ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Useful Information > Βιντεοκλήση με Επίσημο Συνεργάτη Ford
Ford Dealer Video call graphic

ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ

Βιντεοκλήση με έναν Εκπρόσωπο της Ford από την άνεση του σπιτιού σας

Βιντεοκλήση με Εκπρόσωπο της Ford

Στη Ford αναζητούμε πάντα νέους τρόπους για να σας παρουσιάσουμε την γκάμα των αυτοκινήτων μας. Μετατρέψαμε, λοιπόν, τους εκθεσιακούς μας χώρους σε εικονικές εκθέσεις, τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε από την άνεση του σπιτιού σας!

Πώς δουλεύει

Μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήση με έναν εκπρόσωπο της Ford πατώντας στην επιλογή «Περιηγηθείτε στην έκθεσή μας» που βρίσκεται στο μενού «? Έχετε ερώτηση;» στην κάτω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας.  Η περιήγηση στην εικονική μας έκθεση δεν απαιτεί επιπλέον λογισμικό στον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας και προσφέρεται δωρεάνVOIP.

Μόλις συνδεθείτε, ένας εκπρόσωπος της Ford μπορεί να σας προσφέρει την ίδια εξατομικευμένη εμπειρία που απολαμβάνετε όταν επισκέπτεστε τους εκθεσιακούς μας χώρους, όπως:

  • Μια συζήτηση που θα μας βοηθήσει να σας προτείνουμε το καλύτερο αυτοκίνητο και τις προδιαγραφές που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας
  • Μια ολοκληρωμένη περιήγηση 360 μοιρών, στο εσωτερικό και το εξωτερικό του οχήματος και στα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν
  • Τη δημιουργία ενός οχήματος με εξατομικευμένες προδιαγραφές στην πλατφόρμα Διαμόρφωσης, την οποία ο εκπρόσωπος της Ford θα μοιραστεί μαζί σας, ώστε να  την αποθηκεύσετε και να ανατρέξετε σ’ αυτήν όποτε σας βολεύει
  • Την παρουσίαση των τρεχόντων προωθητικών προγραμμάτων και  την προσφορά προτάσεων χρηματοδότησης
  • Την οργάνωση μιας δοκιμής οδήγησης, με όλα τα μέτρα ασφαλείας έναντι του COVID, με αφετηρία το σπίτι σας ή την έκθεση ενός Επίσημου Συνεργάτη Ford
  • Την απάντηση οποιωνδήποτε ερωτήσεων μπορεί να έχετε για να σας προσφέρουμε μια πλήρη εμπειρία, από την άνεση του σπιτιού σας ή από όπου εσείς επιλέξετε.

Εάν οι εκπρόσωποι Ford είναι απασχολημένοι όταν τους καλέσετε, υπάρχει η δυνατότητα να αφήσετε τα στοιχεία σας και θα σας απαντήσουν την ώρα που σας βολεύει.

Και μην ανησυχείτε, η οθόνη του βίντεο λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορεί κανείς να δει εσάς ή το σπίτι σας, ενώ μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα ή να πληκτρολογήσετε τις ερωτήσεις σας στο chat box καθώς σας εξυπηρετεί ο εκπρόσωπος της Ford.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη νέα μας υπηρεσία και ελπίζουμε να την απολαύσετε κι εσείς.

Virtual Ford dealer shown on tablet screen
Top