Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT COURIER > Χαρακτηριστικά > Χρηστικότητα

Τεράστιος χώρος. Εύκολη πρόσβαση.

Το Νέο Transit Courier μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε εργασία. Η επιφάνεια του χώρου φόρτωσης 1,620 mm έχει χωρητικότητα έως και 600 kg, που είναι υπεραρκετός χώρος για το φορτίο, τα εργαλεία και τον εξοπλισμό σας. Επιπλέον, με το πτυσσόμενο κάθισμα του συνοδηγού που είναι προαιρετικό και το αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα, μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα μήκους έως 2,59 μέτρα. Η συρόμενη πόρτα στο πλάι του βαν, σας επιτρέπει επίσης την εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση του φορτίου σας.

 

Χρήσιμος αποθηκευτικός χώρος

Το Νέο Transit Courier διατίθεται με μια σειρά πλεγμάτων που χωρίζουν την καμπίνα επιβατών από το χώρο φόρτωσης. Όταν το προαιρετικό αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα συνδυαστεί με το πτυσσόμενο κάθισμα του συνοδηγού, μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα μήκους έως 2,59 μέτρων από τις πίσω πόρτες φόρτωσης μέχρι μέσα στην καμπίνα.

 

Ο χώρος φόρτωσης και η πρόσβαση σε αυτόν είναι εντυπωσιακά

Το έξυπνα σχεδιασμένο Νέο Transit Courier διαθέτει εντυπωσιακό χώρο φόρτωσης τόσο στο μήκος και πλάτος όσο και στο ύψος. Η επιφάνεια του χώρου φόρτωσης είναι 1,620 mm και παρέχει χωρητικότητα 2,3 κυβικών μέτρων. Με το στάνταρτ διαχωριστικό πλέγμα τοποθετημένο, η συρόμενη πλευρική πόρτα ανοίγει για να αποκαλύψει ένα χώρο 453 mm, που επιτρέπει να γίνεται πιο εύκολα η φόρτωση και εκφόρτωση.

Χώρος φόρτωσης με μεγάλη χωρητικότητα
Σημεία πρόσδεσης

Σημεία πρόσδεσης για να παραμένει ασφαλές το φορτίο σας

Τα σημεία πρόσδεσης συνήθως τοποθετούνται στο πάτωμα. Μπορεί να είναι δύσκολο να τα φτάσετε όταν προσπαθείτε παράλληλα να δέσετε το φορτίο σας. Έτσι, το Transit Courier έχει σημεία πρόσδεσης που βρίσκονται ακριβώς πάνω από το δάπεδο στο πλευρικό τοίχωμα του χώρου φόρτωσης. Αυτό αφήνει το πάτωμα ελεύθερο από εμπόδια και διευκολύνει την πρόσβαση, ενώ παράλληλα κάνει ευκολότερο τον καθαρισμό.

 

Διασφαλίζει ότι μπορείτε να εργάζεστε ανά πάσα ώρα της ημέρας

Τα προαιρετικά φώτα LED στον χώρο φόρτωσης, φωτίζουν και σας επιτρέπουν να φορτώσετε και να ξεφορτώσετε άνετα μέσα στο σκοτάδι.

 

Ένας πιο φωτεινός χώρος φόρτωσης
Πίσω προφυλακτήρας αποτελούμενος από πολλά τμήματα

Πίσω προφυλακτήρας που αποτελείται από πολλά τμήματα για εύκολη επισκευή

Στο νέο Transit Courier, αντίθετα με άλλα βαν της κατηγορίας του, δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης ολόκληρου του προφυλακτήρα, σε περίπτωση που προκληθεί κάποιο βαθούλωμα σε ένα κομμάτι αυτού. Αυτό οφείλεται στον σχεδιασμό του, σύμφωνα με τον οποίο είναι χωρισμένος σε 3 τμήματα, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε τμήμα μπορεί να αντικατασταθεί χωριστά, μειώνοντας έτσι και το κόστος της επισκευής.

 

Εξαντλητικές δοκιμές  

Όλα τα υλικά μέσα στην καμπίνα έχουν υποστεί εξαντλητικές δοκιμές για τη διασφάλιση της μέγιστης ανθεκτικότητας. Λιγότερη φθορά σημαίνει επίσης ότι το όχημά σας διατηρεί τόσο την έξυπνη, επαγγελματική εμφάνισή του για μεγαλύτερο διάστημα όσο και την αξία μεταπώλησής του.

Εξαντλητικές δοκιμές
Transit Centres

Εξειδικευμένη υποστήριξη από τα Ford Transit Centers

Μην ξεχνάτε ότι, με ένα δίκτυο περισσότερων από 750 Transit Centres σε όλη την Ευρώπη, θα έχετε πάντα κοντά σας την εξειδικευμένη βοήθεια, τις συμβουλές και την εξυπηρέτηση που χρειάζεστε.

 

Top