Ford commercial vehicles in delivery garage

ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

FORD PRO™ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FORD PRO™;

Το Ford Pro™ συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο.

Η αποστολή μας είναι απλή: είμαστε εδώ για να κάνουμε τη λειτουργία των επαγγελματικών σας οχημάτων όσο το δυνατόν πιο εύκολη και απροβλημάτιστη.

Μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στόλου οχημάτων, από κάθε άποψη, και εσείς έχετε την ευελιξία να επιλέξετε τα στοιχεία του Ford Pro που χρειάζεστε – από τα κατάλληλα οχήματα που θα επιλέξετε, μέχρι μια σειρά από υπηρεσίες έξυπνου λογισμικού διαχείρισης του στόλου, συντήρησης των οχημάτων και χρηματοδότησης. Όλα πλήρως συνδυασμένα μεταξύ τους και με σκοπό να συμβάλλουν στην αύξηση του χρόνου διαθεσιμότητας και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ FORD PRO™;

Στη βάση του, το Ford Pro™ είναι ένα πακέτο όλα-σε-ένα. Πολλαπλά σχήματα συνεργάζονται παρασκηνιακά μεταξύ τους για να κάνουν τα πάντα.

Man using Ford Pro intelligence in a warehouse

FORD PRO™ ΕΥΦΥΙΑ

Το Ford Pro™ ΕΥΦΥΙΑ είναι μια επιλογή εφαρμογών λογισμικού που επιτρέπει την πρόσβαση και επεξεργασία δεδομένων από όλα τα οχήματα του στόλου σε πραγματικό χρόνο.
Μετατρέποντας σε ζωτικές πληροφορίες δεδομένα για την κατάσταση και τηλεματικά δεδομένα των οχημάτων, σε πραγματικό χρόνο, συμβάλλουμε στη βελτίωση της διαθεσιμότητας, της ασφάλειας, της αντικλεπτικής προστασίας και της διαχείρισης των οχημάτων ενός ηλεκτρικού στόλου, βελτιώνοντας τη συνολική παραγωγικότητα.
Ανάλογα με το μέγεθος και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του στόλου σας, διάφορες εφαρμογές κινητού τηλεφώνου και πλατφόρμες λογισμικού – όπως τα Ford Telematics, Ford Telematics Essentials (κατόπιν διαθεσιμότητας στην Ελληνική αγορά) και FordPass Pro – σας επιτρέπουν πρόσβαση σε μια διευρυνόμενη γκάμα βασικών εργαλείων και υπηρεσιών παραγωγικότητας και διαθεσιμότητας των οχημάτων.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ FORD

Το Ford Pro™ σας επιτρέπει να εστιάσετε στην επιχείρησή σας ενώ εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.
Η διαχείριση πλήρους εξυπηρέτησης που προσφέρουμε επιτρέπει την προμήθεια, τη συντήρηση και την ενεργητική διαχείριση του στόλου σας.

Οι άνθρωποί μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να εντοπίσουν τα πιο παραγωγικά οχήματα και τις απαιτούμενες υπηρεσίες συντήρησης και εξυπηρέτησης. Μπορούμε, επίσης, να αναλάβουμε την ενεργητική διαχείριση του στόλου σας για λογαριασμό σας, για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα των οχημάτων.

Ford mechanic servicing a Ford

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ FORD PRO™

Εξειδικευμένη υπηρεσία για την αύξηση στο μέγιστο της διαθεσιμότητας των οχημάτων σας, τη μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας, με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία.
Εξυπνότερες αποφάσεις και ταχύτερες επιστροφές χάρη στην ειδική υποστήριξη δεδομένων από τα σημεία Transit Centres και FORDLiive του δικτύου μας, που κάνει τη διαχείριση των διασυνδεδεμένων επαγγελματικών οχημάτων σας Ford όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.

Man charging an electric van

ΛΥΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ FORD PRO™

Λύσεις φόρτισης για το σπίτι, για τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας και δημόσιες: τα καλύπτουμε όλα.
Από τον σχεδιασμό της μετάβασης και στη συνέχεια των υποδομών, μέχρι τη διαχείριση της φόρτισης ως καθημερινής διαδικασίας της επιχείρησής σας, είμαστε εδώ από κάθε άποψη για να σας βοηθήσουμε στον εξηλεκτρισμό του στόλου σας.
Η ομάδα του Ford Pro™ μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε πού ακριβώς και πότε ο εξηλεκτρισμός θα βοηθήσει την επιχείρησή σας.
Και δεν είναι μόνο η φόρτιση, το Ford Pro™ μπορεί να σας βοηθήσει με τη διαχείριση της φόρτισης και άλλα χρήσιμα εργαλεία τηλεματικής ειδικά για ηλεκτρικά οχήματα.

Περισσότερα για τη φόρτιση

Man checking Fin Simple financing software

FORD PRO™ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Η χρηματοδότηση Ford Pro™ προσφέρει μια χρηματοδοτική λύση για στόλο οχημάτων που περιλαμβάνει συνδυασμό οχημάτων και υπηρεσιών και απροβλημάτιστη οικονομική διαχείριση.

Με άμεση πρόσβαση σε απλοποιημένες λύσεις, έχουμε κάνει τη χρηματοδοτική μίσθωση ή αγορά των επαγγελματικών σας οχημάτων ευκολότερη από ποτέ άλλοτε.

Workers charging an E-Transit

FORD PRO™ ΟΧΗΜΑΤΑ

Κατασκευασμένα να μπορούν να αυξήσουν στο μέγιστο την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, τα επαγγελματικά οχήματα Ford Pro™ διαθέτουν ολοκληρωμένες δυνατότητες με ψηφιακές υπηρεσίες σχεδιασμένες να καλύπτουν συνολικά τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.
Με το Ford Pro™, σας δίνουμε τη δυνατότητα να βρείτε εύκολα και γρήγορα το επαγγελματικό όχημα Ford που είναι κατάλληλο για σας ή να το συνθέσετε σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές σας.
Είτε πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, βενζίνη, diesel ή υβριδικό μοντέλο, οι ειδικοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας καθοδηγήσουν να βρείτε τις κατάλληλες προδιαγραφές για σας.
Και αν χρειάζεστε κάτι πιο εξειδικευμένο, μπορούμε επίσης να σας συμβουλεύσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας μετατροπής του οχήματος.

Εξερευνήστε τα οχήματα

ΓΙΑΤΙ FORD PRO™;

Ας αφήσουμε τα περίπλοκα λόγια! Καλά είναι να μιλάμε για "εξειδικευμένες λύσεις", "έξυπνο λογισμικό" και "ολοκληρωμένες υπηρεσίες"... αλλά τι είναι αυτό που το Ford Pro™ σας βοηθά να κάνετε;

Detail of Ford logo oval badge

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΣΑΣ

Προμηθευτείτε και χρηματοδοτήστε τα οχήματα που εξυπηρετούν τις συγκεκριμένες επαγγελματικές σας ανάγκες.

Man using FORDLiive on a laptop

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Διατηρήστε τον έλεγχο της συντήρησης παρακολουθώντας την κατάσταση των οχημάτων σας σε πραγματικό χρόνο.

Ford Transit driving in city

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά οχημάτων και οδηγών με τις εφαρμογές Ford Pro™ Telematics. (κατόπιν διαθεσιμότητας στην Ελληνική αγορά)

Ford commercial vehicle being checked at service point

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

Αυξήστε στο μέγιστο δυνατό τη διαθεσιμότητα των οχημάτων σας με νέες επιλογές σέρβις και συντήρησης.

Close up on hand with mobile phone

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Προγραμματίστε και επιτηρήστε τη φόρτιση των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων με τις εφαρμογές E-Telematics. (κατόπιν διαθεσιμότητας στην Ελληνική αγορά)

Woman with dog checking fleet finances

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ   

Ελέγξτε οχήματα, εγγυήσεις και κόστος σέρβις, όλα μαζί, από κοινού.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ FORD PRO™ ΟΧΗΜΑΤΑ

Range of Ford conversions

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ FORD PRO™

Αν χρειάζεστε μετατροπή ενός οχήματος για την επιχείρησή σας, το Ford Pro™ είναι εδώ για να κάνει τα πράγματα απλά.

Από οχήματα κατασκευαστικών έργων, μέχρι οχήματα ψυγεία και άλλα… Προτείνουμε για εργασία μια σειρά από μετατροπές επαγγελματικών οχημάτων Ford.

Ή, αν χρειάζεστε κάτι πιο εξειδικευμένο, μπορούμε να σας συστήσουμε τον κατάλληλο συνεργάτη μας από το δίκτυο πιστοποιημένων αμαξοποιών της Ford (Qualified Vehicle Modifier ή QVM).

Περισσότερα για τις μετασκευές

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες