Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT COURIER > Χαρακτηριστικά > Ασφάλεια και προστασία

Έξυπνο, ασφαλές και με προστασία

Το νέο Transit Courier διαθέτει μια σειρά έξυπνων τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να προστατέψετε εσάς, το όχημά σας και τους άλλους οδηγούς που κινούνται στον δρόμο κοντά σας. Τα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης συμβάλλουν στην σταθερότητα του οχήματος σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Επίσης το σύστημα ελέγχου της πίεσης ελαστικών σας προειδοποιεί στην περίπτωση ανίχνευσης χαμηλής πίεσης στα ελαστικά.

Σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας

Διατηρήστε τον έλεγχο σε κάθε περίσταση

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας παρακολουθεί διαρκώς την πρόοδο του οχήματός σας. Ανιχνεύει οποιαδήποτε παρέκκλιση από τη λωρίδα σας, όπως οι πλαγιολισθήσεις, και διορθώνει αυτόματα τη θέση του οχήματος στον δρόμο, βοηθώντας σας να διατηρείτε τον έλεγχό του.

Μέγιστο κράτημα με ελάχιστη προσπάθεια

Το προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) αποτρέπει το υπερβολικό σπινάρισμα των τροχών και σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα και ανάλογες επιδόσεις και ευστάθεια όταν τα χρειάζεστε περισσότερο. Το σύστημα παρακολουθεί διαρκώς και ρυθμίζει την ισχύ στους μεμονωμένους τροχούς του οχήματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή και κράτημα κατά την επιτάχυνση.

Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης
Σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης

Ένα προηγμένο σύστημα για πιο ελεγχόμενη πέδηση

Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS) και η ηλεκτρονική κατανομή πέδησης συνδυάζονται για να διασφαλίσουν ότι η πέδηση θα είναι πιο αποτελεσματική. Το σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης (EBA) βοηθάει το όχημά σας ώστε να επιτύχει τη μέγιστη αποδοτικότητα στην πέδηση σε έκτακτες συνθήκες. Ελέγχεται αυτόματα μέσω του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC), το οποίο ανιχνεύει τον βαθμό πίεσης που ασκείτε στο φρένο και τον αυξάνει αυτόματα, αν χρειάζεται.

Βελτιωμένο σύστημα αερόσακων

Το Νέο Transit Courier διατίθεται με αερόσακους οδηγού, συνοδηγού και πλευρικούς καθώς και ένα βελτιωμένο σύστημα ενεργοποίησης τους.

Αερόσακοι
Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών

Έγκαιρη προειδοποίηση για την επάρκεια της πίεση των ελαστικών

Σε περίπτωση που υπάρχει απώλεια της πίεσης σε κάποιο ελαστικό στη διάρκεια του ταξιδιού, το σύστημα ελέγχου της πίεσης ελαστικών (TPMS) σας προειδοποιεί άμεσα ότι υπάρχει τρύπα στο ελαστικό, ενεργοποιώντας ένα εικονίδιο στον πίνακα οργάνων.

Συνεχής προστασία κατά της ανατροπής του αυτοκινήτου

Ο μοναδικός αισθητήρας βαθμού περιστροφής της Ford βοηθάει το σύστημα προστασίας από ανατροπή να διατηρεί τα ελαστικά στο οδόστρωμα, ιδιαιτέρως σε συνθήκες υψηλού κέντρου βαρύτητας και κατά την οδήγηση σε στροφές εκτός κάμπερ.

Σύστημα προστασία από ανατροπή
Σύστημα κεντρικού κλειδώματος/διπλοκλειδώματος

Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

Το Νέο Transit Courier διαθέτει κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, το οποίο είναι πιο ασφαλές από ποτέ. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε τις μπροστινές πόρτες του οδηγού και συνοδηγού ενώ η πόρτα του χώρου φόρτωσης παραμένει κλειδωμένη, μέχρι να ενεργοποιήσετε ξανά το κουμπί του τηλεχειρισμού ξανά.

 

Δύο υψηλού επιπέδου συναγερμοί

Ο προαιρετικός περιμετρικός συναγερμός προστατεύει το όχημά σας, καθώς ενεργοποιείται όταν παραβιάζονται οι πόρτες ή το καπό. Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία (και πρόληψη) μπορείτε να επιλέξετε έναν συναγερμό Thatcham Κατηγορίας 1. Αυτό το εκλεπτυσμένο σύστημα συναγερμού οπλίζεται αυτόματα όταν κλειδώνετε το όχημά σας και σε περίπτωση που ο συναγερμός ενεργοποιηθεί από παραβίαση ή ανέλκυση του οχήματος, ή από ανίχνευση κίνησης στο εσωτερικό του, τότε ακούγεται μια ισχυρή σειρήνα συναγερμού.

Ένα επιπλέον ανεξάρτητο σύστημα συναγερμού

Ένα εφεδρικό σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μπαταρία είναι το πρόσθετο, δευτερεύον σύστημα συναγερμού που έρχεται μαζί με τον συναγερμό Thatcham. Από αυτό ακούγεται μια σειρήνα όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός και επειδή έχει τη δική του ενσωματωμένη μπαταρία, θα ενεργοποιηθεί ακόμα και αν κάποιος αποσυνδέσει την κύρια μπαταρία του οχήματος.

Σύστημα συναγερμού Thatcham Cat. 1
Top