε πότε θα έλθει να παραλάβει το αυτοκίνητό σας.

Βρείτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Κλείστε ραντεβού για σέρβις

Ford logo
Detail on pen and paper

Χρηματοδοτική υποστήριξη

Οι πελάτες μας που έχουν επιλέξει να χρηματοδοτήσουν την αγορά του αυτοκινήτου τους με προϊόντα Ford Finance έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από μέτρα, που έχουν αναπτυχθεί ειδικά  για την αντιστάθμιση των οικονομικών επιπτώσεων της επιδημίας του COVID-19, μέσω των συνεργατών μας.

Υποστήριξη επιχειρήσεων

Ας βοηθήσουμε τον στόλο σας να ξαναβγεί στους δρόμους και την επιχείρησή σας να ξαναξεκινήσει. Έχουμε διάφορους τρόπους να σας βοηθήσουμε να σταθείτε στα πόδια σας και να λειτουργήσετε με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Serviceman looking at woman driving Transit Connect
Children waving to a Ford technician

Ένας νέος τρόπος σέρβις από τη Ford

Αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για μας να αισθάνονται οι πελάτες μας ασφαλείς. Γι' αυτόν τον λόγο προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές ανέπαφου, ψηφιοποιημένου και ασφαλούς σέρβις. Από το ραντεβού online, μέχρι την επιλογή του επόμενού σας αυτοκινήτου, τη διάθεση αυτοκινήτου αντικατάστασης και την απολύμανση του αυτοκινήτου σας πριν την επιστροφή του, είμαστε εδώ για να σας επιτρέψουμε να μετακινείστε πάλι με ασφάλεια.

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια πορεία

Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις συγκεκριμένες προκλήσεις του σήμερα, χρησιμοποιήσαμε μεθόδους που μας επιτρέπουν να σας κρατήσουμε ασφαλείς τώρα που αρχίσατε πάλι να μετακινείστε. Ακολουθήσαμε μια εντελώς νέα προσέγγιση στον τρόπο που μπορείτε να έρχεστε σε επαφή με τη Ford, κάνοντας βήματα μπροστά προς το μέλλον. Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε πόσα πράγματα μπορείτε πλέον να κάνετε εξ αποστάσεως, ανέπαφα ή διαδικτυακά.

Woman looking at phone near her car
download the app

Μετακινηθείτε εξυπνότερα με το FordPass

Ανακαλύψτε το FordPass Κατεβάστε την εφαρμογή

Top