Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CUSTOM > Active

NEO FORD TRANSIT CUSTOM ACTIVE

Το Ford Transit Custom Active είναι κάτι περισσότερο από την επιχείρησή σας στο δρόμο.

Το προαιρετικό μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων) σας δίνει αυτοπεποίθηση σε κάθε απαιτητικό έδαφος συναντήσετε στέλνοντας ισχύ στους τροχούς με τη μεγαλύτερη πρόσφυση. Και μια τολμηρή νέα σχεδίαση διασφαλίζει ότι θα ξεχωρίζετε πάντα από το πλήθος.

Από την καθημερινή δουλειά στην πόλη μέχρι τα ταξίδια αναψυχής το Σαββατοκύριακο, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, το Transit Custom Active είναι σχεδιασμένο για να μετατρέψει κάθε σας ταξίδι ως διαδρομή χωρίς κόπο.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Με εντυπωσιακό, νέο εξωτερικό σχεδιασμό και προηγμένη δυνατότητα, το Transit Custom Active είναι κατασκευασμένο για να ξεφεύγει από τη ρουτίνα. Εφοδιασμένο με κορυφαία υλικά και έξυπνες τεχνολογίες, θα είστε άνετοι και συνδεδεμένοι όπου κι αν πάτε.

Ford Transit Custom Active with group of people

Κατασκευασμένο για πολλά περισσότερα από απλή εργασίαTooltip

Το Ford Transit Custom Active έχει μια τολμηρή νέα εμφάνιση που ταιριάζει με την εντυπωσιακή του ικανότητα. Με μοναδικής σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος 17", εξωτερικούς καθρέφτες σε χρώμα αντίθεσης και με μια χαρακτηριστική εμπρός μάσκα Active, να είστε σίγουροι ότι δεν θα περνάτε απαρατήρητοι. Ένα ολόσωμο σκαλοπάτι καθιστά εύκολη την πρόσβαση στο φορτηγό, ενώ οι ράγες οροφής σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε ακόμα περισσότερο φορτίο, αν χρειαστεί. Διατίθεται επίσης και με το προαιρετικό μηχανικό διαφορικό σύστημα περιορισμένης ολίσθησης "Limited-Slip Differential", για καλύτερα κρατήματα ακόμα και σε δύσκολα εδάφη.

Απολαυστε καθε διαδρομη

Στο εσωτερικό, το Transit Custom Active διαθέτει μια premium, ημιδερμάτινη επένδυση. Η ραφή απόχρωσης «Nordic Blue» δημιουργεί ένα μοναδικό εσωτερικό που συμπληρώνει τον ελκυστικό εξωτερικό σχεδιασμό. Οι έξυπνες τεχνολογίες, όπως η συνδεσιμότητα FordPass Connect, σας κρατούν συνδεδεμένους οπουδήποτε κι αν βρεθείτε κατά τη διαδρομή σας. Και φυσικά, υπάρχει ο μεγάλος χώρος φόρτωσης του Transit Custom, που σας επιτρέπει να μεταφέρετε έως και 5,7 κυβικά μέτρα φορτίου (αμάξωμα L1).

Ford Transit Custom Active interior with dashboard, SYNC screen and steering wheel

Φτιαγμένο για τις πιο δύσκολες δουλειές

Το Transit Custom Active διατίθεται με ένα προηγμένο σύστημα που έχει κατασκευαστεί για να σας βοηθά να αντιμετωπίζετε εύκολα κάθε δύσκολο έδαφος. Το προαιρετικό μηχανικό σύστημα διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης (Limited-Slip Differential) μειώνει την ανεπιθύμητη περιστροφή του τροχού, ειδικά σε γλιστερές ή ανώμαλες επιφάνειες, κατευθύνοντας την ισχύ στον τροχό με τη μεγαλύτερη πρόσφυση. Αυτό βοηθά να διατηρήσετε το όχημά σας στην πορεία του χωρίς να χάσετε πρόσφυση, ακόμα και στα πιο δύσκολα εδάφη.

Αξιόπιστη επιλογή

Ο προηγμένος πετρελαιοκινητήρας Ford EcoBlue εντυπωσιάζει με την ισχύ των 130 PS και της ομαλής απόδοσης ροπής.

Ford Transit Custom Active engine diagram

Χαρακτηριστικά και τεχνικές προδιαγραφές

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές προδιαγραφές αυτού του μοντέλου, εναλλακτικά δείτε το φυλλάδιο.

White Ford Transit Custom with black sport stripes
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top