ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA

Όπως και να μετατρέψετε το Ford Transit Chassis Cab σας, η καμπίνα θα είναι εξοπλισμένη με έξυπνα τεχνολογικά συστήματα που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη και αποδοτική. Το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή FordPass Pro στο κινητό σας τηλέφωνο smartphone. Έτσι διατίθεται μια σειρά λειτουργιών συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων ειδοποιήσεων υγείας οχήματος, για να παραμένετε πάντα ενήμεροι για τη συντήρησή του. Το σύστημα ευστάθειας από πλευρικούς ανέμους μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε στην πορεία σας όταν οδηγείτε σε συνθήκες έντονου αέρα. Ο έλεγχος κατανομής ροπής συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της ευστάθειας και του ελέγχου κατά την οδήγησή σας σε δρόμους με στροφές. Και με μια σειρά από προηγμένους πετρελαιοκινητήρες Ford EcoBlue, θα έχετε πάντα την ισχύ που χρειάζεστε.

Ford Transit Chassis Cab standing in front of modern house frontal view

ΧΡΗΣΤΙΚOΤΗΤΑ

 

MIA ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

Ο ανθεκτικός, επίπεδος σκελετός του Transit Chassis Cab αποτελεί την ιδανική βάση για τοποθέτηση ενός μεγάλου εύρους μετατροπών αμαξώματος. Η ανάρτηση του οχήματος δημιουργεί υψηλότερο κέντρο βάρους για να αντιμετωπίσει το μεγάλο αμάξωμα. Και το βιδωτό κλείσιμο επιτρέπει την προσαρμογή του μήκους του πλαισίου χωρίς συγκόλληση.

Ford Transit Chassis Cab body type
Ford Transit Chassis Cab features options

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣΙ

Το Ford Transit Chassis παρέχει σταθερή βάση για μια σειρά μετατροπών, που είναι διαθέσιμες σε πολλές παραλλαγές μικτής μάζας οχήματος (GVM), από 3.100 μέχρι 5.000 κιλά. Οι διαστάσεις μεταξονίου και προβόλου είναι κατάλληλες για τυποποιημένα ή μη τυποποιημένα μεγέθη αμαξώματος. Υπάρχει ένα μεταξόνιο που σίγουρα θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Από το L2 (μεσαίο μεταξόνιο) έως το L5 (πολύ μακρύ μεταξόνιο) και μια επιλογή για διπλούς ή μονούς πίσω τροχούς.Tooltip

ΜΑΚΡΥ ΑΜΑΞΩΜΑ 5 ΤΟΝΝΩΝ

Η νέα παραλλαγή μικτού βάρους 5T προσφέρει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου στο Transit Chassis Cab, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε αποτελεσματικά ωφέλιμο φορτίο έως 2.960 kg.

Αυτή η δυνατότητα αποτελεί ιδανικό όχημα για μεγάλες μετατροπές. Με μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων μεταξονίων, το Ford Transit Chassis Cab προσφέρει την απόλυτη ευελιξία για οτιδήποτε χρειαστείτε για την επιχείρηση σας.

Πιο ικανό από ποτέ. Το νέο, εξαιρετικά ισχυρό Transit είναι έτοιμο για κάθε είδους εργασία.

Ford Transit Chassis Cab 5-tonne side view
Ford Transit Chassis Cab tow bar close up

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ

Το Ford Transit Chassis Cab προσφέρει εξαιρετική δυνατότητα ωφέλιμου φορτίου, με μικτό βάρος συρμού έως 7.000 κιλά και ρυμουλκούμενο με φρένο βάρους έως 3.5 τόνων. Επιπροσθέτως, για οχήματα με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων με πίσω κίνηση προσφέρονται 6.100 κιλά μικτού βάρους συρμού.

Ford Transit Chassis Cab at construction site

ETOIMO ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ

Το Transit Chassis Cab έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για βαριές δουλειές. Το στιβαρό και άκαμπτο πλαίσιό του αποτελεί την ιδανική βάση για την τοποθέτηση ειδικών αμαξωμάτων. Για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών χρειάζεται μια γρήγορη και απλή λύση, οι εργοστασιακά κατασκευασμένες καρότσες μας διατίθενται έτοιμες για εργασία.

Ford Transit Chassis Cab aerial view of chassis

ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Το Transit Chassis Double Cab αποτελεί εξαιρετική λύση για την ταυτόχρονη μετακίνηση συνεργείου και φορτίου. Οι πόρτες με μεγάλο άνοιγμα παρέχουν εύκολη πρόσβαση στο ευρύχωρο και καλά μελετημένο εσωτερικό. Το διθέσιο κάθισμα συνοδηγού και το στάνταρ τετραθέσιο πίσω κάθισμα χωράνε άνετα μέχρι επτά επιβαίνοντες, προσφέροντας ταυτόχρονα πολλές αποθηκευτικές λύσεις κάτω από τα καθίσματα.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ

Απόδειξη της ποιότητας κατασκευής του Transit Chassis Cab αποτελεί η 12ετής εγγύηση κατά της διάτρησης, η οποία είναι μέρος του βασικού πακέτου.

Ford Transit Chassis Cab parked in construction site
Ford Transit Chassis Cab riving on road front view

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Ford Transit Chassis Cab front view

ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ECOBLUE

Το νέο Transit Chassis Cab είναι διαθέσιμο με τη νέα υβριδική τεχνολογία EcoBlue Hybrid, η οποία συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και τη μείωση των εκπομπών ρύπων, με έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα με μπαταρία που παρέχει επιπλέον υποστήριξη στον κινητήρα diesel όταν χρειάζεται. Η κινητική ενέργεια και το αναγεννητικό φρενάρισμα επαναφορτίζουν την υβριδική μπαταρία 48 volt ενώ οδηγείτε.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ FORD ECOBLUE TDCi

Με μια σειρά από προηγμένους πετρελαιοκινητήρες Ford EcoBlue 2 λίτρων, το νέο Transit είναι πιο ισχυρό και αποδοτικό από ποτέ. Με τέσσερα διαθέσιμα συστήματα μετάδοσης κίνησης, τα οποία προσφέρουν έως 185 ίππους, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε έναν που θα ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες. Το νέο Transit Chassis Cab μπορεί επίσης να διατεθεί με κινητήρα HDT (Heavy Duty Truck) για οδηγούς που χρειάζονται λίγο περισσότερη ισχύ. Ο κινητήρας μπορεί να παράγει ακόμη μεγαλύτερη ροπή, καθιστώντας τον ιδανικό για βαρύτερες μετατροπές

Transit Van auto transmission close up

ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ 10-ΤΑΧΥΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Με ένα νέο προηγμένο αυτόματο 10-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, το νέο Transit προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση, καθώς και μοναδική εξοικονόμηση καυσίμου. Χρησιμοποιεί, επίσης, αυτορυθμιζόμενο προγραμματισμό αλλαγών σχέσεων σε πραγματικό χρόνο, το οποίο επιτρέπει στο κιβώτιο να προσαρμόζεται σε μεταβλητές συνθήκες χωρίς πρόβλημα. Έτσι, είτε οδηγείτε με σταθερή ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, είτε κάνετε ελιγμούς σε λασπώδη δρομάκια, θα έχετε πάντα τη σωστή σχέση στη σωστή στιγμή. Στα οχήματα με μπροστινή κίνηση διατίθεται αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Ford Transit Van close up of 6-sped transition

6-ΤΑΧΥΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΚΑΥΣΙΜΟ

Το νέο Transit είναι εξοπλισμένο με ένα εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, που το καθιστά πιο οικονομικό και αποδοτικό. Όταν φτάσετε σε μια αρκετά υψηλή ταχύτητα, αλλάξτε απλά την ταχύτητα του βαν σε 6η και εξοικονομήστε καύσιμο ενώ οδηγείτε. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι οι αλλαγές ταχυτήτων είναι ομαλές και γρήγορες.

Transit Chassis Cab in motion side view

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ford transit chassis cab with ecoguide graphic

ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ

Το πρωτοποριακό σύστημα Ford EcoMode αποτιμά συνεχώς τις επιπτώσεις της οδηγικής συμπεριφοράς σας στην κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα αναλύει την ταχύτητα, την αλλαγή ταχυτήτων, την πέδηση και τα επίπεδα αναμονής, όπως επίσης και τον αριθμό των σύντομων και μακρινών διαδρομών σας. Στη συνέχεια, το σύστημα EcoMode σάς παρέχει αυτές τις πληροφορίες μέσω μιας οθόνης στο ταμπλό. Στόχος είναι να σας ενθαρρύνουμε να οδηγείτε πιο αποδοτικά, να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου και να εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη διάρκεια της ζωής του οχήματος.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ AUTO START-STOP

Όταν το όχημά σας είναι ακινητοποιημένο στα φανάρια ή βρίσκεται στο ρελαντί ενώ περιμένετε στην ουρά, αυτό το τεχνολογικό σύστημα απενεργοποιεί αυτόματα τον κινητήρα. Τη στιγμή που είστε έτοιμοι να κινηθείτε, αφήστε απλά τον συμπλέκτη, επιλέξτε την πρώτη ταχύτητα ως συνήθως ή αφήστε το φρένο σε αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και το σύστημα επανεκκινεί τον κινητήρα. Το σύστημα Auto-Start-Stop είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν οδηγείτε κυρίως στην πόλη, καθώς μπορεί να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10%.

New Ford Transit Chassis Cab interior dashboard close up
New Transit Chassis Cab front wheel close up

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης στο νέο Transit Minibus έχουν σχεδιαστεί ώστε να μειώνουν την ενέργεια που απαιτείται για την κύλιση των ελαστικών. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερη ισχύς για τη μετακίνηση και ότι η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται κατά τη διάρκεια ζωής του οχήματος.

New Transit Chassis Cab front view

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτή η πρωτοποριακή επιλογή ελέγχει τον ρυθμό επιτάχυνσης ανάλογα με το αν το όχημά σας είναι μερικώς ή καθόλου φορτωμένο. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου έως 15%, ανάλογα με τον τρόπο οδήγησής σας. Η τεχνολογία αυτή μπορεί επίσης να μειώσει τις φθορές του κινητήρα, των φρένων και των ελαστικών, καθώς και άλλων μερών.

Ford Transit Chassis Cab driving through London

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡIΑ

ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Transit Chassis Cab με έξυπνη τετρακίνηση (AWD) σας χαρίζει σιγουριάDriver assist features, όπου και αν βρίσκεστε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ή σε απόκριση στις συνθήκες οδήγησης, το έξυπνο σύστημα AWD παρέχει ροπή όποτε χρειάζεται, για πιο σίγουρη κίνηση σε απαιτητικές επιφάνειες. Και με το επιπλέον βάρος των μόλις 60 κιλών, μπορείτε να έχετε επιπλέον ευελιξία χωρίς να θυσιάζετε το ωφέλιμο φορτίο. Είτε θέλετε να δώσετε προτεραιότητα στην αποδοτικότητα καυσίμου ή στη δυνατότητα ρυμούλκησης, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε συστήματα εμπρός ή πίσω κίνησης μετάδοσης σε μια σειρά επιλογών κινητήρων.

ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Το Ford Transit Chassis Cab είναι κατασκευασμένο για να σας βοηθά να αντιμετωπίζετε εύκολα το δύσκολο έδαφος. Το προαιρετικό μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης μειώνει την ανεπιθύμητη περιστροφή του τροχού, ειδικά σε απότομες ή ανώμαλες επιφάνειες, κατευθύνοντας την ισχύ στον τροχό με τη μεγαλύτερη πρόσφυση. Αυτό βοηθά να σας κρατά προς τα εμπρός και να βελτιώνει τη σταθερότητα του οχήματος όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Ford Transit Chassis Cab side view

ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΑΣ

Το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας χρησιμοποιεί μια κάμερα που ελέγχει εάν παρεκκλίνετε κατά λάθος από τη λωρίδα. Το σύστημα διατήρησης λωρίδας προσφέρει ελαφριά βοήθεια ροπής στροφής του τιμονιού για να μπείτε ξανά στη σωστή λωρίδα. Εάν ο τροχός σας αγγίξει τη γραμμή ή την άκρη του δρόμου, το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας δονεί το τιμόνι και προβάλλει μια οπτική προειδοποίηση. Το τεχνολογικό σύστημα απενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητες κάτω των 43 χλμ./ώρα ή μπορεί να απενεργοποιείται χειροκίνητα.

Ford Transit Chassis Cab showing cruise control

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ

Ρυθμίστε το ρυθμό σας με το έξυπνο αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (ACC). Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει το ισχύον όριο ταχύτητας και να διατηρήσει αυτόματα την επιλεγμένη ταχύτητά σας εντός αυτού του ορίου. Η προηγμένη τεχνολογία ραντάρ ανιχνεύει τις πιο αργές συνθήκες κίνησης μπροστά σας και μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα την ταχύτητά σας ώστε να διατηρήσετε μια προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Όταν η κυκλοφορία μειωθεί, το όχημα επιταχύνει πάλι στην προεπιλεγμένη ταχύτητά σας.

Close up on tool holder

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

FordPass App on phone

ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο έξυπνος και πιο συνδεδεμένος, το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τις επιχειρήσεις μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργούμε έναν στόλο από πλήρως συνδεδεμένα επαγγελματικά οχήματα, όλα σχεδιασμένα ώστε να κάνουν τη διαχείριση της επιχείρησής σας πιο εύκολη από ποτέ. Συνδέστε έως και πέντε συνδεδεμένα οχήματα με την εφαρμογή FordPass Pro για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά από ισχυρά χαρακτηριστικά και να χρησιμοποιήσετε το επιχειρηματικό δυναμικό των οχημάτων σας. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Επίσημο  Έμπορο Ford για να δείτε εάν το όχημά σας είναι συμβατό.

man with mobile showing FordPass Connect

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ VAN ΣΑΣ

Η εφαρμογή FordPass Pro έχει σχεδιαστεί με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας, της παραγωγικότητας και της κατάστασης των οχημάτων της επιχείρησής σας. Συνδέστε την εφαρμογή με έως και πέντε συνδεδεμένα οχήματα για να έχετε όλα τα εργαλεία διαχείρισης των οχημάτων σας σε ένα μέρος. Δείτε την τοποθεσία και την κατάσταση της υγείας των οχημάτων σας σε έναν χάρτη, λάβετε Ειδοποιήσεις Υγείας Οχήματος που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας των οχημάτων σας, ενεργοποιείστε το SecuriAlert για να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που υπάρχει μη εξουσιοδοτημένη χρήση του οχήματός σας… Έτσι, ενώ εσείς σχεδιάζετε το μέλλον σας, η εφαρμογή FordPass Pro σας καλύπτει πλήρως σε κάθε σας κίνηση.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SYNC 3

Το SYNC 3 βρίσκεται στην πιο προηγμένη έκδοσή του. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο και διαθέτει βελτιωμένες φωνητικές εντολές και ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Το νέο περιβάλλον εργασίας διαθέτει μεγαλύτερα πλήκτρα για καλύτερη χρηστικότητα, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής πλέον διαθέτει κινήσεις μεγέθυνσης και σάρωσης, όπως στα smartphone και τα tablet, ώστε η πλοήγηση να είναι ακόμα πιο εύχρηστη. Το SYNC 3 διαθέτει επίσης AppLink και CarPlay της Apple ώστε να εμφανίζει τις πληροφορίες του smartphone σας στην οθόνη αφής.

Ford Transit Van LCD SYNC 3 screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

ENA ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα προηγμένων επιλογών ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για το αυτοκίνητο, οι οποίες περιλαμβάνουν ραδιόφωνο DAB, συσκευή αναπαραγωγής CD, θύρα USB, ηχεία ανώτερης ποιότητας, σύστημα πλοήγησης και σύστημα Ford SYNC με φωνητικό έλεγχο.

Ford Chassis Cab close up on front seats and steering wheel

AΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛIΑ

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Το κάθισμα οδηγού, καθώς και το τιμόνι, είναι πλήρως ρυθμιζόμενα για να μπορείτε να βρείτε την ιδανική οδηγική σας θέση. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο υποβραχιόνιο, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται η ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη, τα θερμαινόμενα καθίσματα και το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού. Μάλιστα, παρόλο που τα καθίσματα συμμορφώνονται με τα πρότυπα ανθεκτικότητας επαγγελματικών οχημάτων, είναι ταυτόχρονα σχεδιασμένα για να είναι το ίδιο αναπαυτικά με τα καθίσματα των αυτοκινήτων.

Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Close up on coffee cup holder

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ

Κάθε καμπίνα έχει καλύτερη αίσθηση όταν είναι καθαρή και τακτοποιημένη. Έτσι, το Transit Chassis Cab προσφέρει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων τριών ανοιχτών θηκών στην κορυφή του ταμπλό, μια βάση για το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας, δύο θήκες για μπουκάλια και ένα ντουλαπάκι συνοδηγού με κάλυμμα, στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε φακέλους Α4, το tablet σας ή ένα μικρό φορητό υπολογιστή.

Το Double Chassis Cab προσφέρει ακόμα περισσότερα. Τα καθίσματα των επιβατών διαθέτουν μαξιλάρια με αναδιπλούμενη βάση και θήκες κάτω από το κάθισμα, για να μεταφέρετε εργαλεία και εξοπλισμό χωρίς να φαίνονται. Ενώ το εμπρός κεντρικό κάθισμα έχει αναδιπλούμενη πλάτη που μετατρέπεται σε μια εύχρηστη επιφάνεια εργασίας.

ΠΡΙΖΕΣ

Εκτός από τις δύο πρίζες 12V, μπορείτε να έχετε μια προαιρετική πρίζα 150 Watt/230V μεταξύ των καθισμάτων του οδηγού και των επιβατών: ιδανική για τη φόρτιση εργαλείων, φορητών υπολογιστών ή άλλου εξοπλισμού χωρίς την ανάγκη ειδικών προσαρμογέων.

Ford Transit Van interior closeup on power socket
Ford easy fuel close up

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ FORD EASY FUEL

Με αυτήν τη χρήσιμη τεχνολογία είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ακόμα καλύτερα, το Ford Easy Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα, το οποίο σημαίνει ότι γλιτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου.

Transit Van powerfold mirror close up

ΠΛΑΪΝΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ

Για προστασία από τυχαίες ζημιές, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες διπλώνουν αυτόματα όταν είστε σταθμευμένοι. Όταν είναι διπλωμένοι, προστατεύουν επίσης τα στιλάτα ενσωματωμένα φλας.

Ford Transit Chassis Cab parked on building site with two workmen in high-viz jackets

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ

Το σύστημα Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ και κάμερας για να ανιχνεύει οχήματα στο δρόμο μπροστά σας. Σε περίπτωση ανίχνευσης κινδύνου σύγκρουσης με όχημα, πεζό ή ποδήλατο, θα λάβετε μια προειδοποίηση. Εάν δεν αντιδράσετε εγκαίρως, το σύστημα μπορεί να ασκήσει έως και πλήρη ισχύ φρεναρίσματος για να βοηθήσει να περιοριστεί η σοβαρότητα ή να αποφευχθούν ορισμένες μετωπικές συγκρούσεις. Το σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης (EBA) βοηθάει το όχημά σας ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη αποδοτικότητα στην πέδηση σε έκτακτες συνθήκες. Το σύστημα ανιχνεύει το βαθμό πίεσης που ασκείτε στο φρένο και τον αυξάνει αυτόματα, εάν χρειάζεται.

pre-collision assist demonstrative graphic
Transit Chassis Cab with trailer indicating sway control

ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

Το σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας Τρέιλερ (TSC) ανιχνεύει τυχόν ταλαντώσεις ή κλυδωνισμούς και μειώνει την ταχύτητα του οχήματός σας προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα, για πιο ελεγχόμενη ρυμούλκηση. Το σύστημα επιβραδύνει το όχημα μειώνοντας τη ροπή του κινητήρα και αυξάνοντας σταδιακά την πίεση της πέδησης σε όλους τους τροχούς.

Ford Transit Chassis Cab selectable drives close up

ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΑΣ

Σε περίπτωση που υπάρχει απώλεια της πίεσης σε κάποιο ελαστικό στη διάρκεια μιας διαδρομής, το Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TPMS) σας προειδοποιεί άμεσα ότι υπάρχει τρύπα στο ελαστικό, ενεργοποιώντας ένα εικονίδιο στον πίνακα οργάνων. Επιπλέον, η εφαρμογή FordPass Pro μπορεί να παρακολουθεί έως και πέντε van και να στέλνει ειδοποιήσεις υγείας οχήματος απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο smartphone, ώστε να ξέρετε αν κάποιο όχημα έχει ελαστικά που χάνουν αέρα.

Ford Transit Van interior with person drinking coffee

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ

Το σύστημα προειδοποίησης οδηγού παρακολουθεί διαρκώς την οδηγική συμπεριφορά σας και έχει σχεδιαστεί ώστε να ανιχνεύει κάθε απόκλιση που οφείλεται σε κούραση. Εάν το σύστημα ανιχνεύσει πως έχετε κουραστεί, θα εμφανιστεί στην οθόνη ένα προειδοποιητικό εικονίδιο που θα σας προτείνει να κάνετε ένα διάλειμμα. Αν η οδηγική σας επαγρύπνηση συνεχίσει να επιδεινώνεται, το μήνυμα επαναλαμβάνεται και αυτή τη φορά ακούγεται και μια ηχητική προειδοποίηση.

Transit Chassis Cab standing in front of cargo containers

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ TRANSIT ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

Ο συναγερμός Thatcham κατηγορίας 1 είναι ένα προηγμένο σύστημα συναγερμού που οπλίζεται αυτόματα όταν κλειδώνετε το όχημά σας και εάν ο συναγερμός ενεργοποιηθεί από παραβίαση, ανέλκυση του οχήματος, ή εάν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν κίνηση στο εσωτερικό, τότε ακούγεται μια ισχυρή σειρήνα συναγερμού. Η τεχνολογία έχει επίσης σχεδιαστεί ώστε να αποτρέπει την ανεπιθύμητη ρυμούλκηση του οχήματος.

Ford Transit Chassis Cab showing alarm graphic
Man checking his phone in a shop

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Για να είστε πιο ήσυχοι, η εφαρμογή FordPass Pro προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας πέρα από το συνηθισμένο σύστημα συναγερμού του Fiesta Van. Με το SecuriAlert ενεργοποιημένο, θα λαμβάνετε ειδοποίηση αν η εφαρμογή FordPass Pro εντοπίσει κάποιον που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο όχημά σας – ακόμα και με κλεμμένο ή αντιγραμμένο κλειδί.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Μέρος της εφαρμογής FordPass Pro, το ξεκλείδωμα από απόσταση κατά ζώνες σάς επιτρέπει να ελέγχετε ξεχωριστά την καμπίνα και τις πόρτες φόρτωσης του Transit Connect, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο smartphone. Έτσι, για να είστε πιο ήσυχοι, μπορείτε να επιτρέψετε σε κάποιον άλλο να έχει πρόσβαση στην καμπίνα όταν χρειάζεται, διατηρώντας ταυτόχρονα τον χώρο φόρτωσής σας ασφαλή – ή το αντίστροφο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση ενεργού κλειδώματος και να ξεκλειδώσετε από απόσταση τις ζώνες καμπίνας και χώρου φόρτωσης ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή FordPass Pro.

Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van

Χρησιμοποιήστε τους χρήσιμους συνδέσμους παρακάτω για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες