Η Lexie Limitless και το Νέο Αμιγώς Ηλεκτρικό Explorer®
Charge Around The Globe

31 ΑΥΓΟYΣΤΟΥ 2023

Lexie Limitless and the new all-electric Ford Explorer near pyramids

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ

6 ΗΠΕΙΡΟΥΣ

3 ΜΗΝΕΣ

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ

ΤΑΞIΔΙ ΞΕΚΙΝAΕΙ

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2023, η Lexie Alford, γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους ως @LexieLimitless, ξεκινά ένα επικό, πρωτοποριακό, οδικό ταξίδι με το Νέο Αμιγώς Ηλεκτρικό Ford Explorer®.

Στόχος της: να είναι το πρώτο άτομο που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα ηλεκτρικό όχημα. Ένα ταξίδι εμπνευσμένο από την πρωτοπόρο ταξιδιώτη, Aloha Wanderwell.

Πριν από εκατό χρόνια, η Aloha έγινε η πρώτη γυναίκα που έκανε το γύρο του κόσμου οδηγώντας. Και το έκανε με ένα Ford Model-T. Οδηγός αποστολής, μεταφράστρια και κινηματογραφίστρια, η Aloha ξεκίνησε το ταξίδι της όταν ήταν μόλις 16 ετών. Η ιστορία της είναι εξίσου απίστευτη με το επίτευγμά της.

Όπως και η Aloha, η Lexie Limitless θα ξεκινήσει και θα τελειώσει το ταξίδι της στη Νίκαια της Γαλλίας. Θα επισκεφθεί έξι ηπείρους και θα καλύψει τεράστιες αποστάσεις. Στη διαδρομή θα συναντήσει άλλους πρωτοπόρους, θα επισκεφτεί συναρπαστικά μέρη και ελπίζουμε ότι θα βρει αρκετούς φορτιστές στην πορεία!

Lexie Limitless

ΑΚΟΛΟΥΘHΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞIΔΙ

Πολλά έχουν αλλάξει από την εποχή της Aloha. Η σύγχρονη εξερευνήτριά μας μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο, να βρει πληροφορίες και να μοιραστεί εμπειρίες με το πάτημα ενός δακτύλου.

Αλλά αυτές δεν είναι κάποιου είδους διακοπές στο τιμόνι. Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτιά, σχεδιασμένη για να ξεπεράσει τα όρια ενός ηλεκτρικού οχήματος. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο. Σίγουρα θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Αλλά για μία έμπειρη ταξιδιώτη όπως η Lexie, όλα είναι μέρος της πρόκλησης.

Ζήστε την μοναδική αυτή περιπέτεια καθώς προχωράει. Αναζητήστε το #ChargeAroundTheGlobe και ακολουθήστε το ταξίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Instagram TikTok YouTube

Lexie Limitless near an EV charger

ETOIMOI ΓΙΑ MIA ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚH ΠΕΡΙΠETEIA

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

ΠΡΟΗΓΜENH ΕΚΠΑIΔΕΥΣΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΩΝ

Για να προετοιμαστεί για τις μελλοντικές προκλήσεις, η Lexie επισκέφθηκε το πεδίο δοκιμών Ford Lommel στο Βέλγιο. Παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη της φορά στο τιμόνι του Explorer, προσαρμόστηκε γρήγορα στην οδήγηση ενός ηλεκτρικού οχήματος και ολοκλήρωσε την πιστοποίηση Advanced Driver Training.

Παρακολουθήστε τώρα

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

ETOIMOI ΓΙΑ MIA ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚH ΠΕΡΙΠETEIA

Η Lexie επισκέφθηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο Περιβαλλοντικών Δοκιμών, γνωστό και ως "Εργοστάσιο Καιρικών Συνθηκών". Από το κρύο της Αρκτικής μέχρι τη ζέστη της ερήμου και την τροπική υγρασία, ανακάλυψε πώς δοκιμάζουμε το Explorer στα άκρα. Καθησυχαστικό, καθώς σύντομα θα διασχίσουν μαζί πολλές ηπείρους.
 

Παρακολουθήστε τώρα

Front view of the all-new electric Ford Explorer

ΣΥΝANTHΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟMAΔΑ EXPLORER

Για τη Lexie, το Νέο Αμιγώς Ηλεκτρικό Explorer θα είναι το σπίτι της για τους επόμενους μήνες. Έτσι, για να το γνωρίσει καλύτερα, πήγε να συναντήσει τους ανθρώπους πίσω από το όχημα, ανακάλυψε την προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στον σχεδιασμό του και έκανε κάποιες δικές της προτάσεις.
 

Παρακολουθήστε τώρα

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Νέο, Αμιγώς Ηλεκτρικό Explorer

Exploring reinvented

Εξερευνήστε περισσότερο