Green Puma ST side view

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

NEO FORD PUMA ST

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι ένα Puma ST με προαιρετικό εξοπλισμό

ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

Το Puma ST προσφέρει μια οδηγική εμπειρία πραγματικά αντάξια του εμβληματικού σήματος ST. 

Διατίθεται με επιλέξιμες Λειτουργίες Οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Normal, Sport, και Track. Μπορείς να αλλάξεις το Puma σου από ένα στιβαρό SUV για την πόλη, σε έναν συναρπαστικό εκτελεστή για όλα τα είδη δρόμων. 

Το ρυθμισμένο με ακρίβεια πλαίσιο έχει συνδυαστεί με ένα προαιρετικό Μηχανικό Διαφορικό Περιορισμού Ολίσθησης (mLSD), το οποίο βελτιστοποιεί συνεχώς τις ρυθμίσεις πρόσφυσης και ευστάθειας για να εξασφαλίσει εξαιρετική ποιότητα οδήγησης και τη δυναμική της οδήγησης σε οποιεσδήποτε συνθήκες. 

Οι βασικές πληροφορίες οδήγησης εμφανίζονται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Ενώ μια σειρά έξυπνων τεχνολογικών συστημάτων υποστήριξης συνεργάζονται για να βελτιώσουν την οδηγική εμπειρία σου.

Το μοντέλο ST διαθέτει όλες τις χαρακτηριστικές καινοτομίες του Ford Puma SUV. Όπως το μοναδικό Puma MegaBox με επιπλέον 80 λίτρα αποθηκευτικού χώρου στο πίσω μέρος.

Ford Puma ST dashboard showing drive modes

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το Νέο Puma ST διατίθεται με τέσσερις επιλέξιμες Λειτουργίες Οδήγησης: Normal, Eco, Sport και Track. Κάθε ρύθμιση προσαρμόζει ειδικά τις επιδόσεις του αυτοκινήτου τροποποιώντας τη χαρτογράφηση του κινητήρα, την απόκριση του γκαζιού και του τιμονιού, καθώς και τις ρυθμίσεις ελέγχου πρόσφυσης και ευστάθειας. Έτσι, μπορείς να προσαρμόσεις την οδήγησή σου σε οποιαδήποτε ρύθμιση, ενώ οι βασικές πληροφορίες εμφανίζονται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.

Ford Puma ST in motion side view

ΝΙΩΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ

Το νέο Puma ST είναι το πρώτο μας SUV εξοπλισμένο με το προηγμένο Μηχανικό Διαφορικό Περιορισμού Ολίσθησης, το οποίο βελτιστοποιεί την πρόσφυση στο μπροστινό μέρος για βελτιωμένη ευστάθεια. Το mLSD συνεργάζεται με τον Έλεγχο Κατανομής Ροπής για τη βελτίωση του χειρισμού και την αποφυγή μειωμένης πρόσφυσης στις στροφές. Το αποτέλεσμα είναι μια βελτιωμένη ικανότητα στις στροφές, κάτι που σου επιτρέπει να στρίβεις πιο γρήγορα ενώ συνεχίζεις να διατηρείς τον έλεγχο.

Ford Puma ST dashboard showing launch control

ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Σχεδιασμένο για χρήση σε πίστα και διαθέσιμο ως μέρος του προαιρετικού Πακέτου Επιδόσεων Ford, το Σύστημα Ελέγχου Εκκίνησης σου επιτρέπει να μεγιστοποιήσεις την επιτάχυνση από ακινησία για σταθερές και γρήγορες εκκινήσεις. Όρισε τις μέγιστες στροφές/λεπτό για τον κινητήρα και το σύστημα θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσεις επιτάχυνση κατά λάθος σε περίπτωση που πατήσεις παραπάνω το γκάζι.

Ford Puma ST driving side view

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Το Puma ST περιλαμβάνει μερικές ευφυείς τροποποιήσεις, έτσι ώστε καμία από τις δυναμικές διασκέδασης στην οδήγηση του ST να μην χάνεται από το αυξημένο ύψος οδήγησης της πλατφόρμας SUV. Βελτιώσεις όπως η πρόσθετη ράβδος στρέψης και η πιο άκαμπτη οπίσθια δέσμη στρέψης αντισταθμίζουν το υψηλότερο κέντρο βάρους του μοντέλου SUV για τη διασφάλιση της σταθερότητας. Ενώ τα ειδικά ρυθμισμένα ελατήρια ανάρτησης αυξάνουν την πλευρική ακαμψία για πιο απότομες στροφές.

Ford Puma ST interior recaro seats close up

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Το Puma ST διαθέτει εντυπωσιακά, εμπρόσθια αγωνιστικά καθίσματα RECARO, με γκρι ραφές που δημιουργούν χρωματική αντίθεση και ανάγλυφο λογότυπο του Ford ST. Το υλικό συγκράτησης Miko Dynamica σε κρατάει σταθερά στη θέση σου, ενώ τα καθίσματα είναι εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν πάνω σου τέλεια ακόμη και σε οποιαδήποτε μεταβολή του δρόμου.

Ford Puma ST alloy wheel close up

ΥΨΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΠΕΔΗΣΗΣ

Το Puma ST διαθέτει ένα σύστημα πέδησης βελτιστοποιημένο για απόδοση και συμπεριλαμβάνει μεγαλύτερα εξαρτήματα μπροστινού και πίσω δίσκου συγκριτικά με άλλα μοντέλα Puma, για μεγαλύτερη ισχύ πέδησης.

Ford EcoBoost engine

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Κατασκευασμένο για την καθαρή απόλαυση της οδήγησης. Το Puma ST προσφέρει βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στις συναρπαστικές επιδόσεις και την μοναδική αποδοτικότητα. Ο ισχυρός κινητήρας turbocharged Ford EcoBoost 1,5 λίτρων αποδίδει 200 ίππους, με ροπή 320 Nm, και φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα.

Ford Puma ST manual gear stick close up

6 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

Το μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ισχύ που έχεις στη διάθεσή σου. Οι αλλαγές ταχύτητας είναι σύντομες και γρήγορες και προσφέρουν στρωτές και ακριβείς επιδόσεις σε κάθε αλλαγή.

Green Ford Puma ST front view parked

ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ

NEO FORD PUMA ST

Ford Puma ST shown on FordPass app

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ

Το Ford Puma ST διατίθεται με το μόντεμ FordPass Connect*. Το σύστημα προσφέρει μια σειρά ανεκτίμητων οφελών, που περιλαμβάνουν 4G LTE WiFi*** για έως δέκα συσκευές και ενημερώσεις οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο** απευθείας στο σύστημα satnav του αυτοκινήτου σου. Οι πληροφορίες τοπικών κινδύνων, που εμφανίζονται ως προειδοποιητικά σύμβολα στον πίνακα οργάνων, σε ενημερώνουν για τυχόν εμπόδια που μπορεί να προσεγγίζεις. Και σε περίπτωση ατυχήματος, το FordPass Connect πραγματοποιεί μια κλήση eCall**** στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, παρέχοντας την τοποθεσία του οχήματός σου. Κατέβασε την εφαρμογή FordPass για πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για να εντοπίσεις το όχημά σου, καθώς και για να το κλειδώνεις και να το ξεκλειδώνεις από απόσταση.

Ford Puma ST SYNC3 close up

ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SYNC 3

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείς να παραμένεις συνδεδεμένος και να ελέγχεις το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιώντας φυσικές φωνητικές εντολές. Μπορείς ακόμη και να βρεις μια λίστα τοπικών εστιατορίων αναφέροντας απλά τη λέξη "πεινάω". Μπορεί να σου διαβάζει τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνεις. Η έγχρωμη οθόνη αφής προσφέρει χειρονομίες "τσιμπήματος και σάρωσης" για εύκολη πλοήγηση. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Apple CarPlay και το Android Auto, ενώ με το Applink μπορείς να έχεις πρόσβαση σε κάποιες από τις αγαπημένες σου εφαρμογές του smartphone σου.

B&O sound system graphic

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

Όποια μουσική κι αν προτιμάς, αξίζει να την ακούς έτσι όπως την ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης. Αυτό ακριβώς μπορείς να περιμένεις από το νέο Ford Puma. Γιατί; Γιατί διαθέτει ένα ηχοσύστημα B&O. Ένα premium ηχοσύστημα 575 watt, το οποίο έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί για το Puma ST από ειδικούς μηχανικούς ήχου της B&O. Αυτό το πλούσιο, ισχυρό σύστημα 10 ηχείων περιλαμβάνει ένα subwoofer έξυπνα ενσωματωμένο στο πίσω διαχωριστικό, έτσι ώστε να μη χάνεται κανένας από τους χώρους φόρτωσης του Puma. Ανέβασε λοιπόν την ένταση και απόλαυσε τα αγαπημένα σου συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην αίθουσα συναυλιών στην οποία έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητό σου.

Ford Puma ST displaying co-pilot graphic

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΟΥ

Το Ford Co-Pilot360 συνδυάζει ένα πλήθος τεχνολογικών συστημάτων που, όλα μαζί, συνεργάζονται για να κάνουν την οδηγική εμπειρία σου πιο άνετη και πιο ξεκούραστη από ποτέ. Για παράδειγμα, το Αυτορυθμιζόμενο Σύστημα Ελέγχου Γκαζιού (ACC) ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα ελέγχου γκαζιού βάσει της ταχύτητας του προπορευόμενου οχήματος. Το σύστημα μπορεί ακόμα και να αναγνωρίσει τις πινακίδες ορίου ταχύτητας και να ρυθμίσει αντίστοιχα την ταχύτητα του συστήματος ελέγχου γκαζιού.

Κάντε click παρακάτω για να μαθαίνετε περισσότερα νέα