ΝΕΑ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ MUSTANG MACH-E® RALLY

Κάναμε την αρχή με την ηλεκτροκίνηση της Mustang. Τώρα, το απογειώνουμε σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Σας παρουσιάζουμε την νέσ αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E® Rally, εμπνευσμένη από τους αγώνες ράλι. Η πρώτη Mustang στα χρονικά που «κάνει παιχνίδι» στον χωματόδρομο.

Η Mustang Mach-E Rally έχει την αντίστοιχη εμφάνιση. Εντυπωσιακή πίσω αεροτομή, μοναδικό στυλ αμαξώματος1 και διακοσμημένο με ανθεκτικές, γυαλιστερές λευκές ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών, που αντλούν έμπνευση από τη μακρά ιστορία των οχημάτων ράλι της Ford.

Η Mustang Mach-E Rally θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία στις αρχές του 2024 και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα. Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα σχετικά με αυτό το όχημα και την υπόλοιπη γκάμα της Mustang Mach-E, κάνοντας κλικ στην επιλογή «Θέλω να ενημερώνομαι».

 

Να Ενημερώνομαι Τακτικά

New All Electric Mustang Mach-E® Rally

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ

Η Mustang Mach-E Rally διαθέτει μια σειρά από αναβαθμίσεις που μεταφέρουν την ελευθερία και τη διασκέδαση της Mustang Mach-E στον χωματόδρομο. Σε αυτές περιλαμβάνονται μια ρυθμισμένη έκδοση του συστήματος μετάδοσης κίνησης της Mustang Mach-E GT, μοναδική ανάρτηση με ειδικά συντονισμένα ελατήρια και αμορτισέρ MagneRide®2 και ελαστικά που παρέχουν μεγαλύτερο πέλμα ελαστικών και καλύτερη πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες σε σύγκριση με την Mustang Mach-E GT.

Περιλαμβάνεται επίσης το ειδικό προφίλ οδήγησης RallySport της Ford, το οποίο προσαρμόζει τα ηλεκτρονικά συστήματα για την παροχή καλύτερου ελέγχου και χειρισμού σε γωνίες με ολισθηρότητα.

New All Electric Mustang Mach-E® Rally interior

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Εδώ δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες! Στο εσωτερικό, o συνδυασμός άνεσης, λειτουργικότητας και στυλ δένει με τις εμβληματικές λευκές ζάντες. Καθίστε στα χαρακτηριστικά καθίσματα επιδόσεων που έχουν σχεδιαστεί από τη Ford, με γυαλιστερές λευκές πλάτες καθισμάτων και εσώγλυφο σχέδιο «Mach-E Rally» στην επιφάνεια του καθίσματος.

Κάντε click παρακάτω για να μαθαίνετε περισσότερα νέα