ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Experience Ford > Sustainability > People
Our people

Οι άνθρωποί μας

Η Ford απασχολεί περίπου 53.000 υπαλλήλους στις εξ' ολοκλήρου ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ή περίπου 67.000 άτομα αν συνυπολογίσουμε τις κοινοπραξίες και τις μη ενοποιημένες επιχειρήσεις. 

Τους θεωρούμε όλους την κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας. Επιπλέον, αναγνωρίζουμε ότι οι εργαζόμενοί μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του οράματός μας να κατασκευάζουμε προϊόντα που συμβάλλουν στο να γίνεται καλύτερος ο κόσμος. 

Έχοντας αυτό κατά νου, η Ford επικεντρώνεται πολύ στην ανάπτυξη των εργαζομένων, προσφέροντας σημαντικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες και δυνατότητες για ανάπτυξη των ηγετικών τους ικανοτήτων. Οι πρωτοβουλίες ποικιλομορφίας και ένταξης μας επιτρέπουν επίσης να αγκαλιάζουμε τις διαφορετικές προοπτικές και αξίες της παγκόσμιας βάσης των εργαζομένων μας. 

Είναι σημαντικό να καλλιεργούμε ένα περιβάλλον που ανταμείβει τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό, ενώ παράλληλα τους στηρίζουμε και τους βοηθάμε να εξελίσσονται εντός της Ford. Ως εκ τούτου, επιδιώκουμε ενεργά να κατανοούμε τι ικανοποιεί τους εργαζομένους και ποια πράγματα εκτιμούν οι άνθρωποί μας. 

Ναι, αντιμετωπίζουμε το εργατικό δυναμικό μας ως προσωπικότητες. Ωστόσο, επικεντρωνόμαστε επίσης στην ανάπτυξη μιας ομάδας ταλαντούχων και πρόθυμων ατόμων. Αυτή είναι η ουσία της Ford, προσπαθούμε δε πάντοτε να παρέχουμε σε αυτή την ομάδα ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο κυριαρχεί ο σεβασμός και η ανεκτικότητα.

Top