ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Transit Connect συνδυάζει τη θρυλική αντοχή του Transit με την έξυπνη τεχνολογία που σας βοηθά να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect παρέχει μια σειρά λειτουργιών συνδεσιμότητας, όπως ζωντανές ενημερώσεις οδικής κυκλοφορίας απευθείας στην οθόνη πλοήγησης SYNC 3 και πληροφορίες σχετικά με τοπικούς κινδύνους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη διαδρομή σας. Τα προηγμένα συστήματα, όπως το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και το σύστημα Active Park Assist, μειώνουν το άγχος κατά την οδήγηση. Ο πετρελαιοκινητήρας EcoBlue παρέχει την ισχύ που θέλετε και την αποδοτικότητα που χρειάζεστε. Στο εσωτερικό μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα μήκους έως και 3,4 μέτρων, ενώ οι πλαϊνές πόρτες φόρτωσης κάνουν την πρόσβαση ευκολότερη.

Transit Connect with courier loading parcel in front of modern building

ΧΡΗΣΤΙΚOΤΗΤΑ

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Τα μοντέλα L2 Van με μακρύ μεταξόνιο, μπορούν να μεταφέρουν 4 τυποποιημένα φύλλα 8 x 4 ποδών σε όρθια θέση, πάνω στο ειδικά σχεδιασμένο χαλύβδινο χώρισμα (βασικός εξοπλισμός στο Van).

ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑ

Μπορούν να μεταφερθούν αντικείμενα μήκους έως 3,0 μέτρων στο μοντέλο Van L1 με κοντό μεταξόνιο χάρη στην έξυπνη θυρίδα που υπάρχει στο χώρισμα. Τα μοντέλα L2 με μακρύ μεταξόνιο επιτρέπουν τη μεταφορά αντικειμένων με μήκος 3,4 μέτρων (προαιρετική επιλογή).

Ford Transit Connect detail of load through storage
Transit Connect with person loading through side door

ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ, ΠΛΑΪΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Εφόσον έχετε τόσο πολύ χώρο φόρτωσης, οι μεγάλες πλαϊνές πόρτες είναι ζωτικής σημασίας και, επειδή τις χρησιμοποιείτε συχνά, ολόκληρος ο μηχανισμός έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ευκολία χρήσης και μέγιστη αντοχή. Η τελευταία σχεδίαση διευκολύνει την πρόσβαση από τις πλαϊνές πόρτες φόρτωσης και επίσης βοηθάει στο να ταιριάζουν πολλά διαθέσιμα στο εμπόριο συστήματα ραφιών βαν.

ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΦΟΡΤΙΟΥ

Τα σημεία πρόσδεσης συνήθως βρίσκονται στο δάπεδο. Μα έτσι μπορεί να είναι δύσκολα προσβάσιμα όταν προσπαθείτε να ασφαλίσετε το φορτίο σας. Γι’ αυτόν το λόγο το Transit Connect, έχει σημεία πρόσδεσης που βρίσκονται λίγο πιο πάνω από το δάπεδο, στον πλαϊνό τοίχο του χώρου φόρτωσης. Έτσι το δάπεδο μένει ελεύθερο από εμπόδια, προσφέροντας πιο εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, απομονώνονται οι εστίες βρωμιάς και έτσι γίνεται πιο εύκολο το καθάρισμα.

Ford Transit Connect showing interior with tie down points
Transit Connect showing interior with loadspace lamps

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ, ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΦΟΡΤΩΣΗ

Έχουν τοποθετηθεί φώτα στον χώρο φόρτωσης ως στάνταρ εξοπλισμός. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τα προαιρετικά έξτρα φωτεινά φώτα LED, εάν το θέλετε.

Transit Connect showing interior with flooring

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Με την προαιρετική επένδυση δαπέδου για εύκολο καθάρισμα δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μοκέτα στο δάπεδο. Αυτό το δάπεδο βαρέας χρήσης σας επιτρέπει να σύρετε με ευκολία εμπορεύματα μέσα κι έξω από το όχημα και κάνει το σκούπισμα και το καθάρισμα πιο εύκολα, ώστε να διατηρηθεί η αξία μεταπώλησής του.

Transit Connect showing servicemen inspecting car

ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Απόδειξη της ποιότητας κατασκευής του πλαισίου Transit Connect είναι η 12ετής εγγύηση κατά της διάτρησης, η οποία είναι μέρος του στάνταρ πακέτου.

Ford Transit Connect driving through back country

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΝΕΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL 1,5 ΛΙΤΡΩΝ FORD ECOBLUE

Ο νέος κινητήρας diesel Ford EcoBlue 100 ίππων (74 kW) έχει εξαιρετικά ισορροπημένη απόδοση. Παρέχει την ευέλικτη ισχύ που απαιτείται για την οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις, σε συνδυασμό με χαμηλές εκπομπές και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Ο νέος κινητήρας diesel Ford EcoBlue 120 ίππων (88 kW), αναπτύσσει ροπή 270 Nm. Αυτό τον καθιστά ιδανική επιλογή για τη μεταφορά βαρέων φορτίων και τρέιλερ, με εξαιρετική οικονομία καυσίμου, από μόλις 4,5 λίτρα/100 kmTooltip σε μικτό κύκλο οδήγησης.

Ford Transit Connect engine
Ford Transit Connect engine

1.0 FORD ECOBOOST ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Με άμεσο ψεκασμό βενζίνης υπερσυμπιεστή και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, οι βραβευμένοι μας κινητήρες Ford EcoΒoost προσφέρουν την ίδια απόδοση με τους μεγαλύτερους κινητήρες, αλλά με βελτιωμένη οικονομία καυσίμου CO2 και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Interior of Ford Transit with A 6-speed transmission

6-ΤΑΧΥΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΚΑΥΣΙΜΟ

Το Transit Connect είναι εξοπλισμένο με ένα 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, που το καθιστά πιο οικονομικό και αποδοτικό. Όταν φτάσετε σε μια αρκετά υψηλή ταχύτητα, αλλάξτε απλά την ταχύτητα του βαν σε 6η και εξοικονομήστε καύσιμο ενώ οδηγείτε. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι οι αλλαγές ταχυτήτων είναι ομαλές και γρήγορες.

Interior of Ford Transit with A 6-speed transmission

ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Οι κινητήρες diesel Ford EcoBlue 100 και 120 ίππων διατίθενται με ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που κάνει το Transit Connect ακόμα πιο εύκολο και άνετο στην οδήγηση (προαιρετική επιλογή, μόνο στα μοντέλα diesel).

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ AUTO START-STOP

Όταν το αυτοκίνητό σας είναι ακινητοποιημένο στα φανάρια ή βρίσκεται στο ρελαντί ενώ περιμένετε στην ουρά, αυτή η τεχνολογία σβήνει αυτόματα τον κινητήρα (ενώ συνεχίζει να παρέχει ισχύ στα βασικά συστήματα όπως οι προβολείς, ο κλιματισμός, το ραδιόφωνο και το σύστημα Ford SYNC). Τη στιγμή που είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, αφήστε απλά τον συμπλέκτη, επιλέξτε την πρώτη ταχύτητα ως συνήθως ή αφήστε το φρένο σε αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και το σύστημα επανεκκινεί τον κινητήρα. Το σύστημα Auto-Start-Stop είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν οδηγείτε κυρίως στην πόλη, καθώς μπορεί να περιορίσει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου.

Interior of Ford Transit with Auto start stop detail
Transit Connect Active parked in the mountains

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡIΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜEΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛOΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣIΕΣ

Το Transit Connect Active είναι διαθέσιμο με ένα προηγμένο σύστημα που έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να σας βοηθά να αντιμετωπίζετε το δύσκολο έδαφος με ευκολία. Το προαιρετικό μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης μειώνει την ανεπιθύμητη περιστροφή του τροχού, ειδικά σε γλιστερές ή ανομοιογενείς επιφάνειες, κατευθύνοντας την ισχύ στον τροχό με την μεγαλύτερη πρόσφυση. Αυτό βοηθά να σας κρατά στο δρόμο σας και βελτιώνει τη σταθερότητα του οχήματος όταν το απαιτεί η περίσταση.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το Active Park Assist παρκάρει το Transit Connect για σας. Εντοπίζει μια κατάλληλη παράλληλη ή κάθετη θέση στάθμευσης και ελέγχει το τιμόνι για να παρκάρετε. Σας βοηθά επίσης να βγείτε από μια παράλληλη θέση στάθμευσης. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χειρίζεστε γκάζι, φρένο και κιβώτιο ταχυτήτων (προαιρετική επιλογή).

Ford Transit Connect parking with park assist indicators on
Red Ford Transit Connect parking sensors

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Οι μπροστινοί και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σάς βοηθούν να υπολογίζετε την απόσταση ανάμεσα στο όχημά σας και σε οποιοδήποτε εμπόδιο, μπροστά ή πίσω σας. Όταν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν ένα αντικείμενο, ενεργοποιούν μια οπτική και ηχητική προειδοποίηση που εντείνεται όσο πλησιάζετε σε αυτό.

Ford Transit Connect rear-view camera detail

ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΟΠΙΣΘΕΝ

Η κάμερα οπισθοπορείας εμφανίζει αυτόματα στην κεντρική οθόνη ή τον εσωτερικό καθρέφτη (ανάλογα με το σύστημα) εικόνα πίσω από το όχημα, όταν βάζετε όπισθεν. Στην εικόνα εμφανίζονται γραμμές που δείχνουν την πορεία που ακολουθεί το όχημα.

Ford Transit Connect in motorway

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Εσείς απλά ρυθμίζετε την ταχύτητα που θέλετε και το σύστημα τη διατηρεί σταθερή μέχρι να το απενεργοποιήσετε με ένα κουμπί πάνω στο τιμόνι ή να πατήσετε συμπλέκτη ή φρένο. Το ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε κατοικημένες περιοχές. Σας επιτρέπει να επιλέξετε το μέγιστο όριο ταχύτητας και το όχημα παραμένει αυτόματα κάτω από αυτό το όριο για να έχετε εσείς την προσοχή σας στον δρόμο. Όταν θέλετε να αυξήσετε την ταχύτητά σας, απλά πατήστε σταθερά το γκάζι για να παρακάμψετε το σύστημα (βασικός εξοπλισμός στο Sport, προαιρετική επιλογή στα άλλα μοντέλα).

Woman checking phone against backdrop of Ford Transit Connect and cargo of goods

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

FordPass App on phone

ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο έξυπνος και πιο συνδεδεμένος, το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τις επιχειρήσεις μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργούμε έναν στόλο από πλήρως συνδεδεμένα επαγγελματικά οχήματα, όλα σχεδιασμένα ώστε να κάνουν τη διαχείριση της επιχείρησής σας πιο εύκολη από ποτέ. Συνδέστε έως και πέντε συνδεδεμένα οχήματα με την εφαρμογή FordPass Pro για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά από ισχυρά χαρακτηριστικά και να χρησιμοποιήσετε το επιχειρηματικό δυναμικό των οχημάτων σας. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Επίσημο  Έμπορο Ford για να δείτε εάν το όχημά σας είναι συμβατό.

man with mobile showing FordPass Connect

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ VAN ΣΑΣ

Η εφαρμογή FordPass Pro έχει σχεδιαστεί με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας, της παραγωγικότητας και της κατάστασης των οχημάτων της επιχείρησής σας. Συνδέστε την εφαρμογή με έως και πέντε συνδεδεμένα οχήματα για να έχετε όλα τα εργαλεία διαχείρισης των οχημάτων σας σε ένα μέρος. Δείτε την τοποθεσία και την κατάσταση της υγείας των οχημάτων σας σε έναν χάρτη, λάβετε Ειδοποιήσεις Υγείας Οχήματος που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας των οχημάτων σας, ενεργοποιείστε το SecuriAlert για να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που υπάρχει μη εξουσιοδοτημένη χρήση του οχήματός σας… Έτσι, ενώ εσείς σχεδιάζετε το μέλλον σας, η εφαρμογή FordPass Pro σας καλύπτει πλήρως σε κάθε σας κίνηση.

SYNC 3. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνει απρόσκοπτα το κινητό σας τηλέφωνοTooltip και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και τη δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 6" ή με απλές φωνητικές εντολές.

Ford Transit Van LCD SYNC 3 screen close up
Ford Transit Connect device dock close up

ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Σχεδιασμένη για smartphone, MP3 player ή συσκευή πλοήγησης. Επιτρέπει μετάδοση του ήχου από τη συσκευή στα ηχεία του οχήματος με streaming μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth® ή μέσω καλωδίου USB συνδεδεμένου στο ηχοσύστημα My Connection. Ο αποθηκευτικός χώρος στο πάνω μέρος του ταμπλό προσφέρεται για την τοποθέτηση της συσκευής και διαθέτει κάλυμμα και υποδοχή USB μόνο για φόρτιση (προαιρετική επιλογή σε επιλεγμένα μοντέλα).

Ford wireless charging close up

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Με τη βάση αυτή μπορείτε να επαναφορτίζετε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή χωρίς καλώδιο φόρτισης (προαιρετική επιλογή).

Ford Transit Connect standing by lake in mountains

AΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛIΑ

Ford Transit Connect Power Start button detail

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ

Το Transit Connect ανιχνεύει αυτόματα την παρουσία του δικού του μοναδικού κλειδιού, ακόμα κι αν είναι στην τσέπη ή την τσάντα σας. Απλά πατήστε το κουμπί εκκίνησης Ford Power και ο κινητήρας θα ξεκινήσει.

Transit Connect detail of stowage

ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Transit Connect είναι γεμάτο εύχρηστους αποθηκευτικούς χώρους. Για παράδειγμα, ένα ράφι αποθήκευσης πάνω από τον οδηγό και τον συνοδηγό χρησιμοποιεί αποτελεσματικά έναν κατά τα άλλα αχρησιμοποίητο χώρο, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε την καμπίνα σας τακτοποιημένη και να διατηρείτε τα αντικείμενα σε κοντινή απόσταση.

Ford Transit Connect detail of interior

ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Μια ευρύχωρη κεντρική κονσόλα έξυπνα σχεδιασμένη διαθέτει 2 ποτηροθήκες , καθώς και χώρο για ένα laptop ή αρχεία A4 ή / και μικρότερα αντικείμενα. Υπάρχουν επίσης θήρες Aux in και USB, καθώς και μια πρίζα 12V που βρίσκεται στο εμπρός μέρος της κονσόλας για άμεση χρήση από τον οδηγό και τον συνοδηγό.

FordPass Connect modem close up

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Τώρα όποιες καιρικές συνθήκες και να επικρατούν έξω, εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε το άνετο εσωτερικό του οχήματός σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα προαιρετικά θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, για να απολαμβάνετε ένα ζεστό εσωτερικό ακόμα και τον χειμώνα.Tooltip

Ford Transit Connect Flexible dual passenger seats detail

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ

Στο κεντρικό κάθισμα η πλάτη αναδιπλώνεται προς τα εμπρός και πέφτει κάτω ενώ η έδρα σηκώνεται και έχει από κάτω αποθηκευτικό χώρο. Στο εξωτερικό κάθισμα η έδρα αναδιπλώνεται προς τα πίσω και σηκώνεται, επιτρέποντας τη μεταφορά αντικειμένων σε όρθια θέση (προαιρετική επιλογή).

Electronic Automatic Temperature Control detail

ΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Με το ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας μπορείτε να επιλέξετε τη θερμοκρασία που προτιμάτε και το σύστημα τη διατηρεί χάρη στον προηγμένο κλιματισμό.

Ford Transit Connect driving past glass buildings

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Pre-Collision Assist infographic

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ

Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης ανιχνεύει οχήματα και πεζούς στο δρόμο μπροστά σας. Μπορεί ακόμη και να ανιχνεύσει πεζούς που πιθανόν να διασχίζουν το δρόμο μπροστά από το όχημά σας. Το σύστημα σας προειδοποιεί αν ανιχνεύσει ενδεχόμενη σύγκρουση και εάν δεν ανταποκριθείτε θα εφαρμόσει αυτόματα τα φρένα. Αυτή η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη μείωση της σοβαρότητας των ατυχημάτων ή στην παντελή αποφυγή τους. Λειτουργεί σε ταχύτητες μέχρι και 80km/h.

Ford Transit behind red car with emergency brake assist indicators

ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΕΔΗΣΗ

Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS) και η ηλεκτρονική κατανομή πέδησης συνδυάζονται για να διασφαλίσουν ότι η πέδηση θα είναι πιο αποτελεσματική. Το σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης (EBA) βοηθάει το όχημά σας ώστε να επιτύχει τη μέγιστη αποδοτικότητα στην πέδηση σε έκτακτες συνθήκες. Ελέγχεται αυτόματα μέσω του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC), το οποίο ανιχνεύει τον βαθμό πίεσης που ασκείτε στο φρένο και τον αυξάνει αυτόματα, αν χρειάζεται.

Ford Transit Connect keeping the safe distance from other car on road

ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μια ένδειξη στον πίνακα οργάνων εμφανίζει συνεχώς την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Εμφανίζει έγχρωμα εικονίδια ανάλογα με τον τρόπο που έχετε ρυθμίσει το σύστημα. Το σύστημα Distance Alert εμφανίζει μια κόκκινη ένδειξη αν πλησιάσετε υπερβολικά το προπορευόμενο όχημα (προαιρετική επιλογή, περιλαμβάνεται στο Pre-Collision Assist).

Driver's alert coffee cup logo

ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ

Το σύστημα επαγρύπνησης του οδηγού Driver Alert (DAC) παρακολουθεί διαρκώς την οδηγική συμπεριφορά σας και έχει σχεδιαστεί ώστε να ανιχνεύει κάθε απόκλιση που οφείλεται σε κούραση. Εάν το σύστημα ανιχνεύσει πως έχετε κουραστεί, θα εμφανιστεί στην οθόνη ένα προειδοποιητικό εικονίδιο που θα σας προτείνει να κάνετε ένα διάλειμμα. Αν η κούρασή σας συνεχίσει να επιδεινώνεται, το μήνυμα επαναλαμβάνεται και αυτή τη φορά ακούγεται και μια ηχητική προειδοποίηση.

Ford Transit Connect detail on tire in motion

ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Εάν κάποιο από τα ελαστικά σας αρχίσει να χάνει πίεση κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας, το Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TPMS) σάς προειδοποιεί αμέσως φωτίζοντας ένα εικονίδιο στον πίνακα οργάνων. Επιπροσθέτως, το FordPass Pro μπορεί να παρακολουθεί έως και πέντε οχήματα και να στέλνει σχετικές ειδοποιήσεις για την κατάσταση των οχημάτων απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο, οπότε θα γνωρίζετε αν κάποιο ελαστικό χρειάζεται υποστήριξη.

Ford Transit Connect with fisherman in countryside with mountains and lake

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Man checking his phone a shop

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Για να είστε πιο ήσυχοι, η εφαρμογή FordPass Pro προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας πέρα από το συνηθισμένο σύστημα συναγερμού του Fiesta Van. Με το SecuriAlert ενεργοποιημένο, θα λαμβάνετε ειδοποίηση αν η εφαρμογή FordPass Pro εντοπίσει κάποιον που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο όχημά σας – ακόμα και με κλεμμένο ή αντιγραμμένο κλειδί.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Μέρος της εφαρμογής FordPass Pro, το ξεκλείδωμα από απόσταση κατά ζώνες σάς επιτρέπει να ελέγχετε ξεχωριστά την καμπίνα και τις πόρτες φόρτωσης του Transit Connect, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο smartphone. Έτσι, για να είστε πιο ήσυχοι, μπορείτε να επιτρέψετε σε κάποιον άλλο να έχει πρόσβαση στην καμπίνα όταν χρειάζεται, διατηρώντας ταυτόχρονα τον χώρο φόρτωσής σας ασφαλή – ή το αντίστροφο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση ενεργού κλειδώματος και να ξεκλειδώσετε από απόσταση τις ζώνες καμπίνας και χώρου φόρτωσης ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή FordPass Pro.

Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van
Detail of car keys

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MYKEY

Με το σύστημα MyKey μπορείτε να ορίσετε το μέγιστο όριο ταχύτητας ή την υπενθύμιση για τη ζώνη ασφαλείας, ακόμη και να ορίσετε την ένταση του ηχοσυστήματος, μεταξύ πολλών άλλων ρυθμίσεων. Η τεχνολογία είναι σχεδιασμένη για να μην ανησυχείτε σε περίπτωση που δανείσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα φίλο ή συγγενή, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε τους περιορισμούς που θέλετε να ορίσετε σε αυτό το κλειδί. Εσείς μπορείτε να κρατήσετε το κλειδί "διαχειριστή" με απεριόριστες δυνατότητες, ή αν θέλετε, να κρατήσετε και τα δύο.

Ford Transit door lock detail

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ

Το Transit Connect διαθέτει κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό για τις πόρτες, το οποίο είναι πιο ασφαλές από ποτέ. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε μία μόνο πόρτα τη στιγμή που οι υπόλοιπες πόρτες παραμένουν κλειδωμένες με ασφάλεια, μέχρι να ενεργοποιήσετε ένα διακόπτη στην πόρτα του οδηγού. Ο ίδιος διακόπτης ελέγχει το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα σε όλες τις πόρτες του οχήματος. Οι κλειδαριές σε όλες τις πόρτες προστατεύονται από αντιδιαρρηκτική θωράκιση, σχεδιασμένη ώστε να αποτρέπει την παραβίασή τους.

Ford Transit with beepy lines around singling alarm

ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 

Το Transit Connect είναι διαθέσιμο με προαιρετικό περιμετρικό σύστημα συναγερμού, το οποίο ενεργοποιείται αν παραβιαστούν οι πόρτες ή το καπό. Διατίθεται επίσης με το πιο εκλεπτυσμένο σύστημα συναγερμού Thatcham. Αυτό οπλίζεται αυτόματα όταν κλειδώνετε το όχημά σας και αν ο συναγερμός ενεργοποιηθεί από παραβίαση ή ανέλκυση του οχήματος, ή αν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν κίνηση στο εσωτερικό, τότε ακούγεται μια ισχυρή σειρήνα συναγερμού. Περιλαμβάνεται μια ανεξάρτητη εφεδρική σειρήνα με μπαταρία, η οποία ενεργοποιείται όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, ακόμη κι αν κάποιος αποσυνδέσει την κύρια μπαταρία του οχήματος.

Χρησιμοποιήστε τους χρήσιμους συνδέσμους παρακάτω για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες