Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CONNECT > Features > Χρηστικότητα

Επωφεληθείτε περισσότερο από το van σας

Το επανασχεδιασμένο εσωτερικό του Transit Connect έχει μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης από ποτέ. Μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα με μήκος έως 3,4 μέτρα και δύο ευρω-παλέτες. Οι προαιρετικές συρόμενες πλαϊνές πόρτες φόρτωσης αριστερά ή και στις 2 πλευρές του van, κάνουν τη φόρτωση και εκφόρτωση πιο εύκολη χάρη στο μεγάλο άνοιγμα των θυρών και στο χαμηλό ύψος φόρτωσης. Τέλος με τους έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους σε όλη την καμπίνα θα έχετε πάντα διαθέσιμο χώρο.

New Transit Connect Load Space

Χώρος και για τα πιο μακριά αντικείμενα με το διαμπερές χώρισμα

Μπορούν να μεταφερθούν αντικείμενα μήκους έως 3,0 μέτρων στο μοντέλο Van L1 με κοντό μεταξόνιο χάρη στην έξυπνη θυρίδα που υπάρχει στο χώρισμα. Τα μοντέλα L2 με μακρύ μεταξόνιο επιτρέπουν τη μεταφορά αντικειμένων με μήκος 3,4 μέτρων (προαιρετική επιλογή).

Ανθεκτικές, και ταυτόχρονα εύκολες στο άνοιγμα, πλαϊνές πόρτες

Εφόσον έχετε τόσο πολύ χώρο φόρτωσης, οι μεγάλες πλαϊνές πόρτες είναι ζωτικής σημασίας και, επειδή τις χρησιμοποιείτε συχνά, ολόκληρος ο μηχανισμός έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ευκολία χρήσης και μέγιστη αντοχή. Η τελευταία σχεδίαση διευκολύνει την πρόσβαση από τις πλαϊνές πόρτες φόρτωσης και επίσης βοηθάει στο να ταιριάζουν πολλά διαθέσιμα στο εμπόριο συστήματα ραφιών βαν.

New Transit Connect with person loading through side door
New Transit Connect showing interior wth tie down points

Πιο πρακτικοί και ασφαλείς ιμάντες πρόσδεσης φορτίου

Τα σημεία πρόσδεσης συνήθως βρίσκονται στο δάπεδο. Μα έτσι μπορεί να είναι δύσκολα προσβάσιμα όταν προσπαθείτε να ασφαλίσετε το φορτίο σας. Γι’ αυτόν το λόγο το Transit Connect, έχει σημεία πρόσδεσης που βρίσκονται λίγο πιο πάνω από το δάπεδο, στον πλαϊνό τοίχο του χώρου φόρτωσης. Έτσι το δάπεδο μένει ελεύθερο από εμπόδια, προσφέροντας πιο εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, απομονώνονται οι εστίες βρωμιάς και έτσι γίνεται πιο εύκολο το καθάρισμα.

 

Μεγάλη εγγύηση κατά της διάτρησης για πρόσθετη σιγουριά

Απόδειξη της ποιότητας κατασκευής του πλαισίου Transit Connect είναι η 12ετής εγγύηση κατά της διάτρησης, η οποία είναι μέρος του στάνταρ πακέτου.

New Transit Connect showing servicemen inspecting car
Top