ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ FORD EXPLORER ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ‘INDIANA JONES ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ’.

13/6/2023

Electric Explorer is driving on the road

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Explorer  ενώνει τις δυνάμεις του με την ταινία blockbuster του φετινού καλοκαιριού Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου της Disney & Lucasfilm, στο πλαίσιο της τελευταίας διαφημιστικής της καμπάνιας.

Με αναφορές στις εμβληματικές εικόνες και τη διάσημη μουσική του θρυλικού κινηματογραφικού franchise, η νέα αυτή καμπάνια παρουσιάζει το μεσαίου μεγέθους crossover της Ford να ξεκινά μια διηπειρωτική περιπέτεια, ενώ στο τέλος τη σύντομη εμφάνισή της πραγματοποιεί μία πολύ γνώριμη φιγούρα.

Η καμπάνια ξεκίνησε να προβάλλεται στις 12 Ιουνίου, πριν από τις ημερομηνίες κυκλοφορίας της ταινίας στις ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αίθουσες, παρουσιάζοντας τις περιπέτειες του Explorer σε τηλεοπτικές, ψηφιακές, ραδιοφωνικές και υπαίθριες διαφημίσεις, καθώς και στα social media, σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης.

Μπορείτε να δείτε το διαφημιστικό σποτ εδώ:

Electric Explorer is driving on the road

Στην πέμπτη και τελευταία ταινία της σειράς Indiana Jones πρωταγωνιστεί ο Harrison Ford στο ρόλο του Indiana Jones, ενώ συμμετέχουν επίσης η Phoebe Waller-Bridge, ο Mads Mikkelsen και ο Antonio Banderas σε μία πολυταξιδεμένη κινηματογραφική περιπέτεια.

Στόχος της συνεργασίας ήταν να αξιοποιηθεί η ιστορία και η κληρονομιά του κινηματογραφικού franchise, με πρωταγωνιστή τον απόλυτο εξερευνητή Indiana Jones, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό το Ford Explorer.

Βασισμένο σε γενιές μοντέλων με παγκόσμια κληρονομιά, το Explorer έχει επαναφευρεθεί για την Ευρώπη ως ένα πλήρως ηλεκτρικό crossover όχημα μεσαίου μεγέθους. Συνδυάζοντας τη γερμανική μηχανολογία με το εντυπωσιακό αμερικανικό στυλ για τη δημιουργία του απόλυτου οχήματος περιπέτειας, το Explorer προσφέρει μία εξαιρετική ψηφιακή εμπειρία και αμιγώς ηλεκτρική ισχύ, καθώς και τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης από το 10 στο 80% σε μόλις 25 λεπτά. 2

Ανάμεσα στα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι η ρυθμιζόμενη κεντρική οθόνη αφής 15” SYNC Move, η οποία μπορεί να ανυψώνεται και να χαμηλώνει σε μια γωνία 30 μοιρών αποκαλύπτοντας ή κρύβοντας τον αποθηκευτικό χώρο My Private Locker που είναι ιδανικός για τη φύλαξη των χαρτών θησαυρού μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το MegaConsole των 17 λίτρων είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα laptop 15” ή τα λάφυρα μιας περιπέτειας.

Θέλοντας να επιδείξει τις ικανότητές του, η influencer των ταξιδιών περιπέτειας Lexie Alford - γνωστή σε εκατομμύρια διαδικτυακούς χρήστες ως Lexie Limitless - θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο με ένα αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer αργότερα φέτος.

Οι κρατήσεις για το νέο Explorer γίνονται τώρα δεκτές, με τις πρώτες ημερομηνίες παράδοσης να πραγματοποιούνται το 2024.

 

ΣΧΌΛΙΑ

«Ο Indiana Jones είναι ο πιο εμβληματικός Αμερικανός εξερευνητής στον κινηματογράφο, οπότε η ευκαιρία να συνεργαστούμε στην τελευταία του περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη χρησιμοποιώντας τον δικό μας εμβληματικό Explorer ήταν ιδανική. Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του εδώ στην Ευρώπη, και σχεδιασμένο για την Ευρώπη, το νέο Explorer δεν θα είναι μόνο ηλεκτρικό, αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι μια εξίσου συναρπαστική εμπειρία για τους πελάτες, όπως και η τελευταία ταινία για τους φίλους του κινηματογράφου.»

 

Martin Sander, general manager, Ford Model e, Europe

 

«Ο Indiana Jones είναι ένας χαρακτήρας επαναστατικός, ανήσυχος και ασυμβίβαστος, δηλαδή ακριβώς το πνεύμα που ενσαρκώνει το νέο μας αμιγώς ηλεκτρικό crossover. Θέλετε να νιώσετε σαν εξερευνητής; Αποκτήστε το EV με την επιγραφή Explorer στο εμπρός μέρος.»

 

Pete Zillig, director of Marketing, Ford Europe

 

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη συνάντηση του αμιγώς ηλεκτρικού μας Explorer και του απόλυτου εξερευνητή, Indiana Jones. Αυτή η συνεργασία μεταξύ της Ford και του Indiana Jones αναδεικνύει τα καλύτερα στοιχεία της αμερικανικής κληρονομιάς μας και του περιπετειώδους πνεύματος της μάρκας.»

 

Jen Meyer, head of Media and Partnerships, Ford Europe

 

«Αυτή η συνεργασία με τη Ford δένει άριστα σε πολλά επίπεδα και δείχνει πώς το παγκοσμίου κλάσης αφήγημά μας μπορεί να λειτουργήσει για εμβληματικές μάρκες εδώ στην περιοχή ΕΜΕΑ. Και τα δύο brands αντιπροσωπεύουν το πνεύμα της περιπέτειας και συνδέοντας τους δύο εμβληματικούς εξερευνητές - το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ford και τον ίδιο τον Indiana Jones - δημιουργήσαμε μια καμπάνια που θα κεντρίσει πραγματικά το ενδιαφέρον των καταναλωτών σε όλη την περιοχή.»