ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Μπορείτε να επαναφορτίσετε το plug-in υβριδικό ή ηλεκτρικό σας βαν στο σπίτι, συνδέοντάς το σε μια απλή οικιακή πρίζα ή, για πιο γρήγορη φόρτιση, σε επιτοίχιο φορτιστή Ford Wallbox.

Close up on Wallbox charger

FORD WALLBOX

Ο επιτοίχιος φορτιστής Ford Connected Wallbox προσφέρει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης σε σύγκριση με μια απλή οικιακή πρίζα. Για να μπορούν τα ηλεκτρικά σας οχήματα να είναι πάντα φορτισμένα και έτοιμα για δουλειά όταν είστε κι εσείς. Μπορείτε, επίσης, να διαχειρίζεστε το πρόγραμμα οικιακής φόρτισης από το όχημα ή από την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου FordPass Pro, για να εκμεταλλευθείτε μειωμένα τιμολόγια ρεύματος. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην εγκατάσταση φορτιστή Ford Wallbox μέσω εξειδικευμένου τοπικού εγκαταστάτη.

ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΙΖΑ

Η φόρτιση ηλεκτρικού βαν από τυπική οικιακή πρίζα είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το καλώδιο οικιακής φόρτισης και μια πρίζα σε επαρκή απόσταση. Δεν είναι ο ταχύτερος τρόπος φόρτισης. Αλλά θα μπορείτε, συνήθως, να αφήσετε το όχημα να φορτίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όσο εργάζεστε στο σημείο εργασίας, ώστε να είναι πάντα έτοιμο για οδήγηση. Δεν χρειάζεστε πρόσθετο εξοπλισμό, οπότε είναι ένας οικονομικός και προσιτός τρόπος φόρτισης.

All-electric Ford Transit being charged at home
Charging cables

ΚΑΛΩΔΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Ένα οικιακό σημείο φόρτισης, όπως ο φορτιστής Ford Wallbox, έχει συνήθως ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης. Σε όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα Ford Pro περιλαμβάνεται ως βασικός εξοπλισμός τριφασικό καλώδιο φόρτισης (Mode 3). Αν θέλετε να φορτίσετε από τυπική οικιακή πρίζα, θα χρειαστείτε καλώδιο οικιακής φόρτισης, το οποίο μπορείτε να πάρετε ως προαιρετικό εξοπλισμό.

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες