Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CUSTOM > Trail

NΕΟ FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Με στιβαρό, νέο σχεδιασμό και βελτιωμένη ικανότητα, το Ford Transit Custom Trail έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας συνεχίζει να κινείται.

Το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο) βελτιώνει το χειρισμό του Transit Custom Trail κατά την οδήγηση εκτός δρόμου, κατανέμοντας την ισχύ στους τροχούς με την καλύτερη πρόσφυση. Μια σειρά εξελιγμένων κινητήρων βελτιώνει την απόδοση και μειώνει τις εκπομπές ρύπων.

Το εντυπωσιακό εξωτερικό στυλ του Transit Custom Trail, συμπεριλαμβανομένης μιας μοναδικής εμπρός μάσκας με έντονα γράμματα FORD, διασφαλίζει ότι δεν θα περνάτε απαρατήρητοι όπου κι αν βρίσκεστε, ενώ οι ζάντες ελαφρού κράματος 16" ολοκληρώνουν την όμορφη εμφάνιση.

FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Όταν η εργασία σας ξεπερνά τα συνηθισμένα, χρειάζεστε ένα φορτηγό στο οποίο να μπορείτε να βασιστείτε. Με ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων), το Transit Custom Trail σάς βοηθά να φτάσετε ακόμη και στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς. Επιπροσθέτως, μια επιβλητική νέα σχεδίαση με προαιρετικές ράγες οροφής και πλευρικά σκαλοπάτια διασφαλίζει ότι θα ξεχωρίζετε από το πλήθος.

ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ

Το Transit Custom Trail έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να αντιμετωπίζετε εύκολα κάθε δύσκολο έδαφος. Διαθέσιμο σε οχήματα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (Limited-Slip Differential) μειώνει την ανεπιθύμητη περιστροφή των τροχών, ειδικά σε γλιστερές ή ανώμαλες επιφάνειες, κατανέμοντας την ισχύ στον τροχό με τη μεγαλύτερη πρόσφυση. Αυτό βοηθά να σας κρατά στο δρόμο σας και βελτιώνει τη σταθερότητα του οχήματος όταν το απαιτεί η περίσταση.

 Ford Transit Custom Trail engine close up

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ FORD ECOBLUE

Το νέο Transit Custom Trail διαθέτει ισχυρούς κινητήρες Ford EcoBlue 2.0 λίτρων, ιπποδύναμης 130PS που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών Euro 6.2.

Χαρακτηριστικά και τεχνικές προδιαγραφές

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές προδιαγραφές αυτού του μοντέλου, εναλλακτικά δείτε το φυλλάδιο.

White Ford Transit Custom with black sport stripes
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top