ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

Με τα δημόσια σημεία φόρτισης να εμφανίζονται σε όλο και περισσότερες θέσεις – σε συνεργεία, χώρους στάθμευσης, σούπερ μάρκετ και στους δρόμους – είναι εύκολο να διατηρείτε το επαναφορτιζόμενο υβριδικό ή ηλεκτρικό σας βαν όταν είστε στον δρόμο.

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Electric charging icon

ΤΥΠΟΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Οι ακριβείς χρόνοι δημόσιας φόρτισης διαφέρουν ανάλογα με την τεχνολογία που χρησιμοποιούν. Στους φορτιστές DC υψηλής ταχύτητας IONITY, ένα όχημα με ικανότητα ισχύος φόρτισης 350 kW μπορεί να επαναφορτιστεί από το 15%-80% σε 10 λεπτά.

Σε ορισμένα δημόσια σημεία φόρτισης θα χρειαστείτε δικό σας καλώδιο φόρτισης. Στα περισσότερα, όμως, απλά συνδέεστε και πληρώνετε – κάτι που γίνεται ακόμα ευκολότερο με τη συνδρομή στο δίκτυο φόρτισης BlueOval™Charge Network.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Το δίκτυο φόρτισης BlueOval™ Charge Network προσφέρει στους οδηγούς EV εύκολη πρόσβαση σε πάνω από 600.000 εξυπηρετικά τοποθετημένους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και φορτιστές DC υψηλής ταχύτητας IONITY.

Με την οθόνη SYNC θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε δίκτυο φόρτισης BlueOval™ Charge Network.

Οι πελάτες με λιγότερα από πέντε οχήματα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο φόρτισης BlueOval™ Charge Network μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου FordPass Pro, επιτρέποντας τη διαχείριση και την πληρωμή από το κινητό σας τηλέφωνο.

Person standing next to charging Ford Van

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Απολαύστε τις δυνατότητες και βελτιώστε την παραγωγικότητα των ηλεκτρικών οχημάτων σας με τις συνδρομές στο δίκτυο φόρτισης BlueOval™, το πρόγραμμα αντικλεπτικής προστασίας Vehicle Security και το διαδικτυακό σύστημα πλοήγησης Connected Navigation. 

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης εξυπηρετούν περίφημα όταν είστε έξω και πολλοί προσφέρουν ταχύτερη φόρτιση από το σπίτι. Οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης AC προσφέρουν φόρτιση από το 10%-80% σε 7,2 ώρες. Ενώ οι φορτιστές DC (50 kW) προσφέρουν 10%-80% σε 90 λεπτάTooltip. Κάτι ιδανικό αν πρέπει να επαναφορτίσετε plug-in υβριδικό ή ηλεκτρικό βαν όταν είστε στον δρόμο.

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες