Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CHASSIS CAB > Χαρακτηριστικά > Χρηστικότητα

Χρηστικότητα

Τα Ford Transit Chassis Cab φημίζονται για την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία τους και αποτελούν την ιδανική πλατφόρμα για ένα ευρύ πλήθος ειδικών εφαρμογών και εξατομικευμένων μετατροπών. Επίσης, χάρη στο χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, η επένδυσή σας σύντομα θα αποδειχθεί μια έξυπνη επιχειρηματική απόφαση.

 

Ford Transit Chassis Cab body type

Μέγιστη ευελιξία

Το Ford Transit Chassis Cab έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για σκληρή δουλειά. Το στιβαρό και ανθεκτικό του πλαίσιο αποτελεί μια εξαιρετική βάση για την τοποθέτηση εξειδικευμένων υπερκατασκευών. Για τη διευκόλυνση των επαγγελματιών που χρειάζονται μια γρήγορη και απλή λύση, οι εργοστασιακά κατασκευασμένες καρότσες μας διατίθενται έτοιμες για εργασία, σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έγκριση τύπου οχημάτων WVTA (Whole Vehicle Type Approval). 

Χαρακτηριστικά του πλαισίου

 • Επίπεδο ισχυρό πλαίσιο με δοκούς και τραβέρσες επιτρέπει την τοποθέτηση μιας ευρείας γκάμας υπερκατασκευών.
 • Τέσσερις εκδόσεις μικτού βάρους  οχήματος (GVM) από 3100kg έως 4100kg.
 • Η έκδοση βαρέως τύπου 350HD διατίθεται για εφαρμογές με ρυμουλκούμενο με συνολική ικανότητα φόρτωσης μεγαλύτερη από το μικτό βάρος του οχήματος (GVM) 3500gr
 • Διαστάσεις μεταξονίου και προβόλου κατάλληλες για τυπικά ή μη μεγέθη υπερκατασκευής αυτής της κατηγορίας.
 • Εξωτερικοί καθρέφτες τυπικού μεγέθους για αμάξωμα με πλάτος έως 2170mm. Διατίθενται εξωτερικοί καθρέφτες για αμαξώματα με το μέγιστο νόμιμο πλάτος 2438mm (προαιρετική επιλογή)
 • Στιβαρό πλάισιο από χάλυβα υψηλής αντοχής, με στραντζαριστές κοιλοδοκούς, προφίλ ανεστραμμένου κλειστού Π με πατούρα.
 • Ενσωματωμένα σημεία στήριξης του αμαξώματος και βιδωτοί πίσω πρόβολοι για εύκολη τοποθέτηση όταν χρειάζεται.
 • Βιδωτή τελευταία τραβέρσα που επιτρέπει αναπροσαρμογή του μήκους του πλαισίου χωρίς συγκόλληση. 
 • Ανάρτηση υψηλού κέντρου βάρους στάνταρ για μεγάλες υπερκατασκευές. 
 • Ηλεκτρικές συνδέσεις για πρόσθετο εξωτερικό φωτισμό, όταν χρειάζεται.
 • Απόληξη εξάτμισης στο πλάι.
Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab in a warehouse

Έτοιμο για δουλειά

Σε όποιο κλάδο και αν εργάζεστε, το Ford Transit Chassis Cab είναι έτοιμο και διαθέτει μια στιβαρή αλλά ευέλικτη πλατφόρμα που είναι συμβατή και κατάλληλη για μια ευρεία γκάμα υπερκατασκευών. Τα οχήματα μπορούν να εξοπλιστούν με μια επιλογή από χρήσιμα χαρακτηριστικά (τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο).

Χώρος για μεγαλύτερο πλήρωμα

Το Ford Transit Chassis Double Cab αποτελεί εξαιρετική λύση για την ταυτόχρονη μετακίνηση πληρώματος και φορτίου. Πόρτες με μεγάλο άνοιγμα παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύχωρο, καλά μελετημένο εσωτερικό. Με διθέσιο κάθισμα συνοδηγού και στάνταρ τετραθέσιο κάθισμα πίσω, προσφέρει άνετη φιλοξενία έως και για επτά επιβαίνοντες, με μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα κάτω από τα καθίσματα.

Ford Transit Chassis Cab interior
Ford Transit Chassis Cab towing render

Γάντζοι πρόσδεσης

Με τους δυνατούς γάντζους πρόσδεσης μπορείτε να δένετε και να ασφαλίζετε το φορτίο σε μορφή ελασμάτων με ευκολία.

Μεγάλα διαστήματα συντήρησης για λιγότερο χρόνο εκτός δρόμου

Ένας έξυπνος δείκτης ποιότητας λαδιού καθορίζει ποιο είναι το καλύτερο χρονικό διάστημα για ένα service. Σας γνωστοποιεί επίσης πότε είναι το επόμενο service λαδιού μέσα από μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών. Με αυτή την έξυπνη τεχνολογία δεν δεσμεύεστε με συγκεκριμένα διαστήματα συντήρησης και επιπλέον εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία του οχήματος σας, ενώ η συντήρησή του πραγματοποιείται μόνο όταν είναι απαραίτητο.

 

A mechanic checking the chassis
Ford Transit Chassis Cab at construction site

Μεγάλη εγγύηση κατά της διάτρησης για πρόσθετη σιγουριά

Απόδειξη της ποιότητας κατασκευής του οχήματος αποτελεί η 12ετής εγγύηση κατά της διάτρησης, η οποία είναι μέρος του στάνταρ πακέτου.

Εξειδικευμένη υποστήριξη από τα Ford Transit Centers

Είτε σας ανήκει ένα μόνο όχημα είτε ένας ολόκληρος στόλος, τα Ford Transit Centers μπορούν να σας βοηθήσουν. Αυτά τα εξειδικευμένα κέντρα είναι επανδρωμένα με ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς και προσωπικό πωλήσεων, ενώ διαθέτουν μια σειρά από τα τελευταία μοντέλα τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε. Διαθέτουν επίσης τον εξοπλισμό που απαιτείται για τη συντήρηση των επαγγελματικών οχημάτων Ford ενώ παράλληλα σας προσφέρουν τη γρήγορη και άνετη εξυπηρέτηση που χρειάζεστε, όταν την χρειάζεστε και όχι μόνο σε ώρες γραφείου. 

Ford Transit centres
Top