Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CONNECT > Features > Άνεση & Ευκολία

Το κινητό σας γραφείο

Η άνεση, τα ανθεκτικά καθίσματα και η επιβλητική θέση οδήγησης, καθιστούν το Transit Connect ένα χαλαρωτικό και άνετο όχημα. Επίσης το επίπεδο συνδεσιμότητας που διαθέτει έως τώρα μπορούσατε να το έχετε μόνο στο σπίτι ή στο γραφείο.

SYNC 3. Για μια απρόσκοπτη και ασύρματη εμπειρία

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνει απρόσκοπτα το κινητό σας τηλέφωνοFord Apple CarPlay και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και τη δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 6" ή με απλές φωνητικές εντολές.

Ford SYNC interior display
Ford wireless charging close up

Φόρτιση εν κινήσει

Με τη βάση αυτή μπορείτε να επαναφορτίζετε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή χωρίς καλώδιο φόρτισης (προαιρετική επιλογή).

Εφαρμογή app για να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το όχημά σας

Καθώς ο κόσμος εξελίσσεται με μια σειρά από πιο έξυπνα και διασυνδεδεμένα μέσα στην καθημερινότητά του, έτσι προσαρμόζονται και οι επιχειρήσεις στον τρόπο λειτουργίας τους. Γι 'αυτό δημιουργούμε πλήρως διασυνδεδεμένα επαγγελματικά οχημάτα, σχεδιασμένα για να διευκολύνουν την διαχείριση της επιχείρησής σας, πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Συνδέστε έως και πέντε διασυνδεδεμένα οχήματα με την εφαρμογή FordPass Pro για πρόσβαση σε μια σειρά δυνατοτήτων που βελτιώνουν την ασφάλεια, την παραγωγικότητα και την κατάσταση των οχημάτων σας.

Ford Transit Connect Power Start button detail
Ford dock close up

Βάση για κινητές συσκευές 

Σχεδιασμένη για smartphone, MP3 player ή συσκευή πλοήγησης. Επιτρέπει μετάδοση του ήχου από τη συσκευή στα ηχεία του οχήματος με streaming μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth® ή μέσω καλωδίου USB συνδεδεμένου στο ηχοσύστημα My Connection. Ο αποθηκευτικός χώρος στο πάνω μέρος του ταμπλό προσφέρεται για την τοποθέτηση της συσκευής και διαθέτει κάλυμμα και υποδοχή USB μόνο για φόρτιση (προαιρετική επιλογή σε επιλεγμένα μοντέλα).

Ξεκινήστε το αυτοκίνητό σας με το πάτημα ενός κουμπιού

Το Transit Connect ανιχνεύει αυτόματα την παρουσία του δικού του μοναδικού κλειδιού, ακόμα κι αν είναι στην τσέπη ή την τσάντα σας. Απλά πατήστε το κουμπί εκκίνησης Ford Power και ο κινητήρας θα ξεκινήσει.

Ford Transit Connect Power Start button detail
Ford centre console

Χώρος για τα πάντα

Μια ευρύχωρη κεντρική κονσόλα έξυπνα σχεδιασμένη διαθέτει 2 ποτηροθήκες , καθώς και χώρο για ένα laptop ή αρχεία A4 ή / και μικρότερα αντικείμενα. Υπάρχουν επίσης θήρες Aux in και USB, καθώς και μια πρίζα 12V που βρίσκεται στο εμπρός μέρος της κονσόλας για άμεση χρήση από τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να ξεκινάτε γρήγορα τα παγωμένα πρωινά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή ξεθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες.

Ford car with frosted up screen
MyKey detail

Μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας χωρίς να ανησυχείτε, χάρη στο σύστημα MyKey

Με το σύστημα MyKey μπορείτε να ορίσετε το μέγιστο όριο ταχύτητας ή την υπενθύμιση για τη ζώνη ασφαλείας, ακόμη και να ορίσετε την ένταση του ηχοσυστήματος, μεταξύ πολλών άλλων ρυθμίσεων. Η τεχνολογία είναι σχεδιασμένη για να μην ανησυχείτε σε περίπτωση που δανείσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα φίλο ή συγγενή, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε τους περιορισμούς που θέλετε να ορίσετε σε αυτό το κλειδί. Εσείς μπορείτε να κρατήσετε το κλειδί "διαχειριστή" με απεριόριστες δυνατότητες, ή αν θέλετε, να κρατήσετε και τα δύο.

Πρόσθετη άνεση με τα ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα

Τώρα όποιες καιρικές συνθήκες και να επικρατούν έξω, εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε το άνετο εσωτερικό του οχήματός σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα προαιρετικά θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, για να απολαμβάνετε ένα ζεστό εσωτερικό ακόμα και τον χειμώνα.

Ford Transit Connect detail of front heated seats
Electronic Automatic Temperature Control detail

Ορίστε την ιδανική θερμοκρασία 

Με το ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας μπορείτε να επιλέξετε τη θερμοκρασία που προτιμάτε και το σύστημα τη διατηρεί χάρη στον προηγμένο κλιματισμό.

Top