Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Future Vehicles > Νέο Ford Transit Custom PHEV

NEO FORD TRANSIT CUSTOM PLUG-IN HYBRID

Το νέο, υπερσύγχρονο ηλεκτρικό plug-in hybrid (PHEV) Transit Custom έχει κατασκευαστεί για να σας βοηθά να κάνετε τη δουλειά σας πιο αποτελεσματικά από ποτέ. 

Πανοραμική άποψη του σκελετού του Νέου Ford Transit Custom PHEV

Το μέλλον των επαγγελματικών οχημάτων

Το προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης μπορεί να φορτιστεί σε κεντρικές παροχές ρεύματος και λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ισχύ στις πιο σύντομες διαδρομές. Με την υποστήριξη του πολυβραβευμένου κινητήρα EcoBoost 1 λίτρου, το βαν προσφέρει εξαιρετική αποδοτικότητα, ακόμη και στις πιο μεγάλες διαδρομές. Το Transit Custom Plug-In Hybrid συμβάλλει στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης και παρέχει όλη την ευελιξία, τη δυνατότητα και την αξιοπιστία που περιμένετε από ένα Ford Transit Custom.

Πηγαίνετε πιο μακριά, ξοδεύντας λιγότερα

Πλήρως φορτισμένο, το νέο Transit Custom Plug-In Hybrid μπορεί να διανύσει αποστάσεις άνω των 48 χιλιομέτρων μόνο με τη χρήση του ηλεκτρικού κινητήρα. Ιδανικό για σύντομες διαδρομές στην πόλη, που συνήθως έχουν ως αποτέλεσμα τη χαμηλή απόδοση και περισσότερα χρήματα για καύσιμα. Σε πιο μεγάλες διαδρομές, ο κινητήρας EcoBoost 1 λίτρου συμβάλλει στην επέκταση της αυτονομίας του βαν, καθώς συνεργάζεται με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας για να επαναφορτίσει την μπαταρία. Μόλις η μπαταρία φορτιστεί επαρκώς, μπορείτε να μεταβείτε και πάλι αποκλειστικά στον ηλεκτρικό κινητήρα, βοηθώντας έτσι στην εξοικονόμηση χρημάτων και στη μείωση της ρύπανσης. 

Το Νέο Ford Transit Custom PHEV χρώματος ασημί εξωτερικά
Ο εσωτερικός χώρος φόρτωσης του Νέου πορτοκαλί Ford Transit Custom PHEV

Μεγάλες δυνατότητες χωρίς συμβιβασμούς

Το νέο Transit Custom Plug-In Hybrid έχει μειωμένες εκπομπές καυσαερίων, χωρίς να διακυβέυεται κανένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Transit Custom το αγαπημένο αυτοκίνητο κάθε επαγγελματία. Με χώρο φόρτωσης έως έξι κυβικά μέτρα, το van μπορεί να μεταφέρει με ευκολία στάνταρ φύλλα 8' x 4' ή τρεις ευρωπαλέτες τοποθετημένα επίπεδα στο δάπεδο. Έχοντας το φαρδύτερο άνοιγμα πλευρικής πόρτας από οποιοδήποτε όχημα του ιδίου τύπου, το Transit Custom Plug-In Hybrid είναι απόλυτα κατάλληλο για τη μεταφορά εμπορευμάτων στην πόλη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με μέγιστο μεικτό φορτίο έως 1.530 κιλά (Η1)/1.481 κιλά (Η2) για το βαν με κοντό μεταξόνιο (SWB) και μέγιστο μεικτό φορτίο έως 1.447 κιλά (Η1)/1.395 κιλά (Η2) για το βαν με μακρύ μεταξόνιο (LWB), το Transit Custom Plug-In Hybrid έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει και βαριά φορτία. 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top