Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT COURIER > Χαρακτηριστικά > Χρηστικότητα

Χρηστικότητα

Μπορεί να είναι συμπαγές, αλλά χάρη στο χώρο φόρτωσης 2,3 κυβικών μέτρων, έχετε 10% περισσότερο όγκο φόρτωσης από άλλα οχήματα της ίδιας κατηγορίας. Πίσω από το στάνταρ πλήρες διαχωριστικό, υπάρχει χώρος για μια ευρωπαλέτα και ωφέλιμο φορτίο 660 κιλών. Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά προστατεύουν τόσο το φορτίο όσο και το όχημά σας από τις σκληρές συνθήκες της εργασίας σας. Και επειδή το βαν έχει κατασκευαστεί βάσει αυστηρών προτύπων των επαγγελματικών οχημάτων, έχει σχεδιαστεί αφενός για να αντέχει, αφετέρου για να ελαχιστοποιεί το κόστος ιδιοκτησίας σας.

Χώρος για μακριά αντικείμενα με αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα

Χάρη στο αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα μπορείτε αφενός να μεταφέρετε φορτία με μήκος έως 2,59 μέτρα, αλλά επίσης το ίδιο προστατεύει και τον οδηγό από αυτά τα φορτία καθώς ακουμπούν πάνω στο αναδιπλωμένο κάθισμα συνοδηγού. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη με τα μοντέλα βαν και παρέχεται με το μπροστινό αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού.

Ένας πιο φωτεινός χώρος φόρτωσης, για πιο εύκολο ενεφοδιασμό

Έχουν τοποθετηθεί φώτα στον χώρο φόρτωσης ως στάνταρ εξοπλισμός. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τα προαιρετικά έξτρα φωτεινά φώτα LED, εάν το θέλετε. 

Cargo tie-down points

Σημεία πρόσδεσης για να παραμένει ασφαλές το φορτίο σας

Χάρη στα πλευρικά σημεία πρόσδεσης, που συμμορφώνονται και με τις προδιαγραφές DIN και με τις προδιαγραφές ISO, το δάπεδο του χώρου φόρτωσης παραμένει καθαρό. 

Εξαντλητικές δοκιμές

Όλα τα υλικά μέσα στην καμπίνα έχουν υποστεί εξαντλητικές δοκιμές για τη διασφάλιση της μέγιστης ανθεκτικότητας. Λιγότερη φθορά σημαίνει επίσης ότι το όχημά σας διατηρεί τόσο την έξυπνη, επαγγελματική εμφάνισή του για μεγαλύτερο διάστημα όσο και την αξία μεταπώλησής του.

Blue Ford Transit Courier in motion going uphill
Red Ford Transit Courier showing the rear bumper in detail

Προφυλακτήρας που αποτελείται από πολλά τμήματα για εύκολη επισκευή

Αντίθετα με άλλα βαν της κατηγορίας του, δεν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης ολόκληρου του προφυλακτήρα του Transit Courier, εάν προκληθεί κάποιο βαθούλωμα σε ένα άκρο. Αυτό οφείλεται στον έξυπνο σχεδιασμό 3 τμημάτων που σημαίνει ότι τα μεμονωμένα τμήματα μπορούν να αντικατασταθούν όπως απαιτείται για μια επισκευή χαμηλού κόστους.

Μεγάλα διαστήματα συντήρησης για λιγότερο χρόνο εκτός δρόμου

Ένας έξυπνος δείκτης ποιότητας λαδιού καθορίζει ποιο είναι το καλύτερο χρονικό διάστημα για ένα service. Σας γνωστοποιεί επίσης πότε είναι το επόμενο service λαδιού μέσα από μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών. Με αυτή την έξυπνη τεχνολογία δεν δεσμεύεστε με συγκεκριμένα διαστήματα συντήρησης και επιπλέον εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία του οχήματος σας, ενώ η συντήρησή του πραγματοποιείται μόνο όταν είναι απαραίτητο.

 

Service intervals
Specialist support from Ford Transit Centres

Εξειδικευμένη υποστήριξη από τα Ford Transit Centers

Είτε σας ανήκει ένα μόνο όχημα είτε ένας ολόκληρος στόλος, τα Ford Transit Centers μπορούν να σας βοηθήσουν. Αυτά τα εξειδικευμένα κέντρα είναι επανδρωμένα με ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς και προσωπικό πωλήσεων, ενώ διαθέτουν μια σειρά από τα τελευταία μοντέλα τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε. Διαθέτουν επίσης τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συντήρηση των επαγγελματικών οχημάτων Ford ενώ παράλληλα σας προσφέρουν τη γρήγορη και άνετη εξυπηρέτηση που χρειάζεστε, όταν την χρειάζεστε και όχι μόνο σε ώρες γραφείου. 

Εύκολες στροφές

Ο κύκλος στροφής είναι εξαιρετικά μικρός 10,5 μέτρα και μπορεί να γίνει με μόλις 2,6 στροφές του τιμονιού, lock-to-lock. Το αποτέλεσμα είναι ευκολότερη στάθμευση σε στενούς χώρους και καλύτερη ευελιξία σε στενά δρομάκια.

Turning Circle
Top