Man holding mobile with FordPass app

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ AYTOKINHTOY ΣΑΣ

Συνδέστε το αυτοκίνητό σας στο FordPass

ΕΦΑΡΜΟΓΗ FORDPASS

 

Συνδέστε το αυτοκίνητό σας στο FordPass

Ford Puma in black driving

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ FORDPASS

Συνδεδεμένος κόσμος. Συνδεδεμένα οχήματα. Συνδέστε το FordPass με το FordPass ConnectFordPass Connect 2021 για να ξεκλειδώσετε μια σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών. Μόλις συνδεθεί, το όχημά σας θα επικοινωνεί με τον κόσμο γύρω σας, ενημερώνοντάς σας με πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας και επιτρέποντάς σας να κινείστε με έξυπνο τρόπο.

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ;

Δείτε την εφαρμογή FordPass Pro αντ' αυτού. Τη δημιουργήσαμε ειδικά για να βοηθήσουμε να γίνουν οι επιχειρήσεις πιο έξυπνες και πιο συνδεδεμένες - για έως και πέντε οχήματα.

Man with phone checking app in mobile near Ford EcoSport

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να παραμένετε συνδεδεμένοι με το όχημά σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Man with women and bags near Mustang Mach-E

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

Μην αναρωτηθείτε ποτέ ξανά αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο όταν είστε πολύ μακριά για να το ελέγξετε. Χρησιμοποιήστε το FordPass για να το κλειδώσετε και να το ξεκλειδώσετε από οπουδήποτε και να συνεχίσετε τη μέρα σας χωρίς να ανησυχείτε.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Κρύο πρωινό; Προθερμάνετε το αυτοκίνητο και καθαρίστε τα παράθυρα, πριν καν δέσετε τα κορδόνια σας. Με την απομακρυσμένη εκκίνηση, το Ford σας είναι έτοιμο όταν είστε και εσείς.Tooltip

Man with mobile walking near building

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Δεν μπορείτε να βρείτε το Ford σας σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης; Ή μήπως το δανείσατε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο; Ίσως θέλετε να ελέγξετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι εκεί που το αφήσατε. Το FordPass μπορεί να σας δείξει την τελευταία καταγεγραμμένη τοποθεσία του στον χάρτη.

Ford Mustang Mach-E parked near house

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν για τη Mustang Mach-E, τα Plug-In υβριδικά Ford και το εξηλεκτρισμένο μέλλον μας.

Ford Mustang Mach-E with women near charging station

ΕΥΡΕΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Βρείτε εύκολα σταθμούς φόρτισης γύρω σας ή κατά μήκος της διαδρομής σας, με πληροφορίες σχετικά με τους τύπους φορτιστών και τις υπηρεσίες που μπορείτε να απολαύσετε ενώ περιμένετε. Εναλλακτικά, αφήστε το αυτοκίνητό σας να κάνει τη δουλειά, με την αυτόματη ανακατεύθυνση σε ένα σημείο φόρτισης, όταν το χρειάζεστε.

Ford Mustang Mach-E driving outside

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ

Είναι εύκολο να κάνετε περισσότερα χιλιόμετρα όταν γνωρίζετε ότι έχετε αρκετή μπαταρία. Το σύστημα Intelligent Range χρησιμοποιεί την οδηγική συμπεριφορά, τις μετεωρολογικές προβλέψεις και τα δεδομένα που προέρχονται από τον πληθοπορισμό, για να προβλέψει με ακρίβεια την αυτονομία της μπαταρίας σας. Βοηθώντας σας να σχεδιάσετε το ταξίδι σας και τις στάσεις για φόρτιση, καθώς και να αποφύγετε τις εκπλήξεις.

Man with mobile planning a trip

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ορίστε τον επιθυμητό προορισμό σας και η εφαρμογή θα βρει την καλύτερη διαδρομή και θα σχεδιάσει πού πρέπει να φορτίσετε καθ' οδόν. Το FordPass γνωρίζει την υπολειπόμενη αυτονομία σας και σας ενημερώνει για τον συνολικό χρόνο διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων των στάσεων για φόρτιση.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Συνδεθείτε, απομακρυνθείτε και χαλαρώστε. Μπορείτε να παρακολουθείτε το επίπεδο φόρτισης του Ford σας στην εφαρμογή και να ειδοποιηθείτε όταν αυτό φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φόρτισης. Και αν για κάποιο λόγο ο φορτιστής αποσυνδεθεί, θα το ξέρετε κι αυτό.

ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Βεβαιωθείτε ότι το ηλεκτρικό όχημά σας είναι έτοιμο όταν το χρειάζεστε, ορίζοντας προτιμώμενες ώρες αναχώρησης. Η εφαρμογή ρυθμίζει αυτόματα το όχημα να φορτίζει εκ των προτέρων και εκκινεί το όχημα ώστε να θερμαίνεται και να είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Κάνοντας τη ζωή εύκολη και μεγιστοποιώντας το εύρος της μπαταρίας σας σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

Διαχειριστείτε τη φόρτισή σας μέσω του FordPass για μια απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης στο Δίκτυο Φόρτισης FordPass. Συνδέστε στον λογαριασμό Ford σας (στο ford.gr) την προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής σας, και θα λαμβάνετε τις αποδείξεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μετά από κάθε συνεδρία φόρτισης. Μπορείτε ακόμη και να επιτρέψετε σε συγγενείς ή φίλους να φορτίζουν χρησιμοποιώντας το δικό σας λογαριασμό. Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της πενταετούς δοκιμής του Δικτύου Φόρτισης FordPass, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης 1 έτους με προνομιακές τιμές στο δίκτυο Ionity, θα σας παρασχεθούν με την Κάρτα Φόρτισης FordPass.Tooltip

Ford Mustang Mach-E driving on the road

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και ομαλή συνδεσιμότητα για να είναι κάθε διαδρομή σας καλύτερη

Red Ford Kuga driving in the city

ΣΑΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Μην αφήνετε τη συντήρηση του οχήματος να σας χαλάει τη μέρα. Ας φροντίσουμε εσάς και το όχημά σας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Αυτά τα βίντεο με οδηγίες σας παρέχουν έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το FordPass. Από την αρχική ρύθμιση έως την ενεργοποίηση του FordPass Connect, ανακαλύψτε πώς το FordPass είναι το κλειδί σας για έναν πιο συνδεδεμένο κόσμο.