Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > GALAXY > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

 

Στιλάτο. Άνετo. Συνδεδεμένο.

 

Με ειδικά σχεδιασμένα εργονομικά καθίσματα, ανάγλυφη, σύγχρονη σχεδίαση οχήματος και προηγμένη συνδεσιμότητα, πρόκειται για μια πραγματικά πρώτης τάξεως εμπειρία. Καλώς ορίσατε στο νέο Ford Galaxy.

Το κλειδί για έναν κόσμο πιο συνδεδεμένο

Το νέο Ford Galaxy είναι διαθέσιμο με το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass ConnectFordPass Connect Modem 2020. Το σύστημα προσφέρει μια σειρά ανεκτίμητων πλεονεκτημάτων, που περιλαμβάνουν 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot για έως δέκα συσκευές, ώστε εσείς και οι επιβάτες σας να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι. Καθώς και ζωντανές ενημερώσεις οδικής κυκλοφορίας απευθείας στο δορυφορικό σύστημα πλοήγησής σας, για να αποφεύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Αποκτήστε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα με την εφαρμογή FordPass

Το FordPass Connect γίνεται πιο ισχυρό από ποτέ όταν συνδέεται με το smartphone σας κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής FordPass. Μόλις γίνει η σύνδεση, θα ξεκλειδώσετε μια γκάμα πρωτοποριακών νέων χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να εντοπίσετε το όχημά σας και, στη συνέχεια, να το κλειδώσετε ή ξεκλειδώσετε από μακριά. Μπορείτε να παρακολουθείτε το επίπεδο καυσίμου, τα χιλιόμετρα και την πίεση των ελαστικών και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για την κατάσταση του οχήματος απευθείας στο τηλέφωνό σας. Επιπλέον, μπορείτε ακόμα και να βάλετε εμπρός το όχημά σας (μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) για να ξεπαγώσει, ξεθαμπώσει το εμπρός παρμπρίζ και να είναι έτοιμο το όχημα όταν το θελήσετε. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε το σύστημα πλοήγησης από το σπίτι σας στέλνοντας απευθείας έναν προορισμό από το κινητό τηλέφωνό σας στο αυτοκίνητο.

Ευελιξία με το πάτημα ενός κουμπιού

Με το πάτημα ενός κουμπιού αναδιπλώνονται στο δάπεδο το ένα ή και τα δύο καθίσματα, σε μία κίνηση αυξάνοντάς τον χώρο των αποσκευών. Με ένα ακόμα πάτημα του κουμπιού EasyFold με Power Raise τα καθίσματα επανέρχονται στη θέση τους.

Καθίσματα που προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη...και μπορούν να σας κάνουν και μασάζ

Τα πολυανατομικά καθίσματα είναι διαθέσιμα για τον οδηγό και τον συνοδηγό με σχεδιασμό που τα καθιστά πλήρως ρυθμιζόμενα. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη όπου τη χρειάζεστε, ακόμη και να σας κάνουν μασάζ, βοηθώντας σας έτσι να παραμείνετε σε καλή κατάσταση ακόμη και μετά από μεγάλες αποστάσεις. 

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

Αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών

Η πόρτα του χώρου αποσκευών του Galaxy ανοίγει και κλείνει εύκολα ακόμα και όταν τα χέρια σας είναι γεμάτα. Αρκεί να έχετε το κλειδί στην τσέπη ή στην τσάντα σας και με μια γρήγορη κίνηση του ποδιού κάτω από το κέντρο του πίσω προφυλακτήρα η πόρτα ανοίγει χωρίς να αγγίξετε τίποτα.

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιώντας φυσικές φωνητικές εντολές. Μπορεί να σας διαβάζει τα γραπτά μηνύματα που λαμβάνετε. Η έγχρωμη οθόνη αφής η οποία υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως “σάρωση” ή “τσίμπημα και τέντωμα” για ζουμ. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Applink.Tooltip

Ο φωνητικός έλεγχος και η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

Ford SYNC 2 hand on the touchscreen
Ford Easy-Fuel showing fool-proof fueling

Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford Easy Fuel, για αλάνθαστο γέμισμα

Με αυτήν τη χρήσιμη τεχνολογία είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ακόμα καλύτερα, το Ford Easy Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα, το οποίο σημαίνει ότι γλιτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου.

Ήχος υψηλού επιπέδου

Ένα ηχοσύστημα με εννέα ηχεία έρχεται ως στάνταρ με το Ford SYNC 3 και προσφέρει εξαιρετική απόδοση του ήχου σε όλο το αυτοκίνητο. Ένα Premium σύστημα που είναι προεραιτικό, με DAB radio , προσφέρει μια έντονη εμπειρία ήχου καθώς περιλαμβάνει 12 ηχεία Sony.

Hi-fi sound system on a big touchscreen
Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

Πανοραμική οροφή για πιο φωτεινή και ευάερη αίσθηση

Με το πάτημα ενός κουμπιού, η ηλεκτρονικά χειριζόμενη ηλιοροφή ανοίγει, επιτρέποντας την είσοδο φυσικού φωτός μέσω της πανοραμικής οροφής. Ταυτόχρονα, το ηλιακό αντανακλαστικό γυαλί σας κρατά δροσερούς και σας προστατεύει από τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία.

Top