Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Future Vehicles > Nέο Ford Transit Connect

NEO TRANSIT CONNECT

ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2018

Η νέα επιχειρηματική εμφάνιση

Το νέο Transit Connect έχει εξελιχθεί καθώς διαθέτει μια νέα εκλεπτυσμένη εμφάνιση, πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό και ακόμα πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα από ποτέ.

New Blue Ford Transit Connect
New Blue Ford Transit Connect on a motorway

Σας βοηθά να διατηρείτε το όριο ταχύτητας

Το Νέο Transit Connect διατίθεται τώρα το Intelligent Speed Assist, που είναι σχεδιασμένο για να διατηρείτε τον έλεγχο της ταχύτητάς σας και έτσι να μπορείτε να επικεντρώνεστε στον δρόμο. Αρχικά, η τεχνολογία αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας ανιχνεύει αυτόματα το τρέχον όριο ταχύτητας (όταν είναι ενεργοποιημένη) και έπειτα το σύστημα Intelligent Speed Assist, προσαρμόζει αυτόματα τη μέγιστη ταχύτητά σας σε αυτό το όριο.

SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές, είτε την έγχρωμη οθόνη αφής 6'', η οποία διαθέτει λειτουργίες "αφής και σάρωσης" για εύκολη και έξυπνη περιήγηση.

Ford SYNC 3 touchscreen
New Blue Ford Transit Connect with open rear door

Xώρος για μακριά αντικείμενα χάρη στο διαχωριστικό με άνοιγμα

Xάρη στο έξυπνο διαχωριστικό με άνοιγμα, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις με διπλό μπροστινό κάθισμα συνοδηγού, μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα μήκους έως και 3 μέτρα στην έκδοση με το κοντό μεταξόνιο (L1) και μήκους έως και 3,4 μέτρα στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο (L2). Το διαχωριστικό διαθέτει αναδιπλούμενο κάτω μέρος ώστε να περνούν αντικείμενα μεγαλύτερου μήκους, γλιστρώντας στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Πίσω από το διαχωριστικό, υπάρχει χώρος για δύο ευρωπαλέτες (στο μοντέλο L1) ή για έως τέσσερα φύλλα μεγέθους 8’ x 4’ (στο μοντέλο L2).

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, ανιχνεύει οχήματα και πεζούς που περνούν από μπροστά σας. Μπορεί και να ανιχνεύσει πεζούς που πρόκειται να περάσουν το δρόμο μπροστά από το όχημά σας. Το σύστημα σάς προειδοποιεί εάν ανιχνεύσει την περίπτωση μιας πιθανής σύγκρουσης και αν δεν αντιδράσετε, το σύστημα φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο. Αυτή η νέα τεχνολογία είναι σχεδιασμένη για να συμβάλει στη μείωση του βαθμού της σοβαρότητας των ατυχημάτων ή για να αποφεύγονται τελείως, και λειτουργεί σε ταχύτητες έως και 80 χλμ./ώρα.

New Blue Ford Transit Connect at pedestrian crossing
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top