Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT COURIER > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Γεμάτο έξυπνες ιδέες

Το εσωτερικό του νέου Transit Courier συνδυάζει τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό με τις προσεγμένες τεχνολογίες για να προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης. Το προηγμένο σύστημα SYNC 3 επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο του τηλεφώνου, του ηχοσυστήματος, της πλοήγησης και πολλών άλλων συστημάτων. Ενώ τα έξυπνα συστήματα, όπως οι αυτόματοι προβολείς, οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής και το σύστημα Ford Easy-Fuel, διευκολύνουν την εργασία σας καθημερινά.

 

SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές, είτε την έγχρωμη οθόνη αφής 6'', η οποία διαθέτει χειρονομίες "τσιμπήματος και σάρωσης" για εύκολη και έξυπνη περιήγηση.

 

Μια ασφαλής βάση για όλες σας τις συσκευές

Η βάση συσκευών είναι σχεδιασμένη για να συγκρατεί το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, το smartphone ή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 και περιλαμβάνει θύρα σύνδεσης USB.

Σύστημα Ford Easy-Fuel

Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford Easy Fuel, για αλάνθαστο γέμισμα

Με αυτήν τη χρήσιμη τεχνολογία είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ακόμα καλύτερα, το Ford Easy Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα, το οποίο σημαίνει ότι γλιτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου.

Ορίστε την ιδανική θερμοκρασία

Με το ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας μπορείτε να επιλέξετε τη θερμοκρασία που προτιμάτε και το σύστημα τη διατηρεί χάρη στον προηγμένο κλιματισμό.

Αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού
Σύστημα θερμαινόμενου παρπριζ Quickclear

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να ξεκινήσετε πιο γρήγορα το πρωί που έχει παγωνιά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες. Το σύστημα λειτουργεί μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα κι αν στο εξωτερικό επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Υαλοκαθαριστήρες που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με την ένταση της βροχής

Οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής ενεργοποιούνται μόλις ανιχνεύσουν σταγονίδια στο παρμπρίζ και στη συνέχεια ρυθμίζουν την ταχύτητά τους ανάλογα με την ένταση της βροχής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αρκετών επιπέδων λειτουργίας τους, τα οποία καθορίζουν πόσα σταγονίδια μπορούν να συγκεντρώνονται στο παρμπρίζ πριν τα καθαρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες.

Υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής
Έξυπνα διαμορφωμένοι αποθηκευτικοί χώροι

Χρήσιμοι αποθηκευτικοί χώροι παντού

Το Νέο Transit Courier είναι γεμάτο από χρήσιμους αποθηκευτικούς χώρους. Για παράδειγμα, η κεντρική κονσόλα που έχει βαθύ άνοιγμα χρησιμεύει για αποθήκευση ενός μικρού φορητού υπολογιστή και ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τα καθίσματα είναι πολύ βολικός για αντικείμενα αξίας. Το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και οι δύο ποτηροθήκες επίσης σας εξασφαλίζουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο..

Προβολείς που αντιδρούν αυτόματα

Οι αυτόματοι προβολείς διαθέτουν έναν αισθητήρα που ανιχνεύει το μειωμένο φως το σούρουπο ή την ξαφνική αλλαγή στις συνθήκες φωτισμού, π.χ., όταν μπαίνετε σε μια σήραγγα και τότε ενεργοποιούνται αμέσως, ώστε η οδήγησή σας να είναι πιο εύκολη και ασφαλής.

Αυτόματοι προβολείς
Θερμαινόμενοι καθρέπτες

Πλαϊνοί καθρέπτες που θερμαίνονται μόνοι τους

Θερμαινόμενοι πλαϊνοί καθρέπτες ώστε να ξεκινάτε ακόμα πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια τα παγωμένα πρωινά.

Το βαν σας είναι το γραφείο σας

Χάρη στα ενσωματωμένα συστήματα συνδεσιμότητας στο όχημα, μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας οπουδήποτε κι αν είστε, πιο εύκολα από ποτέ. Η καμπίνα διαθέτει χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα πάντα. Έχετε μία πρίζα 12V, θύρα AUX in, ακόμα και δυνατότητα σύνδεσης USB.

Συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου

Χρήσιμο ράφι αποθήκευσης στην οροφή

Το έξυπνα σχεδιασμένο εσωτερικό του νέου Transit Courier διαθέτει έναν εκπληκτικά ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο. Η πρακτική εταζέρα οροφής εμπρός, σας επιτρέπει να τοποθετείτε εκεί πράγματα που χρειάζεστε σε σημείο που τα φτάνετε εύκολα, στη διάρκεια της ημέρας, όπως ένα ντοσιέ A4.

Top