Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT COURIER > Χαρακτηριστικά > Επιδόσεις και αποδοτικότητα

Ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας ευκολότερη

Αποτελεσματικό, ευέλικτο και διασκεδαστικό στην οδήγηση. Το Νέο Transit Courier συνδυάζει την δυναμική οδήγηση με τις εντυπωσιακά χαμηλές εκπομπές CO2 και την εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Ο βραβευμένος βενζινοκινητήρας 1.0 Ford EcoBoost και ο εκλεπτυσμένος πετρελαιοκινητήρας Duratorq TDCi 1,5 συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο για να προσφέρουν πιο ομαλές και γρήγορες επιδόσεις οπουδήποτε κι αν πάτε.

6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων/Αυξημένη οικονομία καυσίμου

6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων για εξοικονόμηση καυσίμου

Το νέο Transit Courier διατίθεται τώρα με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με σύστημα ομαλοποιημένης αλλαγής ταχυτήτων, για πιο άνετη και οικονομική οδήγηση.

Εκμεταλλευτείτε τον κινητήρα σας στο έπακρο

Ο επαναστατικός τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 1 λίτρου Ford EcoBoost σάς προσφέρει όλη την ισχύ που θα περιμένατε από έναν συμβατικό κινητήρα 1,6 λίτρων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βελτιωμένη οικονομία καυσίμου και εκπομπές CO2 που αγγίζουν μόλις τα 119 γρ./χλμ.. Κέρδος από κάθε πλευρά.

Σύστημα Auto-Start Stop

Χρησιμοποιήστε λιγότερο καύσιμο με το σύστημα Auto Start-Stop

Όταν το αυτοκίνητό σας είναι σταματημένο στο φανάρι ή βρίσκεται στο ρελαντί ενώ περιμένετε στην ουρά, αυτή η τεχνολογία σβήνει αυτόματα τον κινητήρα (ενώ συνεχίζει να παρέχει ισχύ στα βασικά συστήματα όπως οι προβολείς, ο κλιματισμός, το ραδιόφωνο και το σύστημα Ford SYNC). Τη στιγμή που είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε από τη στάση, αφήστε απλά τον συμπλέκτη, επιλέξτε την πρώτη ταχύτητα ως συνήθως ή πατήστε το γκάζι σε αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και τότε το σύστημα επανεκκινεί τον κινητήρα. Το σύστημα Auto-Start-Stop είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν οδηγείτε κυρίως στην πόλη, καθώς μπορεί να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10% (αστικός κύκλος).

Καλύτερη αεροδυναμική για βελτιωμένη οικονομία

Όταν οδηγείτε αργά, το σύστημα Active Grille Shutter κρατάει ανοιχτό τον αεραγωγό της μάσκας ώστε να ψυχραίνεται ο κινητήρας. Όταν ανεβάζετε ταχύτητα, μπορεί να κλείσει αυτόματα, βελτιώνοντας έτσι την αεροδυναμική και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση καυσίμου. Μακροπρόθεσμα, η συνεισφορά αυτού του τεχνολογικού συστήματος γίνεται όλο και πιο εμφανής.

Active Grille Shutter
Εύκολες στροφές

Κάθε στροφή γίνεται πιο εύκολα τώρα

Το νέο Transit Courier έχει έναν κύκλο στροφής 10,5 μέτρων, που επιτρέπει οι αναστροφές και το παρκάρισμα σε πολυσύχναστους δρόμους να γίνονται γρήγορα και εύκολα ακόμα και στους πιο στενούς δρόμους.

 

Top