Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Future Vehicles > Ranger Raptor

ΝΕΟ FORD RANGER RAPTOR

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2019

Δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο, αλλά για ένα σούπερ pick-up.

Το νέο Ranger Raptor. Το Pick-up των απόλυτων επιδόσεων off-road που κυκλοφόρησε ποτέ σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Αυτό είναι ένα όχημα κατασκευασμένο από το μηδέν για να κυριαρχήσει με άνεση σε όλα τα εδάφη. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Το νέο Ford Ranger Raptor σταθμευμένο

Διαφορετική σχεδίαση από κάθε άποψη

Μόλις δείτε το νέο Ford Ranger Raptor θα διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται απλώς για άλλο ένα pick-up. Κάθε λεπτομέρεια του έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια για να αντιμετωπίζει ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου. Από τους ειδικά κατασκευασμένους μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες και την μπροστινή ποδιά μέχρι τη χαρακτηριστική μάσκα του Ford Ranger Raptor και τις ζάντες ελαφρού κράματος με ανθεκτικά ελαστικά. Η παρουσία του Ranger Raptor είναι επιβλητική όπου και αν βρίσκεστε. Και μπορείτε πραγματικά να βρεθείτε παντού.

Άκρως ανθεκτικό με απαράμιλλες ικανότητες

Το νέο Ranger Raptor δεν είναι μόνο ανθεκτικό, έχει και απαράμιλλες ικανότητες. Όταν κάθεστε στα ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα του και πιάνετε το μοναδικό δερμάτινο τιμόνι του, έχετε άμεσα υπό τον έλεγχό σας μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών. Είναι όλα σχεδιασμένα για να κάνουν το νέο Ranger Raptor άνετο και πρακτικό στο δρόμο και εκτός δρόμου. Σε αυτά περιλαμβάνεται και το Terrain Management System, που σας βοηθάει με το πάτημα ενός κουμπιού να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι διαφορετικές λειτουργίες (driving modes), όπου η κάθε μία βελτιστοποιεί τις επιδόσεις του ανάλογα με τον τύπο εδάφους (Normal mode, Sport mode, Grass/Gravel/Snow mode, Mud/Sand mode, Rock mode, Baja mode).

Από τη θέση του οδηγού στο νέο Ford Ranger Raptor
Το νέο Ford Ranger Raptor καθώς ολισθαίνει στην κατηφόρα

Είναι φτιαγμένο με δυνατότητες παντός εδάφους

Το DNA της Ford Performance κάνει αισθητή την παρουσία του στο νέο Ford Ranger Raptor καθώς διαθέτει ασυναγώνιστες δυνατότητες οδήγησης εκτός δρόμου. Η αγωνιστική του ανάρτηση Fox Pro, είναι φτιαγμένη για να τα βγάζει πέρα σε δύσκολα εδάφη με υψηλές ταχύτητες, διατηρώντας παράλληλα απόλυτο έλεγχο και άνεση. Το μοναδικό, άκρως ανθεκτικό, ενισχυμένο πλαίσιο του, χρησιμοποιεί υψηλής αντοχής ατσάλια με μειωμένη περιεκτικότητα κραμάτων, για να αντέχει την υψηλή καταπόνηση που επιφέρει η off-road αγωνιστική οδήγηση. Το τρομερό Ranger Raptor απευθύνεται καθαρά στους λάτρεις της περιπέτειας και απαντά στην πρόκληση της γρήγορης οδήγησης σε συνθήκες off-road.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top