ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Cars > FORD EXPLORER > Features > Χρηστικότητα

 

ΝEΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ EXPLORER - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ανακαλύψτε περισσότερα

Κατασκευασμένο για περιπέτεια

Το Ford Explorer έχει κατασκευαστεί από το μηδέν με γνώμονα την αξιοπιστία και την κομψότητα. Υπάρχει χώρος για έως και επτά άτομα για να καθίσουν άνετα. Ενώ με όλα τα καθίσματα προς τα κάτω θα έχετε πρόσβαση σε έναν ευέλικτο χώρο φόρτωσης 2.274 λίτρων. Ροπή 825 Nm σημαίνει ότι μπορείτε να ρυμουλκήσετε έως και 2.500 κιλά επίσης. Επομένως, είτε σχεδιάζετε ένα σαββατοκύριακο για αναψυχή, είτε ένα μεγάλο οικογενειακό ταξίδι, δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς χώρο.

Ford Explorer viewed from above showing 7 seats / power fold

Απολαύστε έναν πολυτελή χώρο

Το ευέλικτο εσωτερικό του Ford Explorer έχει κατασκευαστεί για να μεταφέρει έως και επτά άτομα με πολυτέλεια και άνεση. Τα καθίσματα δεύτερης σειράς διαθέτουν ηλεκτρικές λειτουργίες εύκολης εισόδου, ώστε να εξασφαλίζεται η εύκολη πρόσβαση στην τρίτη σειρά. Ενώ η τεχνολογία Power Ford στην τρίτη σειρά σας επιτρέπει να βελτιώσετε τον χώρο αποσκευών διπλώνοντας τα καθίσματα πλήρως με το πάτημα ενός κουμπιού.

Χώρος για όλα

Ακόμα και αν όλες οι θέσεις είναι κατειλημμένες, το Ford Explorer εξακολουθεί να διαθέτει αρκετό χώρο για δύο ολόκληρα σετ από μπαστούνια του γκολφ στο πορτ μπαγκάζ. Όλα τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν ανεξάρτητα, προσφέροντας μια πληθώρα διαμορφώσεων για ένα εσωτερικό με δυνατότητα πλήρους προσαρμογής. Με όλα τα πίσω καθίσματα κατεβασμένα, υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος 2.274 λίτρων. Ενώ για την καλύτερη δυνατή χρήση του χώρου στο πορτ μπαγκάζ, το δάπεδο διαθέτει ρυθμίσεις για την προσαρμογή του ύψους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σηκώσετε το δάπεδο για να δημιουργήσετε έναν κρυφό χώρο ή να κατεβάσετε το δάπεδο για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο στο πορτ μπαγκάζ.

Ford Explorer interior showing boot capacity with luggage
Ford Explorer with boat on tow bar parking by the lake

Πραγματική ελκτική ισχύς

Εάν επιλέξετε να τοποθετήσετε τον προαιρετικό κοτσαδόρο, το Ford Explorer μπορεί να χρησιμοποιήσει τη ροπή του 825 Nm για να προσφέρει μια εντυπωσιακή δυνατότητα ρυμούλκησης 2.500 κιλών. Έτσι μπορείτε να ρυμουλκήσετε εύκολα το τροχόσπιτό σας, ένα σκάφος ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για μια απόδραση το σαββατοκύριακο.

Χρειάζεται να μεταφέρετε ακόμα περισσότερα;

Εάν πραγματικά χρειάζεται να μεταφέρετε μεγαλύτερα ή πιο ογκώδη αντικείμενα, μπορείτε να επιλέξετε ράγες οροφής ή/και ένα αφαιρούμενο κοτσαδόρο.

Ford Explorer viewed from above to show roof rails
Ford Explorer interior with person folding seats

Διατηρήστε τις συσκευές σας πάντα φορτισμένες 

Με θύρα φόρτισης USB στην καμπίνα και 12V πρίζες, όπου κι αν κάθεστε στο νέο Ford Explorer, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση της μπαταρίας των ηλεκτονικών σας συσκευών. Υπάρχει ακόμη και μια πρίζα 220V στο πίσω μέρος του οχήματος, ώστε να μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε και να φορτίσετε εξοπλισμό με μεγαλύτερη απαίτηση ηλεκρτρικής ενέργειας.

Top