Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > RANGER > Χαρακτηριστικά > Ασφάλεια και προστασία

Προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας

Το νέο Ford Ranger ενσωματώνει μια γκάμα έξυπνων συστημάτων που προστατεύουν εσάς, τους επιβάτες και τους άλλους οδηγούς του δρόμου. Ορισμένα τεχνολογικά συστήματα, όπως το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με πεζό, προσπαθούν να μειώσουν την πιθανότητα ενός ατυχήματος. Άλλα, όπως οι αερόσακοι, συμβάλλουν στη μείωση του βαθμού σοβαρότητας ενός τροχαίου ατυχήματος. Το όχημα διαθέτει επίσης προηγμένα συστήματα ασφαλείας, τα οποία σας προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά όταν αποθηκεύετε τα εργαλεία σας ή το φορτίο σας.

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση πεζών χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ και κάμερας για να ανιχνεύει τα οχήματα στο δρόμο μπροστά σας. Σε περίπτωση ανίχνευσης κινδύνου σύγκρουσης με όχημα, πεζό ή ποδήλατο, θα λάβετε μια προειδοποίηση. Εάν δεν αντιδράσετε εγκαίρως, το σύστημα μπορεί να ασκήσει έως και πλήρη ισχύ φρεναρίσματος για να βοηθήσει να περιοριστεί η σοβαρότητα ή να αποφευχθούν ορισμένες μετωπικές συγκρούσεις.

Pre-Collison assist demonstration graphic
Red Ford Ranger braking assist graphic

Σας βοηθά να φρενάρετε σε υψηλές ταχύτητες

Το σύστημα Active Breaking είναι μια πρωτοποριακή λειτουργία ασφάλειας που λειτουργεί όταν ταξιδεύετε σε ταχύτητες άνω των 50 χλμ./ώρα. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί ραντάρ για τη σάρωση του δρόμου μπροστά σας και, σε περίπτωση ανίχνευσης πιθανότητας σύγκρουσης, θα σας προειδοποιήσει. Εάν δεν αντιδράσετε, το σύστημα ενεργοποιεί τα φρένα και, στη συνέχεια, ξεκινά το φρενάρισμα για να σας βοηθήσει να επιβραδύνετε.

Top