• Transit Custom AB1
    ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
  • Transit Custom AB2
    ΜΕΓΙΣΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ
  • Transit Custom AB3
    ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
  • ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ

NEO FORD TRANSIT CUSTOM

Το van με τις περισσότερες πωλήσεις στην ΕυρώπηTransit Custom BB μόλις αναβαθμίστηκε.

Γνωστό για τη στιβαρότητα και την αξιοπιστία του, τώρα επαναπροσδιορίζεται. Το νέο Transit Custom σχεδιάστηκε από την αρχή, με δυνατότητες διασύνδεσης επόμενης γενιάς και με γνώμονα την παραγωγικότητα.

Διατίθεται σε μια επιλογή εξηλεκτρισμένων μοντέλων, όπως το νέο E-Transit Custom, ή συμβατικών οχημάτων diesel. Με τη θρυλική ικανότητά του, αλλά τώρα ως αμιγώς ηλεκτρικό van για υψηλότερη απόδοσηTransit Custom Intro 2 με μηδενικές εκπομπές ρύπων κατά την οδήγηση.

Τα έξυπνα χαρακτηριστικά της νέας σχεδίασης σάς επιτρέπουν τώρα να χρησιμοποιείτε το όχημά σας ως κινητό γραφείο. Και σε συνδυασμό με τη γκάμα εργαλείων έξυπνου λογισμικού και συνδεσιμότητας Ford Pro σάς επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε τη διαθεσιμότητα του οχήματος και να αυξήσετε την παραγωγικότητά του: το επαγγελματικό σας όχημα ποτέ δεν εργαζόταν σκληρότερα.

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Δείτε το βίντεό μας για μια ενδελεχή ματιά στο νέο  E-Transit Custom.

Ford E-Transit Custom

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ

Επιλέξτε από μια σειρά εξελιγμένων κινητήρων diesel και ηλεκτρικών μοντέλων.

Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Φρένα σε εγρήγορση, κινητήρας σε αναμονή, όχημα ασφαλές. Το Delivery Assist αυτοματοποιεί κοινές εργασίες που χρειάζονται οι οδηγοί σε κάθε στάση.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Συνδεδεμένο με Ford Pro TelematicsΗ υπηρεσία Ford Pro Telematics ή το FordPass Pro appΗ εφαρμογή FordPass Pro, συμβατή, για μέγιστη παραγωγικότητα και ασφάλεια.

Fort Transit Custom Trail driving on gravel road

ΕΞΥΠΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Τα αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και η προαιρετική τετρακίνηση AWD κάνουν την οδήγηση, το παρκάρισμα και την εργασία εύκολη και ασφαλή υπόθεσηΟι λειτουργίες υποβοήθησης του οδηγού.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ LIMITED, TRAIL & SPORT

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ E-TRANSIT CUSTOM

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΩΣ 380 ΧΛΜ.E Transit Custom Range

Να Ενημερώνομαι Τακτικά

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

Χρησιμοποιήστε το van σας ως κινητό γραφείο. Το Ford SYNC 4Transit Custom FEAT1 παρέχει ενισχυμένες δυνατότητες διασύνδεσης με τη χρήση νέου modem 5G, απρόσκοπτη ενσωμάτωση κινητού τηλεφώνου, οθόνη αφής 13", αναγνώριση φωνής και ενημερώσεις για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο για να μπορείτε να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας πιο αποτελεσματικά. Έξυπνες σχεδιαστικές προσθήκες περιλαμβάνουν έξυπνη δυνατότητα αποθήκευσης συσκευών ανάμεσα στα καθίσματα, πρόσθετες υποδοχές USB και πρωτοποριακή δυνατότητα ανύψωσης του τιμονιού που επιτρέπει τη χρήση του ως κεκλιμένου γραφείου όταν είστε σταθμευμένοι, για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το laptop σας ή να πάρετε ένα γεύμα.

Ford Pro integrated service dashboard on tablet

FORD PRO: ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Κάτι παραπάνω από ένα επαγγελματικό όχημα: το νέο Transit Custom αποτελεί απλά ένα μέρος της ολοκληρωμένης λύσης Ford Pro που περιλαμβάνει μια σειρά από έξυπνες εφαρμογές λογισμικού και εργαλεία διαχείρισης στόλου οχημάτων, όπως το Ford Pro E-TelematicsTransit Custom FEAT2 και το FordPass ProTransit Custom FEAT3. Όλα συνδυάζονται απρόσκοπτα μεταξύ τους. Όλα συμβάλλουν στην αύξηση της διαθεσιμότητας των οχημάτων και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το E-Transit Custom διατίθεται με τεχνολογία Pro-Power Onboard για να μπορείτε να συνδέετε ηλεκτρικά εργαλεία, φωτισμό, laptop ή άλλα εργαλεία στον τόπο εργασίας σας.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard
Ford E-Transit Custom in blue grill close-up

ΚΑΝΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

Τραβήξτε τα βλέμματα χάρη στη νέα και επιβλητική εξωτερική σχεδίαση που περιλαμβάνει προβολείς που συνδέονται με μια λωρίδα LED, η οποία φωτίζει το πλάτος του καπό και στο τραπεζοειδές σχέδιο μπροστινής μάσκας με λεπτομέρειες πολυγώνου.

Ford E-Transit Custom side view on red background

ΕΞΥΠΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το νέο Transit Custom έχει βελτιωμένες αναλογίες, με μικρότερο ύψος δαπέδου για ευκολότερη είσοδο στην καμπίνα, ευκολότερη πρόσβαση σε όλο το πλάτος των μπροστινών καθισμάτων και ύψος μικρότερο από 2 mTransit Custom FEAT5, ιδανικό για χρήση σε υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Driver assist parallel parking graphic

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Το παρκάρισμα σε πολυσύχναστο δρόμο ή σε στενή θέση στάθμευσης μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιους. Αλλά το προηγμένο σύστημα κάμερας 360 μοιρών με διαιρούμενη εικόνα το κάνει πανεύκολοTransit Custom FEAT4.

Keyless start close up

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ

Το σύστημα χωρίς κλειδί της Ford σάς επιτρέπει να μπείτε και να βάλετε εμπρός το όχημα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε να βρείτε το κλειδί σας. Αρκεί να το έχετε μαζί σας.

Χρησιμοποίησε τους χρήσιμους συνδέσμους παρακάτω για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες