Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT VAN > Χαρακτηριστικά > Χρηστικότητα

Απολαύστε ακόμα περισσότερο το όχημά σας

Το νέο Ford Transit διαθέτει έξυπνα χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα να σας βοηθούν να εργάζεστε πιο έξυπνα και πιο αποτελεσματικά. Διαθέτει 15,1 κυβικά μέτρα χώρου φόρτωσης για όλο το φορτίο σας. Ενώ, με την ηλεκτρικά συρόμενη πλαϊνή πόρτα φόρτωσης και τις πίσω πόρτες που ανοίγουν και ασφαλίζουν στις 270 μοίρες, η πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης ποτέ δεν ήταν ευκολότερος. 

Επιπλέον Δύναμη

Η νέα παραλλαγή μικτού βάρους 5 Τόννων προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου στο Transit Van, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε αποτελεσματικά ωφέλιμο φορτίο μέχρι 2.457 kg1.

Προσφέρεται έτσι η δυνατότητα για μεγάλες μετατροπές. Το μεγαλύτερο μεταξόνιο διασφαλίζει ότι έχετε το χώρο, καθώς και τη δύναμη, να μεταφέρετε κάθε είδους φορτίου παρέχοντας την απόλυτη ευελιξία για ότι χρειάζεστε.

Πιο ικανό από ποτέ. Υπάρχει σίγουρα ένας τύπος μεταξονίου που ταιριάζει στις ανάγκες σας

New Transit Van parked on concrete
New Transit Van parked on concrete

Εξαιρετικός χώρος φόρτωσης με άνετη πρόσβαση

Το νέο Ford Transit διαθέτει εντυπωσιακό χώρο φόρτωσης και στις τρεις διαστάσεις: μήκος φόρτωσης, πλάτος (ανάμεσα στους θόλους1 των τροχών) και ωφέλιμο ύψος οροφής. Με χώρο φόρτωσης 15,1 κυβικά μέτρα, μπορείτε να τοποθετήσετε φορτίο με μήκος πάνω από 3 μέτρα. Και με μεταφορική ικανότητα 2,7 τόννων, δεν θα σας λείψει ποτέ ο χώρος, ούτε η ικανότητα για να μεταφέρετε σχεδόν τα πάντα.  Φαρδιές πλαϊνές πόρτες φόρτωσης με ιδανικό ύψος ανοίγματος και σκαλοπάτι πρόσβασης από πίσω εξασφαλίζουν άνετη πρόσβαση στο φορτίο σας.

Βελτιωμένη ορατότητα 

Στο πίσω μέρος της οροφής είναι τοποθετημένο ένα ισχυρό φως LED που φωτίζει προς τα κάτω. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε ακόμα και τη νύχτα. Το έξυπνο σύστημα που διαθέτει, σβήνει αμέσως το φως αν πέσει χαμηλά η μπαταρία, για να μπορεί να πάρει πάλι εμπρός ο κινητήρας.

New Transit Van interior close up showing downlighter
Ford Transit Van side view

Τηλεχειριζόμενη πλαϊνή πόρτα φόρτωσης για να ανοίγει και να κλείνει άνετα

Αυτό το ευφυέστατο σύστημα κάνει τη φόρτωση του νέου Ford Transit ακόμα πιο εύκολη. Απλά τραβάτε τη λαβή της πόρτας ή πατάτε ένα κουμπί στο τηλεχειριστήριο και η πόρτα ανοίγει ή κλείνει αυτόματα. Μπορείτε, επίσης, να ανοίξετε ή να κλείσετε την πλαϊνή πόρτα φόρτωσης πατώντας ένα κουμπί στο ταμπλό. 

Ελκτική δυνατότητα οχήματος

Εάν η εργασία σας απαιτεί κοτσαδόρο ρυμούλκησης, μπορείτε να το ορίσετε ως εργοστασιακή επιλογή. Ακόμα κι αν χρειαστείτε κοτσαδόρο ρυμούλκησης μετά την αγορά του οχήματός σας, είναι εύκολο να τον παραγγείλετε ως αξεσουάρ και να τον τοποθετήσετε στον Επίσημο Έμπορο Ford.

Επιπροσθέτως, με το νέο Transit 5 τόννων, αν χρειαστεί να ρυμουλκήσετε ένα ρυμουλκούμενο, το όχημά σας μπορεί να σύρει μέγιστο μικτό βάρος συρμού 7 τόννων (με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων), ή 6,1 τόννων (με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) καθιστώντας το όχημα ως το πιο ικανό από ποτέ.

PLACEHOLDER
New Transit Van interior LED lights close up

Καλύτερος φωτισμός του χώρου φόρτωσης για ευκολότερη φόρτωση

Ο χώρος φόρτωσης διαθέτει πλαφονιέρες φωτισμού ως βασικο εξοπλισμό. Μπορείτε, επίσης, να παραγγείλετε φωτισμό LED ως προαιρετική επιλογή.

Οι πόρτες του χώρου φόρτωσης ασφαλίζουν ανοικτές στις 270 μοίρες

Για φόρτωση και εκφόρτωση του οχήματος πιο εύκολη παρά ποτέ, οι πίσω πόρτες ασφαλίζουν ανοικτές στις 270 μοίρες. Ανακλαστικά σήματα υψηλής ορατότητας εσωτερικά στα άκρα των πίσω θυρών προειδοποιούν τους άλλους χρήστες του δρόμου για την παρουσία του οχήματος. Ακόμα και να κλείσετε τις πόρτες είναι τώρα ευκολότερο χάρη στους βελτιωμένους αεραγωγούς εξαερισμού που ανακουφίζουν την πίεση του αέρα που αναπτύσσεται στον χώρο φόρτωσης.

New Transit Van interior view with rear doors open
New Transit Van interior tie down points close up

Πιο πρακτικό και πιο ασφαλές σύστημα πρόσδεσης

Τα σημεία πρόσδεσης τοποθετούνται συνήθως στο δάπεδο. Έτσι, όμως, είναι δύσκολα στην πρόσβαση όταν προσπαθείτε να σφαλίσετε το φορτίο σας. Για τον λόγο αυτό, το Ford Transit διαθέτει σημεία πρόσδεσης τοποθετημένα στα πλευρικά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης, μόλις πάνω από το δάπεδο. Έτσι, το δάπεδο παραμένει ελεύθερο από εμπόδια, κάνοντας την πρόσβαση ευκολότερη, χωρίς σημεία που συγκεντρώνουν βρωμιά, ώστε το δάπεδο να καθαρίζεται ευκολότερα, επιτρέποντας παράλληλα την τοποθέτηση ειδικής επένδυσης για εύκολο καθαρισμό. Πρόσθετα σημεία πρόσδεσης υπάρχουν στο ύψος της μέσης και στο ύψος των ώμων, ενσωματωμένα στην κατασκευή του οχήματος, με εντυπωσιακή αντοχή φορτίου 30 kg το καθένα.

Υποδοχές, εισόδους και θύρες: όλα κοντά στο χέρι

Το Nέο Transit έρχεται με μια σειρά από πρίζες για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές σας είναι φορτισμένες και έτοιμες όπου κι αν βρίσκεστε. Υπάρχουν πολλές πρίζες ισχύος 12V και βολικά τοποθετημένες θύρες USB. Και μπορείτε ακόμα να έχετε μια υποδοχή 240V, που τροφοδοτεί ενέργεια 150 Watt.

Ford Transit Van interior closeup on power socket
New Transit Van interior showing high-grip step

Ανεβαίνετε στο βαν εύκολα

Στον πίσω προφυλακτήρα είναι ενσωματωμένο ένα φαρδύ σκαλοπάτι με επιφάνεια υψηλής πρόσφυσης που σας διευκολύνει να ανεβείτε στον χώρο φόρτωσης όταν φορτώνετε με τα χέρια.

Χρήσιμοι αποθηκευτικοί χώροι παντού

Το νέο Ford Transit διαθέτει χρήσιμους αποθηκευτικούς χώρους παντού. Για παράδειγμα, διαθέτει έναν αποθηκευτικό χώρο με εύκολη πρόσβαση στο ταμπλό. Το συγκαλυμμένο ντουλάπι του ταμπλό είναι αρκετά μεγάλο για να δέχεται φακέλους Α4, ενώ υπάρχει και αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα για πολύτιμα αντικείμενα. Ακόμα και οι πόρτες της καμπίνας έχουν ξανασχεδιαστεί με μεγαλύτερες θήκες που δέχονται πινακίδα Α4 και μπουκάλι των 2 λίτρων.

Ford Transit Van interior with hand putting wallet into stowage area
New Transit Van standing in loading area

Σιγουριά με εγγύηση έναντι διάτρησης του αμαξώματος

Το νέο Ford Transit καλύπτεται από εγγύηση 12 ετών έναντι διάτρησης του αμαξώματος που παρέχει ιδιαίτερη σιγουριά.

Top