Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CONNECT > Active

ΝΕΟ FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Με το Ford Transit Connect Active, το πιο ευέλικτο βαν μας, είναι τώρα πιο ικανό από ποτέ. Το Transit Connect μεσαίου μεγέθους διαθέτει προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, χώρο φόρτωσης έως 3,6 κυβικά μέτρα και μπορεί να μεταφέρει φορτίο έως 982 κιλά. Επίσης, η προσθήκη Active είναι τώρα πλέον διαθέσιμη με ένα προαιρετικό μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για να κάνει εύκολη την οδήγηση σε δύσκολο έδαφος. Από τις παραδόσεις εμπορευμάτων μέσα στην πόλη μέχρι την ορεινή ποδηλασία στην εξοχή. Οτιδήποτε κι αν κάνετε, το Ford Transit Connect Active μπορεί να το διεκπεραιώσει τέλεια.

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Με τολμηρή νέα σχεδίαση και βελτιωμένες δυνατότητες, το Transit Connect Active είναι κατασκευασμένο για άτομα που δεν πιστεύουν στην τυπική εργασία της κάθε ημέρας.

Ford Transit Connect Active close up on Active badge

Σχεδιασμένο για περιπέτειες

Το Transit Connect Active έχει κατασκευαστεί για την περιπέτεια. Το ύψος της απόστασης από το έδαφος έχει αυξηθεί ώστε να βοηθά στο ανώμαλο έδαφος, ενώ η νέα χαρακτηριστική εμπρός μάσκα Active και οι πλαϊνές χαρακτηριστικές ποδιές του δίνουν μια νέα επιβλητική εμφάνιση. Οι πλήρους πλάτους πίσω πόρτες φόρτωσης σου δίνουν εύκολη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών και οι πλήρους μήκους ασημένιες ράγες οροφής σου επιτρέπουν να αυξήσεις τον χώρο φόρτωσης. Οι μοναδικές ζάντες ελαφρού κράματος 17", και τα μαύρα προστατευτικά στους θόλους των τροχών  και τα χαρακτηριστικά σήματα Active στο αμάξωμα ολοκληρώνουν την όλη εμφάνιση του μοντέλου.

Κομψός σχεδιασμός

Στο εσωτερικό του Transit Connect Active, τα νέα καθίσματα προσφέρουν έναν συνδυασμό στυλ και αντοχής. Οι χαρακτηριστικές μπλε ραφές στα καθίσματα, στο τιμόνι και στο λεβιέ ταχυτήτων δίνουν στην καμπίνα μια εντυπωσιακή νέα εμφάνιση. Τα χαρακτηριστικά μαρσπιέ του Active βοηθούν να διατηρείτε το βαν σας σε άριστη κατάσταση, ενώ το σύστημα Ford SYNC 3 με τη δυνατότητα FordPass Connect διασφαλίζει ότι θα παραμένετε πάντα συνδεδεμένοι, όποιο κι αν είναι το ταξίδι ή ο προορισμός σας.

Ford Transit Connect Active close up of front seats

Σχεδιασμένο για τις δυσκολότερες εργασίες

Το Transit Connect Active είναι διαθέσιμο με ένα προηγμένο σύστημα που έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να σας βοηθά να αντιμετωπίζετε το δύσκολο έδαφος με ευκολία. Το προαιρετικό μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης μειώνει την ανεπιθύμητη περιστροφή του τροχού, ειδικά σε γλιστερές ή ανομοιογενείς επιφάνειες, κατευθύνοντας την ισχύ στον τροχό με την μεγαλύτερη πρόσφυση. Αυτό βοηθά να σας κρατά στο δρόμο σας και βελτιώνει τη σταθερότητα του οχήματος όταν το απαιτεί η περίσταση.

«Καλομαθημένο» από επιλογή

Ο προηγμένος πετρελαιοκινητήρας 1.5L Ford EcoBlue εντυπωσιάζει με την παραγόμενη ιπποδύναμη ισχύος των 100 ή 120 ίππων και την ομαλή απόδοση ροπής.

Ford Transit Connect Active engine diagram
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Top