Mustang logo 60th anniversary

Γιορτάζουμε τα 60 χρόνια της Ford Mustang®

Για πάντα ξεχωριστά εμβληματική

17 Απριλίου, 2024

O ΘΡΥΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 60

Απροσδόκητη. Ξεχωριστή. Το κλασικό αυτοκίνητο του μέλλοντος. Μερικές από τις λέξεις που περιέγραφαν την σπορ Ford Mustang® όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1964. Δεν είχαν άδικο.

60 χρόνια και περισσότερα από 10 εκατομμύρια αυτοκίνητα αργότερα, η Ford Mustang® αποτελεί ένα πολιτιστικό σύμβολο. Έκτοτε, έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 5.000 ταινίες.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 60 χρόνια Ford Mustang.

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

IΣτα 60α γένεθλια, λανσάρουμε ακόμη περισσότερες εκδόσεις της Ford Mustang® μας στους δρόμους. Από την κορυφαία V8 των 5,8 λίτρων μέχρ την αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E® Rally, υπάρχει μία Ford Mustang® για κάθε διαδρομή.

Silver mustang driving next to a mountain
Mustang driving on a well-paved road

MUSTANG® GT CALIFORNIA SPECIAL

Μεταδώστε το πνεύμα του αυτοκινητόδρομου Pacific Coast με τη Ford Mustang® GT California Special. Τολμηρή, απόλυτα εμβληματική. Με τα μοναδικά σήματα California Special, ζάντες αλουμινίου 19″ με τυπωμένο λογότυπο και πολλά ακόμη.

MUSTANG® GT NITE PONY

Ετοιμαστείτε να καλπάσετε με τη νέα Ford Mustang® GT Nite Pony. Ζάντες αλουμινίου, οροφή και καλύμματα για καθρέφτες βαμμένα σε μαύρο έβενο. Επιπλέον, μαύρο φινίρισμα στο μπροστινό και το πίσω μέρος με το χαρακτηριστικό λογότυπο Pony και πλαίσια προβολέων.

Mustang Rally on a dirt road

MUSTANG MACH-E® RALLY

TΠηγαίνουμε τη Ford Mustang® εκεί όπου δεν έχει πάει ποτέ, στο χαλίκι. Σας παρουσιάζουμε τη νέα Ford Mustang Mach-E® Rally. Τη Mach-E με την πιο γρήγορη επιτάχυνση. Με πλήρως ηλεκτρική αυτονομία οδήγησης έως 510 χλμ1. Δημιουργήθηκε για να ζει στην άσφαλτο και να παίζει στο χώμα. Διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό  αυτοκινήτων στην Ευρώπη, από τις 30 Απριλίου 2024. 

Μη χάσετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε το δικό σας κομμάτι στην ιστορία της Mustang®.

 

Εξερευνήστε τη Ford Mustang Mach-E Rally

MUSTANG® GTD

Η Mustang® GTD, το supercar με ψυχή Mustang, έρχεται στην Ευρώπη. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα αντοχής 24 Ώρες του Le Mans στις 15 – 16 Ιουνίου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τη Mustang GTD ολοζώντανα, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Mustang® GT3. Οι ευρωπαϊκές αιτήσεις για τη Mustang® GTD αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι – περισσότερες λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν στο κοινό μας που έχει επιλέξει να ενημερώνεται για τα νέα της Ford Mustang μόλις είναι διαθέσιμες.

 

Εξερευνήστε τη Ford Mustang GTD

Two people sitting in a Mustang using Ford BlueCruise

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ GLOBAL GALLOP

Ακολουθήστε τον εορτασμό αυτού του παγκόσμιου bestseller με το Mustang® Global Gallop.. Θα γιορτάσουμε έξι δεκαετίες εμβληματικής ιστορίας Mustang®, εστιάζοντας παράλληλα στο μέλλον αυτού του συμβόλου, φέρνοντας στο προσκήνιο την επόμενη γενιά πελατών Mustang®.

Μείνετε συντονισμένοι