Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CHASSIS CAB > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Άνεση και ευκολία

Το Transit Chassis Cab δεν είναι απλώς ένα τραχύ όχημα εργασίας. Ξέρουμε ότι πρέπει να είναι και το κινητό σας γραφείο. Έτσι, ενώ έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη χρηστικότητα, το Transit Chassis Cab έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο και να ενσωματώνει πρόσθετα χαρακτηριστικά και τεχνολογικά συστήματα εσωτερικού, τα οποία είναι όλα ειδικά σχεδιασμένα για να σας βοηθούν. Όταν δείτε πώς λειτουργούν, θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε μέχρι τώρα χωρίς αυτά.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up

Η επιχειρηματική εφαρμογή για συνδεδεμένα οχήματα

Σχεδιασμένο για επαγγελματικά οχήματα με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect, η εφαρμογή FordPass Pro σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το μόντεμ σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών. Φροντίζουμε να εξοπλίζουμε όλο και περισσότερα τα νέα μας επαγγελματικά οχήματα με πλήρη συνδεσιμότητα. Επικοινωνήστε με έναν Επίσημο Έμπορο Ford για να δείτε εάν το όχημά σας είναι συμβατό.

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το SYNC 3 βρίσκεται στην πιο προηγμένη έκδοσή του. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο και διαθέτει βελτιωμένες φωνητικές εντολές και ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Το νέο περιβάλλον εργασίας διαθέτει μεγαλύτερα πλήκτρα για καλύτερη χρηστικότητα, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής πλέον διαθέτει κινήσεις μεγέθυνσης και σάρωσης, όπως στα smartphone και τα tablet, ώστε η πλοήγηση να είναι ακόμα πιο εύχρηστη. Το SYNC 3 διαθέτει επίσης AppLink και CarPlay της Apple ώστε να εμφανίζει τις πληροφορίες του smartphone σας στην οθόνη αφής.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

Ένα σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης

Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα προηγμένων επιλογών ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για το αυτοκίνητο, οι οποίες περιλαμβάνουν ραδιόφωνο DAB, συσκευή αναπαραγωγής CD, θύρα USB, ηχεία ανώτερης ποιότητας, σύστημα πλοήγησης και σύστημα Ford SYNC με φωνητικό έλεγχο.

Στη θέση του οδηγού

Το κάθισμα οδηγού, καθώς και το τιμόνι, είναι πλήρως ρυθμιζόμενα για να μπορείτε να βρείτε την ιδανική οδηγική σας θέση. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο υποβραχιόνιο, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται η ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη, τα θερμαινόμενα καθίσματα και το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού. Μάλιστα, παρόλο που τα καθίσματα συμμορφώνονται με τα πρότυπα ανθεκτικότητας επαγγελματικών οχημάτων, είναι ταυτόχρονα σχεδιασμένα για να είναι το ίδιο αναπαυτικά με τα καθίσματα των αυτοκινήτων.

New Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Ford Transit Chassis Cab quickclear graphic

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να ξεκινάτε χωρίς καθυστέρηση τα παγωμένα πρωινά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτατα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες.

Πλαϊνοί καθρέπτες που αυτοπροστατεύονται

Για προστασία από τυχαίες ζημιές, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες διπλώνουν αυτόματα όταν είστε σταθμευμένοι. Όταν είναι διπλωμένοι, προστατεύουν επίσης τα στιλάτα ενσωματωμένα φλας.

Ford Transit Minibus detail of power fold mirrors
Ford Transit Minibus close crop on wipers

Υαλοκαθαριστήρες που προσαρμόζονται αυτόματα στη βροχή

Οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής ενεργοποιούνται μόλις ανιχνεύσουν σταγονίδια στο παρμπρίζ και στη συνέχεια ρυθμίζουν την ταχύτητά τους ώστε να αντιμετωπίσουν ό,τι σας επιφυλάσσει ο καιρός. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αρκετών επιπέδων ευαισθησίας, τα οποία καθορίζουν πόσα σταγονίδια μπορούν να συγκεντρώνονται στο παρμπρίζ πριν τα καθαρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες.

Top