Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CHASSIS CAB > Χαρακτηριστικά > Επιδόσεις και αποδοτικότητα

Επιδόσεις & Αποδοτικότητα

Οι ολοκαίνουργιοι κινητήρες Ford EcoBlue TDCi 2 λίτρων προσφέρουν αυξημένη ισχύ και, ταυτόχρονα, βελτιωμένη οικονομία καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, συμμορφώνονται ήδη με τα αυστηρά πρότυπα Euro Stage 6 για τις εκπομπές ρύπων. Σε συνδυασμό με τεχνολογικά συστήματα, όπως το σύστημα επαναφόρτισης (Smart Regenerative Charging), τον έλεγχο επιτάχυνσης και το σύστημα Auto-Start-Stop, το Transit Chassis Cab έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τηω κατανάλωση καυσίμου και να μειώνει το κόστος ιδιοκτησίας, καθώς και να προσφέρει μέγιστη απόδοση της πολύτιμης επένδυσής σας.

 

Κινητήρες Ford EcoBlue TDCi

Οι νέοι κινητήρες Ford EcoBlue 2.0L TDCi του Transit Chassis συνδυάζουν εξαιρετικές επιδόσεις και ισχύ με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Για να μειωθεί περαιτέρω το κόστος χρήσης, τα διαστήματα συντήρησης είναι τώρα έως 36.000 μίλια ή 2 χρόνια, όποιο από τα δύο έρθει πρώτο. Καθώς είναι διαθέσιμο σε τρεις ιπποδυνάμεις 105 PS / 360 Nm, 130 PS / 385 Nm και 170 PS / 405 Nm, σίγουρα υπάρχει μια επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Greater performance. Fewer emissions.

Υψηλότερες επιδόσεις με χαμηλότερες εκπομπές

Οι νέοι 2 – λιτροι κινητήρες diesel Ford EcoBlue TDCI ικανοποιούν το αυστηρότερο πρότυπο Euro6, το οποίο προβλέπει μείωση κατά 55%  των εκπομπών οξειδίου του αζώτου (NOx) σε σχέση Euro5.  

Ένα πρόσθετο που απαμακρύνει τη ρύπανση

Το σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR) χρησιμοποιεί το AdBlue®, ένα διάλυμα ουρίας σε απιονισμένο νερό, το οποίο μετατρέπει τις εκπομπές NOx στον καταλύτη σε άζωτο και νερό. Στη συνέχεια, ένα φίλτρο σωματιδίων μειώνει πάνω από το 90% της εκπομπής στερεών σωματιδίων από τον καταλύτη του οχήματος. Προκειμένου να λειτουργεί σωστά, η δεξαμενή AdBlue® στον πετρελαιοκινητήρα σας Ford EcoBlue πρέπει να είναι γεμισμένη με υγρό AdBlue®. Οι προειδοποιητικές ενδείξεις του συστήματος ενεργοποιούνται όταν το επίπεδο του υγρού φτάνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. 

An additive that removes pollution
Ford Transit Chassis Cab front view

Χρησιμοποιήστε λιγότερο καύσιμο με το σύστημα Auto Start-Stop

Όταν το αυτοκίνητό σας είναι σταματημένο στο φανάρι ή βρίσκεται στο ρελαντί ενώ περιμένετε στην ουρά, αυτή η τεχνολογία σβήνει αυτόματα τον κινητήρα (ενώ συνεχίζει να παρέχει ισχύ στα βασικά συστήματα όπως οι προβολείς, ο κλιματισμός, το ραδιόφωνο και το σύστημα Ford SYNC). Τη στιγμή που είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε από τη στάση, αφήστε απλά τον συμπλέκτη, επιλέξτε την πρώτη ταχύτητα ως συνήθως ή πατήστε το γκάζι σε αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και τότε το σύστημα επανεκκινεί τον κινητήρα. Το σύστημα Auto-Start-Stop είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν οδηγείτε κυρίως στην πόλη, καθώς μπορεί να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10% (αστικός κύκλος).

Πιο αποδοτική επαναφόρτιση της μπαταρίας σας

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (Smart Regenerative Charging) φορτίζει την μπαταρία μόνο όποτε χρειάζεται και, όταν αυτό είναι δυνατό. Αποφεύγει να το κάνει όταν πατάτε το συμπλέκτη. Αυτό συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου και τη μείωση εκπομπών ρύπων.

Ford transit Battery charging
Feather on accelerator render

Το σύστημα ελέγχου επιτάχυνσης σάς βοηθά να οδηγείτε πιο οικονομικά

Αυτή η πρωτοποριακή επιλογή ελέγχει τον ρυθμό επιτάχυνσης ανάλογα με το αν το όχημά σας είναι μερικώς ή καθόλου φορτωμένο. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου έως 15%, ανάλογα με τον τρόπο οδήγησής σας. Η τεχνολογία αυτή μπορεί επίσης να μειώσει τις φθορές του κινητήρα, των φρένων και των ελαστικών, καθώς και άλλων μερών του αυτοκινήτου.

Αλλαγές ταχυτήτων για μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου

Το σύστημα ένδειξης αλλαγής σχέσης στον πίνακα οργάνων σας ειδοποιεί πότε να αλλάξετε ταχύτητα για μέγιστη αποδοτικότητα καυσίμου. Είναι μια απλή και ταυτόχρονα αποτελεσματική καινοτομία που κάνει κάθε σας μετακίνηση πιο οικονομική.

Shift Indicator for fuel-efficient gear changes
Top