Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > TOURNEO CONNECT > Εκδόσεις και Χαρακτηριστικά > Active

NEO FORD TOURNEO CONNECT ACTIVE

Είτε επιλέξετε το 5-θέσιο είτε το 7-θέσιο όχημα MVP, το Ford Tourneo Connect Active είναι το ιδανικό όχημα για εσάς και την οικογένειά σας, ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Χάρη στη νέα στιβαρή σχεδίαση, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του Tourneo Connect Active και να τραβήξετε τα βλέμματα και την προσοχή όπου και αν βρίσκεστε. Το προαιρετικό μηχανικό σύστημα διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης μεταδίδει την ισχύ στον τροχό με τη μεγαλύτερη πρόσφυση, ώστε να παραμείνετε σε κίνηση ακόμη και στα πιο απαιτητικά εδάφη. Υπάρχουν επίσης προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένου και του FordPass Connect, ώστε εσείς και οι επιβάτες σας να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι με το ενσωματωμένο επί του οχήματος Wi-Fi σε κάθε σας μετακίνηση ή προορισμό.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Η αύρα της περιπέτειας εσωτερικά και εξωτερικά. Το νέο Ford Tourneo Connect Active διαθέτει ένα νέο και τολμηρό εκτός δρόμου στυλ. Εσωτερικά, τα πολυτελή υλικά, τα έξυπνα τεχνολογικά συστήματα και τα ευέλικτα καθίσματα το καθιστούν ιδανικό για τις μετακινήσεις της οικογένειας.

Πρακτικο Εξωτερικα

Κατασκευασμένο για να κάνει τη μετακίνηση και την παραμονή στην ύπαιθρο ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη. Το Ford Tourneo Connect Active διαθέτει αυξημένο ύψος από το έδαφος και προαιρετικό μηχανικό σύστημα διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης για να αντιμετωπίζετε και τα πιο δύσκολα οδοστρώματα. Μπορείτε να φορτώσετε τα ποδήλατά σας, τις ιστιοσανίδες σας για σερφ ή και σχεδόν οτιδήποτε άλλο στις ανθεκτικές του ράγες οροφής. Παράλληλα, με τις αποκλειστικές ζάντες ελαφρού κράματος 17", την χαρακτηριστική εμπρός μάσκα Active, τις εμπρός και πίσω ποδιές θόλων των τροχών, καθώς και τα λογότυπα Active στα εμπρός φτερά, δημιουργείται μια εμφάνιση που ξεχωρίζει όπου κι αν βρίσκεστε.

Ford Tourneo Connect Active parked on a mountain road
Ford Tourneo Connect Active central view of dashboard and windscreen

Ευελικτο Στο Εσωτερικο

Το Ford Tourneo Connect Active διαθέτει πολυτελή ποιοτικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη αίσθηση σε ολόκληρο το εσωτερικό του οχήματος. Οι μοναδικές ραφές μπλε απόχρωσης "Nordic Blue" στα καθίσματα, στο λεβιέ ταχυτήτων, στο τιμόνι και στα ταπέτα δαπέδου δίνουν στην καμπίνα μια νέα δυναμική εμφάνιση και ένα ξεχωριστό στυλ. Τα χαρακτηριστικά μαρσπιέ της έκδοσης Active στις πόρτες βοηθούν να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση. Χάρη στο καινοτόμο σύστημα καθισμάτων, μπορείτε να ρυθμίζετε με τέτοιον τρόπο τα καθίσματα στο εσωτερικό του οχήματος MPV ώστε να μεταφέρετε επιβάτες, αποσκευές, ογκώδη αντικείμενα ή αντικείμενα μεγάλου μήκους, ή ακόμη και έναν συνδυασμό όλων των παραπάνω, ανάλογα με την περίσταση.

Φτιαγμένο ακόμα και για τις πιο δύσκολες εργασίες

Το Ford Tourneo Connect Active είναι διαθέσιμο με ένα προηγμένο σύστημα που έχει κατασκευαστεί για να σας βοηθά να αντιμετωπίζετε εύκολα ακόμα και το πιο δύσκολο έδαφος. Το προαιρετικά μηχανικό σύστημα διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης (mLSD) μειώνει την ανεπιθύμητη περιστροφή του τροχού, ειδικά σε γλιστερές ή ανώμαλες επιφάνειες, κατευθύνοντας την ισχύ στον τροχό με τη μεγαλύτερη πρόσφυση στο έδαφος. Αυτό βοηθά να διατηρήσετε την πορεία του οχήματός σας και το φορτίο σας προς τα εμπρός, όταν αυτό απαιτηθεί από τις συνθήκες του οδοστρώματος.

Ford Transit Connect Active engine diagram

Αξιόπιστη επιλογή

Ο προηγμένος πετρελαιοκινητήρας Ford EcoBlue εντυπωσιάζει με την ισχύ των 100PS και 120 PS και της ομαλής απόδοσης ροπής.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Χαρακτηριστικά και τεχνικές προδιαγραφές

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές προδιαγραφές αυτού του μοντέλου, εναλλακτικά δείτε το φυλλάδιο.

Ford Tourneo Connect
Top