Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CHASSIS CAB > Χαρακτηριστικά > Χρηστικότητα

Χρηστικότητα

Το Ford Transit Chassis Cab φημίζεται για την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία του και αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για ένα ευρύ πλήθος ειδικών εφαρμογών και εξατομικευμένων μετατροπών. Επίσης, χάρη στο χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, η επένδυσή σας σύντομα θα αποδειχθεί μια έξυπνη επιχειρηματική απόφαση.

Μακρύ αμάξωμα 5 τόννων

Η νέα παραλλαγή μικτού βάρους 5T προσφέρει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου στο Transit Chassis Cab, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε αποτελεσματικά ωφέλιμο φορτίο έως 2.960 kg.

Αυτή η δυνατότητα αποτελεί ιδανικό όχημα για μεγάλες μετατροπές. Με μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων μεταξονίων, το Ford Transit Chassis Cab προσφέρει την απόλυτη ευελιξία για οτιδήποτε χρειαστείτε για την επιχείρηση σας.

Πιο ικανό από ποτέ. Το νέο, εξαιρετικά ισχυρό Transit είναι έτοιμο για κάθε είδους εργασία.

Ford Transit Chassis Cab 5-tonne side view
Ford Transit Chassis Cab body type

Μια σταθερή βάση για μετατροπές

Ο ανθεκτικός, επίπεδος σκελετός του Transit Chassis Cab αποτελεί την ιδανική βάση για τοποθέτηση ενός μεγάλου εύρους μετατροπών αμαξώματος. Η ανάρτηση του οχήματος δημιουργεί υψηλότερο κέντρο βάρους για να αντιμετωπίσει το μεγάλο αμάξωμα. Και το βιδωτό κλείσιμο επιτρέπει την προσαρμογή του μήκους του πλαισίου χωρίς συγκόλληση.

Μεγάλη διαθεσιμότητα μεταξονίων

Το Ford Transit Chassis διατίθεται σε πολλές παραλλαγές οχημάτων μικτού βάρους έως 5.000 kg. Οι διαστάσεις του μεταξόνιου είναι κατάλληλες για βιομηχανικά πρότυπα ή μη τυπικά μεγέθη αμαξώματος.

Υπάρχει σίγουρα ένας τύπος μεταξονίου που ταιριάζει στις ανάγκες σας.Tooltip

Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab power socket close up

Πρίζες

Εκτός από τις δύο πρίζες 12V, μπορείτε να έχετε μια προαιρετική πρίζα 150 Watt/230V μεταξύ των καθισμάτων του οδηγού και των επιβατών: ιδανική για τη φόρτιση εργαλείων, φορητών υπολογιστών ή άλλου εξοπλισμού χωρίς την ανάγκη ειδικών προσαρμογέων.

Μεγάλη εγγύηση κατά της διάτρησης για πρόσθετη σιγουριά

Απόδειξη της ποιότητας κατασκευής του Transit Chassis Cab αποτελεί η 12ετής εγγύηση κατά της διάτρησης, η οποία είναι μέρος του βασικού πακέτου.

Ford Transit Chassis Cab parked in construction site
A mechanic checking the chassis cab wheel

Μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των σέρβις για να περνάτε λιγότερο χρόνο εκτός δρόμου

Οι προηγμένοι ολοκαίνουργιοι κινητήρες Ford EcoBlue TDCi 2 λίτρων είναι ανθεκτικοί και αξιόπιστοι, προσφέροντας μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των σέρβις, στα 36.000 μίλια ( 60.000 xιλιόμετρα) ή στα δύο χρόνια, όποιο προκύψει πρώτο. Ταυτόχρονα, τα εξαρτήματα που συνήθως είναι ευπαθή στη συνηθισμένη φθορά, έχουν επίσης σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν για περισσότερο χρόνο χωρίς να χρειάζονται συντήρηση. Όλα βοηθάνε ώστε το Transit Chassis Cab να μην σας απογοητεύσει ποτέ.

Έτοιμο για δουλειά με το που θα το παραλάβετε

Το Transit Chassis Cab έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για βαριές δουλειές. Το στιβαρό και άκαμπτο πλαίσιό του αποτελεί την ιδανική βάση για την τοποθέτηση ειδικών αμαξωμάτων. Για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών χρειάζεται μια γρήγορη και απλή λύση, οι εργοστασιακά κατασκευασμένες καρότσες μας διατίθενται έτοιμες για εργασία.

Ford Transit Chassis Cab at construction site
Ford Transit Chassis Cab aerial view of chassis

Χώρος για το συνεργείο

Το Transit Chassis Double Cab αποτελεί εξαιρετική λύση για την ταυτόχρονη μετακίνηση συνεργείου και φορτίου. Οι πόρτες με μεγάλο άνοιγμα παρέχουν εύκολη πρόσβαση στο ευρύχωρο και καλά μελετημένο εσωτερικό. Το διθέσιο κάθισμα συνοδηγού και το στάνταρ τετραθέσιο πίσω κάθισμα χωράνε άνετα μέχρι επτά επιβαίνοντες, προσφέροντας ταυτόχρονα πολλές αποθηκευτικές λύσεις κάτω από τα καθίσματα.

Ικανότητα ρυμούλκησης

Το Transit Chassis Cab προσφέρει εξαιρετική ικανότητα ωφέλιμου φορτίου και ρυμούλκησης. Τα μοντέλα 350HD και 470, με ανάρτηση υψηλής ικανότητας και μικτό βάρος συρμού 7.000 κιλών, μπορούν να σύρουν ρυμουλκούμενο με φρένο μικτού βάρους έως 3.5 τόνους, με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ford Transit Chassis Cab tow bar close up
Top