Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > NEO RANGER RAPTOR

ΝΕΟ FORD RANGER RAPTOR

Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up. Είναι ένα σούπερ pick-up.

Το ολοκαίνουργιο Ranger Raptor έχει κατασκευαστεί από το μηδέν για γρήγορη οδήγηση εκτός δρόμου και με δυνατότητες παντός εδάφους. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή χρώματος και αμαξώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το Raptor

Διαμόρφωση Ranger
Ranger Raptor video 360
Blue Ford Ranger Raptor driving

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει 

Από τη στιγμή που θα καθίσετε στα ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα του Raptor, είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο pick-up. Μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες και έξυπνα συστήματα προσφέρουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ισχυρό, νέο Terrain Management System. Υπάρχουν έξι διαφορετικές λειτουργίες, όπου η κάθε μία βελτιστοποιεί τις εντυπωσιακές δυνατότητες του οχήματος σε μία μεγάλη ποικιλία εδαφών: Κανονική λειτουργία, σπορ λειτουργία, λειτουργία για γρασίδι, χαλίκι και χιόνι, λειτουργία για λάσπη και άμμο, και λειτουργία για βράχους. Για μια άγρια εμπειρία εκτός δρόμου, επιλέξτε τη μοναδική λειτουργία Baja.

Κατακτήστε τον κόσμο με άνεση

Εξωτερικά, όλα τα τμήματα του ολοκαίνουργιου Ford Ranger Raptor έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να μεγιστοποιούν τις δυνατότητες, την ανθεκτικότητα και τις επιδόσεις εκτός δρόμου. Εσωτερικά, τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα σάς βοηθούν να νιώθετε άνετα και ασφαλείς, καθώς αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας όταν αντιμετωπίζετε την πρόκληση του άγνωστου σε διαδρομές off-road ή απαιτητικά περιβάλλοντα*.

Ranger Raptor interior double cab
Ford Ranger Raptor panther engine diagram

Κατασκευασμένο για υψηλές αποδόσεις

Έχοντας εξελιχθεί από την Ford Performance για τους λάτρεις της γρήγορης off-road οδήγησης, το Ranger Raptor θα κυκλοφορήσει με την ισχύ μιας έκδοσης Bi-turbo του κινητήρα 2.0‑litre EcoBlue diesel της Ford που αποδίδει 213 ίππους και ροπή 500 Nm και το νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της μάρκας. Το αποτέλεσμα θα είναι μια απαράμιλλη οδηγική εμπειρία. Επιπλέον τα ειδικά κατασκευασμένα ελαστικά εκτός δρόμου, σας επιτρέπουν να κυριαρχείτε σε όλα τα εδάφη, από ψηλούς αμμόλοφους και πυκνή λάσπη, μέχρι γρήγορες διαβάσεις ποταμών και απότομους ορεινούς δρόμους.

Προηγμένο τεχνολογικό σύστημα ασφαλείας

Είτε ταξιδεύετε σε αυτοκινητόδρομο είτε διασχίζετε ποτάμια, το Raptor είναι εξοπλισμένο με έξυπνα συστήματα ασφαλείας, σχεδιασμένα για να διατηρούν εσάς και τους συνεπιβάτες σας ασφαλείς. Το σύστημα προστασίας από ανατροπή και το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας, σάς βοηθούν να παραμένετε ασφαλείς σε όλες τις συνθήκες. Ενώ το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και το αυτόνομο σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης, λειτουργούν δραστικά μειώνοντας την πιθανότητα ατυχήματος.

Ford Ranger Raptor indicating various safety systems
Blue Ford Ranger driving on forest road

Κατασκευασμένο για να πηγαίνει παντού

Το ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor είναι κατασκευασμένο για να αντιμετωπίζει ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου. Το μοναδικό, άκρως ανθεκτικό, ενισχυμένο πλαίσιό του, χρησιμοποιεί υψηλής αντοχής ατσάλια με μειωμένη περιεκτικότητα κραμάτων, για να αντέχει την υψηλή καταπόνηση που επιφέρει η off-road αγωνιστική οδήγηση. Η απόσταση 281 mm από το έδαφος συνδυάζεται επίσης με την ικανότητα διέλευσης 850 mm νερού. Κάθε χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί ώστε να διασφαλίζει ότι το Raptor προσφέρει ασύγκριτη οδηγική εμπειρία εκτός δρόμου. 

Διεθνές βραβείο Pick-Up 2020

Δεν θέλουμε να καυχηθούμε. Αλλά με έναν τρομερό συνδυασμό σκληρότητας, έξυπνης τεχνολογίας και εξαιρετικής άνεσης, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το Ford Ranger απέσπασε το βραβείο του Διεθνούς Pick-Up για το 2020.

Με τα εύσημα που έχουν απονεμηθεί σε πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, του χώρου φόρτωσης και της ασφάλειας, καθώς και της συνολικής άνεσης οδηγού και επιβατών, το Ford Ranger ξεπέρασε όλους τους ανταγωνιστές, αποδεικνύοντας και πάλι το λόγο των περισσότερων πωλήσεων στην Ευρώπη.

IPUA 2020 International Pick-Up of the Year Award
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top