ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Owner > Service & Maintenance > Service Promotions > Winter Preparation
Service and Repair

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ;

 

Προτείνουμε μια σειρά από εποχικές προσφορές για να διατηρήσετε το Ford σας "σε φόρμα"

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ FORD ΣΑΣ 

Προστατεύστε το Ford σας από τα στοιχεία της φύσης με εξαιρετικές προσφορές στην προγραμματισμένη συντήρηση, τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ. Από πλήρως ολοκληρωμένους ελέγχους υγείας οχήματος, έως επισκευές παρμπρίζ, χειμερινά ελαστικά ή μια σειρά προστατευτικών αξεσουάρ.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Έλεγχος φώτων

Επωφεληθείτε από τον δωρεάν έλεγχο φώτων του οχήματος που πραγματοποιείται από έναν εκπαιδευμένο τεχνικό της Ford. Απλώς κλείστε διαδυκτιακά ραντεβού και κανονίστε την ώρα και την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί.

Έλεγχος μπαταρίας

Όσο κρυώνει ο καιρός τόσο πιο απαραίτητο είναι, να ελεγχθεί η κατάσταση της μπαταρίας του οχήματός σας. Κλείστε άμεσα ένα διαδικτυακό ραντεβού με το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της επιλογής σας.

Έλεγχος φρένων

Ο τακτικός έλεγχος των φρένων είναι απαραίτητος. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Ford μπορούν να ελέγξουν τα φρένα σας για φθορά και να σας προσφέρουν αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές επιλογές αντικατάστασής τους, εάν απαιτείται.

Έλεγχος και αντικατάσταση ελαστικών

Σε περίπτωση που κάποιο από τα ελαστικά σας χρειάζεται αντικατάσταση, ένας από τους τεχνικούς της Ford θα χαρεί να πραγματοποιήσει έλεγχο βάθους πέλματος και ασφάλειας σε όλους τους υπόλοιπους τροχούς ενώ θα αντικαθίσταται το ελαστικό σας.

Αντικατάσταση μάκτρων υαλοκαθαριστήρων

Είναι σημαντικό να βλέπετε καθαρά τον δρόμο μπροστά σας, ειδικά όταν βρέχει. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τακτικά για ζημιές ή φθορά και μπορείτε να λάβετε από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών, απλές, οικονομικά αποδοτικές επιλογές αντικατάστασης.

Επισκευή παρμπρίζ

Ραγισμένο ή σπασμένο; Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Ford μπορούν να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν το παρμπρίζ σας. Απλώς κλείστε διαδυκτιακά ραντεβού.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αξεσουάρ για την προστασία του οχήματος

Βρεγμένοι δρόμοι, κατοικίδια, λασπωμένα παπούτσια... Οι πιο κρύοι μήνες μπορεί να είναι δύσκολοι για το Ford σας. Διατηρήστε το αυτοκίνητό σας σε εξαιρετική κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα με μια μεγάλη γκάμα από επιλεγμένα αξεσουάρ προστασίας εσωτερικού και εξωτερικού του οχήματος

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top