Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT COURIER > Χαρακτηριστικά > Οδηγική εμπειρία

Φτιαγμένο με σκοπό

Το νέο Transit Courier είναι απόλυτα εξυπηρετικό – και όχι μόνο για το φορτίο σας. Μέσα στην καμπίνα θα βρείτε μια σειρά από μελετημένα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Το σύστημα σταθερής ταχύτητας cruise control με ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας κάνουν τις μακρινές διαδρομές σας λιγότερο κουραστικές και περισσότερο αποτελεσματικές. Επίσης η κάμερα οπισθοπορείας και οι αισθητήρες παρκαρίσματος κάνουν το παρκάρισμα πιο εύκολο και χωρίς ταλαιπωρία.

Σύστημα σταθερής ταχύτητας cruise control με ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας

Λιγότερο κουραστική οδήγηση, πιο οικονομικές μετακινήσεις

Το σύστημα σταθερής ταχύτητας cruise control επιτρέπει στο όχημα να διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα, που έχετε εσείς ορίσει, ενώ το ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας (Adjustable Speed Limiter) σας επιτρέπει να παραμείνετε στο προ-ρυθμισμένο όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Το σύστημα αυτό αφενός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε καύσιμο, αφετέρου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να παραβιάσετε το όριο ταχύτητας. Εκτός από τα πρακτικά οφέλη, και τα δύο τεχνολογικά συστήματα κάνουν τις μεγάλες μετακινήσεις σας πιο ξεκούραστες.

 

Πιο εύκολη όπισθεν

Κολωνάκια, ποδήλατα, χαμηλά τοιχάκια... Η κάμερα οπισθοπορείας σάς δείχνει όλα όσα βρίσκονται στο πίσω μέρος του οχήματος σε μια οθόνη ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα. Εκτός του ότι σας δείχνει πράγματα που μπορεί να μην βλέπετε, το σύστημα σας βοηθά επίσης να σταθμεύσετε προβάλλοντας εικονικές γραμμές που σας καθοδηγούν ακόμα και στον πιο στενό χώρο στάθμευσης. Η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που επιλέγετε όπισθεν.

Κάμερα οπισθοπορείας
Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης στην ανηφόρα

Πρόσθετος έλεγχος κατά την εκκίνηση σε ανηφόρες

Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης στην ανηφόρα δεν αφήνει το όχημα να κυλήσει προς τα πίσω ή προς τα εμπρός, όταν ξεκινάτε ενώ βρίσκεστε σε ανηφόρα. Το σύστημα λειτουργεί διατηρώντας την πίεση από το σύστημα πέδησης για 2-3 επιπλέον δευτερόλεπτα, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο και έλεγχο καθώς μετακινείτε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι. Το σύστημα είναι επίσης χρήσιμο όταν σταματάτε και ξεκινάτε σε ολισθηρές επιφάνειες.

Αισθητήρες για πιο άνετη στάθμευση

Οι μπροστινοί και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σάς βοηθούν να υπολογίζετε την απόσταση ανάμεσα στο όχημά σας και σε οποιοδήποτε εμπόδιο, μπροστά ή πίσω σας. Όταν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν ένα αντικείμενο, ενεργοποιούν μια οπτική και ηχητική προειδοποίηση που εντείνεται όσο πλησιάζετε σε αυτό.

Αισθητήρες παρκαρίσματος
Ford SYNC με κλήση έκτακτης ανάγκης

FORD SYNC με κλήση έκτακτης ανάγκης

Η λειτουργία έκτακτης ανάγκης είναι μια σημαντική λειτουργία του Ford SYNC, που ενδέχεται να σας σώσει τη ζωή. Στην απίθανη περίπτωση ατυχήματος, η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα αναγνωρισμένο και συνδεδεμένο με Bluetooth®1 κινητό τηλέφωνο για να πραγματοποιήσει αυτόματα απευθείας κλήση στην τοπική υπηρεσία πολιτικής προστασίας, όταν ανοίξει ο αερόσακός σας ή απενεργοποιηθεί η αντλία καυσίμου. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε να διακόψετε την κλήση ή να μιλήσετε στην υπηρεσία. Το σύστημα μεταδίδει κρίσιμες πληροφορίες, όπως τις συντεταγμένες GPS στις οποίες βρίσκεστε, ακόμα κι αν έχετε χάσει τις αισθήσεις σας.Tooltip

Top