Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT COURIER > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Άνεση και ευκολία

Το Transit Courier, το οποίο συνδυάζει την έξυπνη, μοντέρνα σχεδίαση με τα τεχνολογικά συστήματα που έχουν στόχο να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, είναι αφενός ένα αποδοτικό επαγγελματικό όχημα, αφετέρου ένα πρακτικό και άνετο κινητό γραφείο.

Μια ασφαλής βάση για όλες σας τις συσκευές

Η βάση συσκευών είναι σχεδιασμένη για να συγκρατεί το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, το smartphone ή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 και περιλαμβάνει θύρα σύνδεσης USB.

Το φορτηγό σας είναι το γραφείο σας

Χάρη στα ενσωματωμένα συστήματα συνδεσιμότητας στο όχημα, μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας οπουδήποτε κι αν είστε, και τόσο εύκολα όσο ποτέ πριν. Η καμπίνα διαθέτει χαρακτηριστικά που έχουν όλα σχεδιαστεί ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα πάντα. Έχετε μία ή δύο πρίζες 12V, θύρες Aux in και USB, καθώς και ποτηροθήκες, χώρο για φορητό υπολογιστή ή φακέλους A4 και προαιρετικό αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Ορίστε τη θερμοκρασία που σας ταιριάζει

Με το ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας απλά επιλέγετε την ακριβή θερμοκρασία της καμπίνας που επιθυμείτε και το σύστημα διατηρεί τη θερμοκρασία αυτή με προηγμένο κλιματισμό.

Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford Easy Fuel, για αλάνθαστο γέμισμα

Με αυτήν τη χρήσιμη τεχνολογία είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ακόμα καλύτερα, το Ford Easy Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα, το οποίο σημαίνει ότι γλιτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου.

Ford Easy-Fuel
Quickclear heated windscreen

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να ξεκινήσετε πιο γρήγορα το πρωί που έχει παγωνιά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες. Το σύστημα λειτουργεί μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα κι αν στο εξωτερικό επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το βαν σας: το γραφείο σας

Χάρη στα ενσωματωμένα συστήματα συνδεσιμότητας στο ολοκαίνουργιο Transit Courier, μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας οπουδήποτε κι αν είστε, και τόσο εύκολα όσο ποτέ πριν. Η καμπίνα διαθέτει χαρακτηριστικά που έχουν όλα σχεδιαστεί ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα πάντα. Έχετε μία ή δύο πρίζες 12V, θύρες Aux in και USB, καθώς και ποτηροθήκες, χώρο για φορητό υπολογιστή ή φακέλους A4 καθώς και αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Υαλοκαθαριστήρες που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με την ένταση της βροχής

Οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής ενεργοποιούνται μόλις ανιχνεύσουν σταγονίδια στο παρμπρίζ και στη συνέχεια ρυθμίζουν την ταχύτητά τους ανάλογα με την ένταση της βροχής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αρκετών επιπέδων λειτουργίας τους, τα οποία καθορίζουν πόσα σταγονίδια μπορούν να συγκεντρώνονται στο παρμπρίζ πριν τα καθαρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες.

Προβολείς που ανάβουν αυτόματα όποτε χρειάζεται

Οι αυτόματοι προβολείς διαθέτουν έναν αισθητήρα που ανιχνεύει το μειωμένο φως το σούρουπο ή την ξαφνική αλλαγή στις συνθήκες φωτισμού, π.χ., όταν μπαίνετε σε μια σήραγγα και τότε ενεργοποιούνται αμέσως, ώστε η οδήγησή σας να είναι πιο εύκολη και ασφαλής.

Blue Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
Audio system

Το ιδανικό soundtrack για κάθε ταξίδι

Με οχτώ διαθέσιμα πακέτα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου, όλα με ραδιόφωνο AM/FM και συνδεσιμότητα USB/Aux, δεν θα σας λείψουν ποτέ η μουσική, οι ειδήσεις ή οι τελευταίες ενημερώσεις ταξιδιού. Τα μπροστινά ηχεία σε όλα τα συστήματα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου, εκτός από τις μονάδες ραδιοφώνου My Connection του συστήματος ψυχαγωγίας αυτοκινήτου που βρίσκονται χαμηλά στο ταμπλό (πακέτα 1 και 2), διαθέτουν σχεδιασμό split tweeter και woofer. Τα tweeter είναι τοποθετημένα στην μπροστινή κολώνα για την παροχή ανώτερης 

Top